Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocy
aktív tag
válasz
#68216320 #39198 üzenetére
Nem fogja elfogadni,egyel feljebb is írták!
De erre is van megoldás.
Ezzel a kulccsal telepíted: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB (ez egy úgynevezett "Generic" kulcs)
Majd a gépházban beírod a sajátodat,és kész is vagy!
Amúgy én olyan telepítőt csináltam,ami nem kér kulcsot a telepítés elején,így még ez sem kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Laptopomra tennem ujra a win8 pro-t. Csinaltam neki pendrive telepitot, de az erdkelne, h nem lehet rogton 8.1 telepitot csinalni?
[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
USB legacy mode engedélyezése segített már rajtam.
-
Jocy
aktív tag
válasz
stewe780 #39184 üzenetére
Szia.
Le lehet tölteni újra,de előtte navigálj el ide:%UserProfile%\AppData\Local\Microsoft\WebSetup,és ide: C:\ESD\Windows (rejtett mappák).Innen kitörlöd a letöltő progi által korábban létrehozott dolgokat.Aztán már nem fogja azt hinni,hogy megvannak még a letöltött cuccok,így újra fel ajánlja a letöltést,persze újbóli kulcs megadása után.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Igazából nem tudom melyik topikba írjak a problémámmal kapcsolatban.
Van egy Biostar TZ77XE4 alaplapom, és a most vásárolt Logitech G510 nem működik boot alatt (del,F9 stb). Biztos BIOS-ban kell valamit állítanom, csak nem tudom mit.
Esetleg van ötletetek? Futott már bele valaki hasonló szituba?
-
-
tylerddd
veterán
válasz
Sub-ZeRo #39172 üzenetére
Megvan, nem volt fent minden frissítés. Biztosan sokan méltatlankodtak itt emiatt, de ez tényleg vicc, ha minden telepítésnél ezt kell eljátszani: először Win8 - majd frissítések - végül 8.1 ... Csodálkoznak, h gyártják az ilyen frissítésekkel összepakolt telepítőket?!
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Alvó módra melyik a legjobb parancs ami működik is?
Jelenleg ezt használom Rainmeterbe, de ez Hibernál szóval újra bebootol: C:\Windows\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 viszont ha a Windows saját Alvó gombját használom akkor működik.
-
stewe780
őstag
Elvileg mindegy, hogy min futtatod a telepítő letöltőjét, akár win7 vagy xp-n is letölti, ha megadsz neki egy rendes kulcsot. Ha nincs ilyen kulcsod és összebarkácsolt a windowsod, akkor a 8.1-re is marad az összebarkácsolás...
Egyébként ez a letöltő is vadul bugos. Most ki akartam próbálni, hogy ezzal a generic key-el le lehet-e tölteni a telepítőt, de már tőlem sem kér kulcsot. Egyszer kért azt slussz passz. Egy apró hiba csupán, hogy azt a 3GB-os mappát, amit letöltött, a lemez égetés után töröltem, minek foglalja a helyet. Most meg megkérdezi, hogy telepítse-e, vagy telepítőt készítsen-e a nagy semmiből, mert a letöltése már ugye nincs meg. Mondom akkor ISO mentését kérem. Jaaaaaaaaaaj, probléma lépett fel az ISO készítésekor döbben rá a kisalkalmazás, hogy nincs miből készíteni ISO-t. És akkor azon a windowson már többet a büdös életben nem lehet letölteni a telepítőt. Csak gratulálni tudok a fejlesztőknek, ennél szarabbul nekem sem ment volna
-
vlevi
nagyúr
válasz
Grande Ale #39161 üzenetére
En ezt ugy oldottam meg mar a hetes alatt is, hogy a dokumentumok, kepek, ... konyvtarba (libraries angolul) belefoglaltam a sajat, a skydriveos, google driveos, dropboxps foldereket is, es ha egy mod van ra, akkor ott keresgelek. Igy egyhelyen latok mindnet, megis szerteszet van pakolva, a videok pl. fizikailag masik meghajton vannak, plusz kulso vinyon is, de a librariesben egyutt latszik.
Ezert tunik nekem kicist furcsanak, hogy a 8.1-ben nem a libraries reszt tettek a meghajtok fole, sot a libraries ki is van kapcsolva alapertelmezetten. Pedig a libraries , vagy konyvtarak az egyik legjobb ujdonsag volt a hetesben, mert tobb kulonbozo helyen levo dolgot logikailag egybe tudtam fogni.[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
válasz
stewe780 #39129 üzenetére
Nálam ez nem működik.
W8 pro fut most.
Szóval bármit próbálok, közli, hogy nem megy. Indokot nem mond.
Sőt egyáltalán nem is kér sehol sem key-t.
Előfordulhat, hogy ez most egy ilyen összebarkácsolt Windows, buheráltam így-úgy, és emiatt nem megy.
8.1 telepítőt szeretnék egyébként.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
Lenovo G580-on próbálta valaki a 8.1-et?
-
tylerddd
veterán
válasz
Grande Ale #39175 üzenetére
Azért mert a mestereknek minden egyértelmű, a padavanok még kérdezhetnek! Én pl. arra jöttem rá nehezen, h a nyavalyás Számítógép ikont honnan tegyem ki az asztalra
Csempéknél jobb klikk pl. Word-ön, alul megjelenik egy sorban több lehetőség, ahol a "Fájl mappájának megnyitása" lehetőségre mész. Ott pedig ismét jobb klikk az indítófájlon és parancsikon létrehozása.
-
válasz
Grande Ale #39175 üzenetére
Rámehetsz, hogy fájl mappájának megnyitása és kirakhatod onnan úgy, mint W7-en.
-
LLKobe
veterán
válasz
Grande Ale #39173 üzenetére
Remélem ezt nem kérdezed komolyan... File-on jobbkatt, küldés, asztal.
-
Grande Ale
őstag
Az asztalra hogyan tudok parancsikont küldeni? Pl. Word-öt?
-
tylerddd
veterán
Az áruházban egyébként miért nem látszik vagy ajánlja fel a 8.1-es frissítést?!
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a win8.1-nél már alapból a hagyományos asztal jön be vagy ott is a csempés a kezdőképernyő?
-
mr.nagy
tag
-
rgeorge
addikt
válasz
Grande Ale #39165 üzenetére
Szerintem összekevered a Dokumentumok könyvtárat a dokumentumok-kal. Arra gondolok, hogy az általad idézett "Dokumentumok mentése a SkyDrive-ra" opcióban a dokumentumok a dokumentumokat jelentik, nem pedig a Dokumentumok könyvtárat. Azaz ha ezt bekapcsolod, akkor a programok mentéskor a SkyDrive-ot fogják felajánlani, mint mentési helyet, nem pedig a korábban megszokott Dokumentumok könyvtárat.
-
Grande Ale
őstag
válasz
LLKobe #39164 üzenetére
Automatikus mentés a SkyDrive-ra
A legtöbb számítógépen a SkyDrive az ajánlott hely,amely megjelenik a Microsoft Office-fájlok (például a Word-dokumentumok és az Excel-munkafüzetek), a PDF-fájlok és más dokumentumok mentésekor. Ha a számítógépe tartalmaz beépített kamerát, a készített fényképeket menteni tudja közvetlenül a SkyDrive-ra is, így mindig lesz másolata a képekről. A SkyDrive beállításainak ellenőrzésével győződjön meg arról, hogy számítógépe be van-e állítva az automatikus mentésre.Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, és koppintson a Beállítások, majd a Gépház elemre.
(Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkára, húzza a mutatót felfelé, és kattintson a Beállítások, majd a Gépház elemre.)A dokumentumok esetében koppintson vagy kattintson a SkyDrive elemre, és válassza ki a Dokumentumok mentése a SkyDrive-ra alapértelmezés szerint beállítást.
A fényképek esetében koppintson vagy kattintson a Filmtekercs elemre, és válassza a Fényképek feltöltése jó minőségben beállítást, illetve nagyobb felbontású példányok esetében a Fényképek feltöltése legjobb minőségben beállítást.
-
LLKobe
veterán
válasz
Grande Ale #39163 üzenetére
Hát szerintem nem. Amit belepakolsz a skydrive mappába azt feltölti. A dokumentumok meg helyi mappa.
-
Grande Ale
őstag
válasz
LLKobe #39162 üzenetére
Dokumentumok mentése Skydrive-ra alapértelmezés szerint:bekapcsolva. Sőt, ki is írta, hogy ezentúl így fog működni. A 8.1-et is promózták így, hogy mélyebb skydrive integráció... A filmtekercsnél is be van kapcsolva, tehát a fotókat is automatán feltölti. Elvileg...
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz
Grande Ale #39161 üzenetére
Miért kéne? A dokumentmok mappa nem egyenlő a skydrive mappával.
-
Grande Ale
őstag
A dokumentumok mappába másoltam egy mappát. Alapértelmezés szerint ezt fel kellene szinkronizálja a Skydrive-ba, legalábbis azt írta- Miért nem látom ott?
-
Zoli bácsi
őstag
Nem tudom, igaz lehet amit egy másik fórumon olvasok..? Leszedtem ugye a fentebb írt módszerrel a windows 8.1 ISO fájlját. Igaz használni nem tudtam, mert figyelmetlenségből 32 bites verziót húztam le. Azt írják hogy a legális kulcsommal ezután nem tudom letölteni a windowst...? [link] 70. hozzászólás.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #39157 üzenetére
Itt írta valaki [link], hogy egy generikus kulccsal feltelepíthető nulláról a 8.1, amivel azonban akitválni nem lehet. Aktiváláskor újra fog kérni kulcsot, de akkor már elfogadja a 8-as kulcsát, és rendben lesz minden.
"mindig tv-t írtam. Mármint az alkalmazást"
Igen, mert az nem a TV adást veszi, hanem netes streamen megy. Nekem sincs vevőm, de tudtam használni a mindigtv alkalmazást.[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Liberator24 #39149 üzenetére
Szia,
vagy a winupdate letölt és telepít frissítéseket vagy a beépített defender ill. mindkettő egyszerre.
vagy a virkereső ellenőriz a háttérben, lehet be kellene állítani.csak tippek.
-
válasz
tylerddd #39155 üzenetére
A 8 nem egyenlő a 8.1-el. A 8-cas kulcsa cask a 8-hoz jó de ilyenkor jogosult vagy a 8.1-re ami eredeti lesz. De ha 8.1-et akarsz telepíteni, ahhoz nem jó a 8 kulcsa. Szóval ha 8.1-et akarsz akkor előtte 8-cat telepítesz és frissítesz 8.1-re. Vagy veszel egy 8.1-es kulcsot 40-ért.
-
tylerddd
veterán
Hello!
Van nekem két Win 8 Pro kulcsom, aminek darabját 29,90€ért vettem frissítés keretében. Mindkét kulccsal 2x nyomtam full újratelepítést. Most vettem másik laptopba is SSD-t. Telepíteném a 8.1-et lemezről, nem fogadja el a kulcsot. Telepítem a sima 8-as lemezről elfogadja, telepíti, de nem tudja aktiválni. Azt írja, amikor manuálisan próbálnám az aktiválást, h ez a kulcs csak frissítésre jó, teljes telepítésre nem.
Na most ez hogy van?! Eddig jó volt, most már nem?! Kb. egy hónapja tettem újra a saját gépem, sima 8-as lemezről (akkor még nem volt kint a 8.1) és simán fullra újratelepítettem és aktiválta is. Tényleg nem értem
-
Vasó
újonc
Üdv! Nekem olyan problémám van Win 8.1-el (x64), hogy a Chrome és a Firefox kb. belépés után 1-2 perccel lefagy, és a maga a gép is. A kompatibilitást átállítottam és úgysem jó. Internet Explorer jól működik. Flash hibára gondoltam először, de akkor is lefagy ha csak szimplán a beállítások menüpontban vagyok. Játékoknál és filmezésnél jól működik. Valakinek van ötlete ez mitől lehet?
-
törölt tag
válasz
CsabaTompa #39148 üzenetére
Ez sok mindentől függhet. Milyen TV tunered van, illetve van-e hozzá kompatibilis driver. Nekem egy Gigabyte U8300-as USB tunerem van, ahhoz a letölthető legújabb driver jó 8.1-hez is.
Sok tuner tv vevő programjában a renderelést át kell állítani EVR-re, mert VMR7 és VMR9 esetében nem biztos, hogy ad képet. -
CsabaTompa
tag
Sziasztok
Találkozott már olyannal valaki, hogy a tiszta telepítés után, a 8.1-nél nem indul el a mindig tv?
Nálam két laptopot is most telepítettem újra (Samsung Rv511, Hp Pavilion dv6), és mindkettőnél ugyanaz a hiba.
Bejön a Mindig tv, de se a műsorújságot nem jeleníti meg, se az adások nem jönnek be. (Ja igen és MO-n vagyok, de a kérdés se jön be, mint eddig a win8-nál)
Esetleg valakinek valami ötlete? -
stewe780
őstag
válasz
Zoli bácsi #39138 üzenetére
Igen, a fenti leírásom a letöltést végző géppel azonos architektúrájú oprendszer iso-t szed le.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Zoli bácsi #39137 üzenetére
Fasza... Köszi a tapasztalatokat.
-
Zoli bácsi
őstag
Lejárt a szerkesztési időm. Én barom, most jöttem rá, hogy mit csináltam az éjjel. Leszedtem a 8.1 iso fájlt a fentebb leírtak szerint az asztali gépen. Csak nem gondoltam végig, hogy ezen 32 bites w7 van. Már kiírtam lemezre egy 32 bites w8.1-et. Hát inkább nem rakom föl a 8 Gb ramra a laptopon. Leszedhetem újra ugye a 64 bitest is a legális kulccsal 8.1 alól is..?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Grande Ale #39133 üzenetére
Na, itt vagyok, nem priviben írok, hátha másnak is hasznos lehet. Szóval késő éjszakáig szívtam. Van a Logouton egy Lenovo G580-as írás, annak a topikját találtam meg, valóban más is szív. Először föltettem egy új drivert, a Lenovo oldaláról [link] Nekem ezzel sem ment. Az oldotta meg a problémát, hogy eltávolítottam a drivert újraindítottam, fölrakta a Microsoftos drivert, aztán megcsináltam ezt: [link] Működik, ugye a régi w8-as driverrel. De eddig látott a gép vagy tíz hálózatot, most egyet, a két méterre lévő routert. A hanggal is van gondom, frissítettem a drivert a Lenovo support oldaláról, de ez a Dolby akármi nem indul el. Ha manuálisan elindítom, akkor sem jó, nem használható az Eq. Szóval azt hiszem én visszatérek a W7-re. Majd rakok föl tiszta telepítéssel 8.1-et, ha kiforrja magát. A feleségemnek G570 van, semmi gondja, persze neki Atheros wlanja van.
-
daimonion
senior tag
válasz
Hunork #39125 üzenetére
én csinálok majd egy reinstallt, de sajna a W8 serial nem jó a 8.1 iso-hoz... Ami mondjuk röhej és szánalom, hiszen nem egy új rendszer, hanem egy verzióváltás, és ebben az esetben elvárható, hogy a legális tulajok is tudjanak egy szép kis telepítőlemezt csinálni. Vagy csak én vagyok ilyen maradi??
[
U]Ha sikerül a jó linket belinkelnem akkor Neked ERRE lesz szükséged..Ha pedig erre volt szükséged akkor NEM VAGY MARADI csak kicsit lustácska mert azt az időt és energiát amit a rendszer szidására szapulására fordítasz azt hasznosabb dologra pl win8.1 telepítő letöltése windows 8 kulcs birtokában dologra is fordíthatod...Ha meg nem erre van szükséged akkor feleslegesen piszkáltalak és sokszorosan elnézésedet Kérem hogy paraszt voltamLátom már pár hsz -el ezelőtt megkaptad a választ.
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
válasz
stewe780 #39124 üzenetére
Mivel egyedül Én használom a gépet ÉN az automatikus bejelentkezést választottam..Nekem NINCS ilyen képernyőm..
Automatikus bejelentkezés menete.
A legújabb Windows-ban, ha online fiókot hozunk létre, akkor minden egyes indításnál be kell gépelni a Live ID-s emailhez
tartozó jelszavunkat.
Ez még párszor jó móka, de ha egyedül használjuk a gépet, akkor célszerű bekapcsolni az automatikus bejelentkezést.Ehhez csak pár lépés szükséges. Nyomjuk meg a Windows + R billentyűkombinációt, aminek hatására előjön a Futtatás ablak.
Akár az Asztalon, akár a Modern UI-ban vagyunk, megnyílik a Futtatás. Írjuk be: netplwiz, majd OK.A megjelenő ablakban vegyük ki a pipát innen: "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni."
Ha kivettük a pipát, kattintsatok az OK gombra, ennek hatására felugrik egy újabb ablak,
ahol kétszer meg kell adni a jelenlegi jelszót, írjuk be és OK. Következő újraindításnál
már automatikusan bejelentkeztet a rendszer. -
fa4hu
őstag
Amire odaértem a gép elé, hosszabb kikapcsolás után a user ismét bekapcsolta, és gond nélkül felállt a rendszer. Hm... Viszont az eventlog tele van mindenféle - már többiek által is linkelt hibajelzéssel -, pl. a nem megfelelő leállításra vonatkozóan, pedig az op. rendszerrel indítottam újra többször is a gépet.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Zoli bácsi #39131 üzenetére
Írd majd légyszí, hogy mire jutottál.G580 Lenovonál ugyanúgy nincs wifi...(Nem azonosított hálózat...)
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Zoli bácsi #39131 üzenetére
Tiszta telepítés nagy valószínűséggel megoldja. Frissítésnél jön az anomália rendesen.
-
Zoli bácsi
őstag
Na, sikeresen frissítettem a laptopomon a Windows8-at 8.1-re. Eddig a wifi kb. 10 hálózatot látott, most csak egyet, az enyémet, és ahhoz sem bírom csatlakoztatni. A gyártónál (Lenovo G780) nincs 8.1-es driver, mert a windowsnak van saját beépített. Hangkártya driverrel is gond van. Asztali gépen elkezdtem letölteni a fentebb leírt módszerrel a 8.1 iso-t, megpróbálok egy tiszta telepítést csinálni. Ha akkor sem megy a wifi, megpróbálom ráerőltetni a w8-as drivert, amivel eddig működött. Ha ez sem működik, akkor visszarakatom a rejtett partícióról a gyári win7-et, amit tavaly 8-ra frissítettem.
-
stewe780
őstag
válasz
Hunork #39125 üzenetére
Nem cserélnék. Ami nálad van, az kriminális
Nálam most megvolt a clean install. Tehát:
Innen: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-8/upgrade-product-key-only
Letöltöd a 8-as letöltőt. Megadod a kulcsodat, elindul a letöltés, egyből bezár.
Letöltöd a 8.1-es letöltőt. Ott már nem kér újra kulcsot, letölti neked a 8.1-est, majd égetheted.Telepítéshez kulcs:
Pró: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
Sima: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPTEz valami "generic key" néven fut, tele van vele az Internet. Csak a telepítéshez alkalmas, nem aktiválható vele. Telepítés után egy vízjelet kapsz jobb lent az asztalon, a build számot mutatja. Majd az aktiválásnál tudsz másik kulcsot adni, aktivál, reboot, vízjel nincs, clean install megvan.
Ja és amúgy én sem értem, hogy miért nem alkalmas a 8-as kulcs a 8.1-es telepítőhöz úgy mindenféle extra nélkül. Már megint a fizető vásárló van szívatva. Mert ugye ha nem az MS oldaláról tölteném az installert, már alapból aktiválva lenne....
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz
kecskebégető #39101 üzenetére
Oszt hogy sikerült???
Mert nekem is ez a bajom.
Meg hogy a telómat, fényképezőmet valami USB-PTP módban akarja felismerni...(sima W8 alatt nem volt gond)
Mondjuk én csinálok majd egy reinstallt, de sajna a W8 serial nem jó a 8.1 iso-hoz... Ami mondjuk röhej és szánalom, hiszen nem egy új rendszer, hanem egy verzióváltás, és ebben az esetben elvárható, hogy a legális tulajok is tudjanak egy szép kis telepítőlemezt csinálni. Vagy csak én vagyok ilyen maradi??stewe780 : hát pl ez rendben működik nálam, nekem más bajom van...
[ Szerkesztve ]
-
csab1
csendes tag
Mióta feltelepítettem az új windows-t 1-2 naponta rendszeresen tapasztalok furcsa dolgokat. Elkezd fagyni a rendszer és sokszor csak a reset segít. A feladatkezelőben szoktam látni hogy a ram és a lemez 100%-on pörög ilyenkor...
Miért van ez, és hogyan lehetne kiküszöbölni?
Más: az egérrel is tapasztalok néha pontatlan mozgást vagy fagyást... Miért? -
stewe780
őstag
Ez a bejelentkezési kép csak engem nem szeret?
Beállítok valamit. Reboot. Az jön be amit beállítottam. Majd kijelentkezés, és akkor már egy másikat mutat.
8.1 minden updattel, 10 perccel ezelőtti clean install, eszközkezelőben minden ok. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám amivel kapcsolatban segítséget szeretnék kérni.
Windows 8.1 Pro van a laptopomon, egy dell n5110 core i7es verzióról van szó, de ez annyira nem is lényeg.
Csak annyi, hogy laptop, nos szoktam használni játékra, de úgy hogy visszafogom a procit, nem szeretem ha órákig 80 fok felett duruzsol a picikém. ( jöhet az a bökölődés, hogy akkor minek vettem i7-est, de van amikor engedem teljes teljesítménnyel, munka közben ) Szóval a lényeg:
Játék közben visszavettem eddig mindig a procit %-osan egy külön energiasémám volt erre az egészre. Most viszont valamiért amit ezen a képen láthattok:
itt számomra ez nem így jelenik meg, hanem csak a rendszer hűtési házirendje jelenik meg, ez a processzor babrálhatóság nem. Pontosan nem emlékszem, de mintha Driverek feltétele előtt még ott lett volna, egyet tudok, sima win8on BIZTOSAN ott volt a min és max processzorteljesítmény állíthatósága.
A kérdésem az volna, hogy ezt hogy a viharba tudnám oda visszavarázsolni? mert nagy szükségem lenne rá! Lehet külön program is vagy bármi, de szeretném továbbra is alkalmazni ezt a beállítást. -
Thrawn
félisten
Nem olvastam még sehol arról, hogy létezik e Windows 8.1-hez is Virtual XP? A Windows 7-hez volt és sokszor jól jött.
-
Skyline18
tag
sziasztok
azt szeretném kérdezni, hogy valaki windows 8 alatt játszik e Dirt 2, illetve 3-al?
mert nekem egyik sem akar működni, pedig már többször próbáltam
van valami trükk, vagy valami segédprogram amit telepíteni kell hogy menjen a játék?
előre is köszi a válaszokat. -
kecskebégető
aktív tag
Erdegem ez a 8.1 epic.Éppen tegnap örvendeztem,hogy végre sikerült egy csomó app(Gyári modern) elnemindulását megoldanom err ma megint egy rakat másik gyári és letöltött nem indúl el.
Áááááá win 8.1 retek edition az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DCS World modulok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!