Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Úgy érted, ha visszaküldöm a gépet a boltba ( egy hetes ) mert már másnap nem működött a jobb oldali hangszórója, illetve többször is előfordult, hogy negyedszerre vagy ötödszörre kapcsolt be a power gomb lenyomása után, tehát visszaküldöm, nem tudja a szervíz megcsinálni és mehet a százezres gép a kukába?
-
Taifa Díaz
őstag
-
pethYeti
addikt
8.1 RTM verzió várható még a hónapban, vagy szinte biztos hogy visszafogják tartani októberig?
-
plus44
veterán
Bocs, ha nagyon béna a kérdés, de nincs valami más program, amivel nézhetem a gépen lévő képeimet, ez a mostani egy fos. Nem lehet vele lapozgatni, full screenben nyílik meg egyből, ez így nem jó.
-
Boodney14
csendes tag
Sziasztok.Adott egy Lenovo Z570,amire felkerult egy 64 bites win8.Most probalom ,de nem tudom bekapcsolni a wifit. normalisan az fn+f5 kapcsolna be,de az a repulomodot kapcsolgatja.Mindent megprobaltam ami eszembe jutott,de semmi
Segitsetek pls
Elore is koszi
oodNey
-
bzoley
veterán
Kicsit szétszórt ez a Win8, de minimum a matek nem megy neki. WU azt írja, a rendszer naprakész. Pár perccel később jelzi, hogy van 6 frissítés 440MiB méretben. Ezek után nekiállt letölteni 15 frissítést 540MiB-nak jelölve. Gyakorlatilag több, mint 2GiB eltűnt letöltés közben. Most(két órával ezelőtt) ráengedtem egy takarítást, 1,17GiB-ot ígért visszanyerni. Már 3GiB-ot visszahozott, és ki tudja, mikor fog végezni.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
-
djyuri
őstag
válasz
Joker88 #35379 üzenetére
hát...akkor nem tudom....a legutóbbi 7 db frissítés volt összesen 9 MB.....0%-on állt 31 percig.....utána meg 10 perc alatt ment fel a 7 frissítés..és 6 perc volt a beállítás a leállítást követően.
De most megint volt egy kékhalál.....a card readert akarom telepíteni...most ott ugrik át halálba...
-
Joker88
őstag
válasz
Joker88 #35368 üzenetére
probléma megoldva,csak várni kellett.. gondolom a szerverek nem voltak toppon..
más :
A Windows Defender-nél hogy lehet azt megoldani,hogy az ikonja ott legyen a tálcán az óra mellett,vagy esetleg beépüljön a jobb klikkes menübe ? (ahol van a kivágás,másolás,törlés,stb parancs )
-
djyuri
őstag
válasz
pushalias #35374 üzenetére
Passz....3.-ikra felrakott mindent...most állítja be a restart után.....
foggalmam sincs,hogy minek kérték ezt rá....56 frissítés 2 óra alatt.....pfffffúúúúúúj
Van friss hiba.....elindítom a frissítés keresést....és fél perc után kijelentkezik a windows....nem indul újra vagy ilyesmi...csak simán kijelentkezik....visszalépek és újra rámegyek a frissítésre és jó....
ez a sokadik X....
[ Szerkesztve ]
-
atka76
tag
válasz
Psychonaut #35333 üzenetére
Firefoxot használok és ha átállítom az alapértelmezett oldalra akkor jó,ha kikapcsolom a gépet és visszalépek akkor már ismét nem jó!
-
Raider 01
aktív tag
Újabb fejlemények.Pata írót felismeri,a sata-t nem.Ötlet?
-
djyuri
őstag
kicsit off
nem tudom,de lehet nincs is közöm hozzá,hogy azzal,hogy valaki kiköltözik fél évre az USA-ba,akkor mitől lágyul meg annyira,hogy lecseréltesse a gépén a 7-est 8-asra. Nincs fent egy órája sem,de már volt egy kékhalál a gyári amd vga driver feltelepítése közben. Nem ijedtem meg,de egy pillanat alatt elrontotta a kedvem.
üdv
szép napot -
Joker88
őstag
Mennyire megbízható a Windows8-ban alálható Defender otthoni használatra ?
Vagy jobb nála az eddig használt Comodo Internet Security Free ? [link]
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok, egy programot kéne telepítenem sürgősen de kéri a "Microsoft .NET-keretrendszer 2.0-s verzió 2. szervizcsomag "-ját. Ennek a telepítése milyen változással jár a rendszerben?
Köszi előre
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
samgar #35356 üzenetére
Érdekes nagyon! Az, hogy 8.1-et telepít egyből, olyasmira enged következtetni, mint ami WP8-on is van, hogy a rendszerfrissítések bekerülnek a rendszerbe és visszaállítani mindig a legfrissebbre fogja, amikor teljes Hard reset van. Persze ez ne rossz, csak most, hogy a betára frissítettél. Persze nem biztos, hogy így van, de én erre gondolok. Majd jön valami hozzáértő és jól megmondja
-
samgar
őstag
válasz
ng0ofy #35354 üzenetére
Nem regen vettem a keszuleket. Windows 8 rt volt rajta, jelszavat nem kert, user neven leptem be. Csinaltam rajta egy gyari visszaallitast, siman lement, majd beleptem a microsoft felhasznalonevemmel es jelszavammal. Magatol activalta a rendszert. Ezutan frissitettem fel en 8.1-re. Ez is mukodott rendesen, be is aktivalta. Problemam volt a hangszoroval, mert a jobb oldali nem szol. Mindenfele beallitast megneztem, de csaknem mukodott. Visszaakarom kuldeni mivel garancias es gondoltam elotte reset. Jozan paraszti esszel arra gondoltam, hogy valahol egy particion el van mentve a sima 8.0 es majd azt felteszi. De NEM! Felrakja a 8.1-et amit raadasnak aktivalni sem tudok. Most elinditottam ujra a visszaallitast de kb 15 perce az egy szazaleknal van es nem csinal semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Lenne még egy olyan kérdésem,hogy Bh 108as bluetooth fülest használtam skype stb.Most is feltelepítete szépen ,látszólag működik de fizikailag nem.Ebben tudna valaki segíteni?
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
samgar #35353 üzenetére
Reggel van és a csipától nem láttam az RT szót. Ez a sima "asztali"hoz való kulcs, bocsi (:
Rt-hez valóról viszont nem tudok ): Eddig online MS accounttal használtad? Most be vagy jelentkezve? Be kellene jelentkezni.
Azt én sem értem, hogy a samsung miért a 8.1-et rakja fel (és hogyan, honnan?) magától! A jobb sarkában az asztalnak írja, hogy "windows 8.1 RT PreView"?
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz
daniel909 #35349 üzenetére
Haverom probalkozott vele, tudtommal nincs rendes videkoartya driver, raadasul az 1024*600 felbontas miatt gond van a metro appokkal (ahhoz minimum 768 kell) win 8.1 talan hoz ezen a teren valtozast.
En azonban nem eroltetnem. 1 mag, 1G ram, 2.8Ghz p4 gepen probaltam annakidejen a win7 betat, de ezhetoen erolkodott a gep, meg atlag bongeszos, levelezos hasznalat mellett is. 2G ram nagyon kellene neki. Raadasul egy atomrol beszelunk, aminek a teljesitmenye sehol nincs egy pentium 4 procihoz kepest. Es hiabab gyorsabb, jobban optimalizalt a win8, szerintem keves lesz. Talan ha ssd van alatta (haver ugy probalta) akkor elfogadhatoan fut, mert az ssd-n marhagyors a swapfile kezeles. Hdd-n viszont megoszulsz, mire arrebmegy az eger. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
samgar #35348 üzenetére
A 8.1-hez más kulcs kell, mint az eredeti 8-hoz, mivel ez egy preview, nem teljes értékű szoftver még. Egyébként érdekes, miért azt rakja fel magától? (:
Ezen az oldalon találod a kulcsot.daniel909: a fenti linken lévőt tedd fel rá, kipróbálod, hogy milyen. Ha nem jó, visszarakod a hetest. Ingyen van.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
hello!
egy atom procis 1gb ramos gépre érdemes bepróbálkozni win 8-al? most xp van rajta, és egész jól megy, csak már évek óta nem lett újra húzva és néha belassul. vagy inkább win 7? köszi. (ja és melyik változatot win 8 starter?) -
samgar
őstag
Megbolonulok! Csináltam a samsung tabon egy teljes gyári visszaállítást. Innentől kezdve pl. nem lehet semmilyen háttérképet beállítani az asztalra. Fekete. Pont. Windows 8.1 rt. Amúgy azt sem értem, hogy eredetileg ezen a készüléken 8.0 -a volt. Ha csinálok egy hard resetet, miért a 8.1 kerül fel rá, ráadásul nem is működik rendesen.
Kezdem kapisgálni. Nincs aktiválva. Valami error. Kulcsot kér, de azt nem kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Raider 01
aktív tag
Felülírás megoldva.
Dvd problémára valakinek ötlet?
Találtam reg.exe add átírást,csak nem engedélyezi. -
norbi2010
őstag
Helló
Ez mitől lehet?(kétszer van a wifi)
Sokszor elmegy a net, telóról viszont simán tudok netezni, szóval nem a nettel van a baj.Azt sem értem hogy miért csatlakozik szét a külső vinyóm mikor el megy a net.Pl.: nézek sorozatot, elmegy a net, erre megáll amit néztem. -
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Vissza olvastam egy darabig,de nem találtam megoldást.Most ismerkedem a win 8 prof-al.Telepítés után,felraktam a daemon tools-t,és eltűnt az egyik dvd olvasóm.Valaki tudna rá orvoslást?
Másik problémám,rendszergazda engedélyezve,de még sem tudok játék exe-t felülírni.
Nem tudtam szebben!
Előre is köszönök minden lehetséges segítséget! -
törölt tag
Sziasztok!
Ugye windows 8ban bele van építve a kamera alkalmazás, így laptoppal lehet fotózni. Ez windows 7en hogyan oldható meg?
Dell M5010em van és a sajátgépben a képeszközöknél nem jelenik meg nekem a kamera. -
juhi56
tag
Sziasztok!
Ha a gépházból a windows felújítása opciót választom, akkor a média center megmarad, és a windows aktivált marad vagy aktiválni kell média center nélkül.
Most windows 8 pro with média center x64 op. rendszer va a gépen. -
szabeska
addikt
válasz
dellfanboy #35335 üzenetére
Szia! Érdemes, ha van kedved bíbelődni az újdonságokkal. bár leírhattad volna, milyen géped van, és köszönhettél volna. Amúgy igen, érdemes.
-
dellfanboy
őstag
szerintetek érdemes win-7et 8-ra cserélni az asztali pc-men? nagyrészt játszok, szörfözök, filmezek a gépen. és a win7 már eléggé meghízott, és belassult...
-
Psychonaut
veterán
válasz
atka76 #35332 üzenetére
Mert lehet, hogy nem program, hanem csak a kezdőlapod/alapértelmezett keresőmotor lett átállítva. Milyen keresőt nyitsz meg pontosan, ahol ez jön fel? Ha Internet Explorerre gondoltál, akkor ott így tudod átállítani: Fogaskerék (jobb felső részen), Manage Add-ons, Search Providers.
-
sch_a
addikt
A feladatkezelő indítás fülén található "Legutóbbi BIOS-művelet: X másodperc" mit takar?
-
turbobusa
senior tag
válasz
VoidXs #35326 üzenetére
Játék nálam kiesik a szórásból, mert időm s gépem sincsen rá, amin lehetne élvezni.
Ebben az esetben akkor nem sürget olyannyira az átállás, hisz túl nagy előrelépést nem eredményezne.
Vírusok, kíváncsi leszek rá a későbbiekben mennyire lesz rá, élvez-e nagyobb védelmet a jelenlegi rendszernél jelentősebben?pushalias: Jaj, nem a mobil platformra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz
turbobusa #35322 üzenetére
Gyorsaság szempontjából egyenlő (igazából helyzetfüggő, munkára, netre azonos, játéknál jönnek elő a különbségek, pl. GTA IV-nél vagy 50%-kal gyorsabb a 8), biztonságilag is, bár kevesebb vírus élvez kompatibilitást, az üzemidő pedig javul, mivel jobban van optimalizálva, de nem látványosan.
-
pushalias
addikt
válasz
turbobusa #35322 üzenetére
Önmagában a 8-as nem ad több üzemidőt. A jövő szempontjából ajánlottabb a 8-as. A választáshoz egy segítség: Kell-e nekem WP8? Avagy érdemes-e beruházni WP7-es készülékbe.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, mivel járnék jobban általános használat mellett a régi 7-essel vagy az új 8-assal?
Laptopon használnám, specifikációt tekintve megvan a kraft ami kelhet.
T4300, G102M, 3Gb DDRII van a gépben, ami mindennapi használatra s egy kis Ps-re elegendő bőven.
Fontos lenne a gyorsaság és a biztonság. Üzemidő terén esetleg valami javulást hozhat a 8-as? -
cigam
titán
Válaszolok magamnak, hátha másnak jól jön.
El kell menni a www.mswos.com oldalra, egy 64bites rendszert futtató gépen. Értelemszerüen kitöltve a form-ot, az oldal alján lesz egy letöltő link a telepítő programra. Ezt futtatva tudod legyártani (ismét) a telepítő médiát. Fontos hogy az éppen futó rendszerhez igazodva tölti le a 32 vagy 64bites verziót.[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Mi a fszt kell egyfolytában ilyen blokkokkal teleszórni a fórumot? Minden második nap ez van! Senki nem ezt akarja olvasgatni, hanem a win8-al kapcsolatos, építő jellegű hozzászólásokat, kérdéseket, válaszokat!!! Aki beszól azt le kell szarni, majd észreveszi hogy értéktelen volt a hozzászólása és senki nem foglalkozik vele, nem pedig 10 hsz-en keresztül folytatni azt, amit ő elkezdett és lesüllyedni az ő szintjére! És ezt pártatlanul mondom, általánosságban!!!
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
-
pushalias
addikt
válasz
dejaris #35298 üzenetére
Aztán amikor egy mókás fiatalember pont arra a progira támaszkodva nyúlja le a bankból a pénzed (sarkított példa, nem pampog, hogy nincs ilyen), akkor meg veri a kedves júzer az asztalt, hogy rohattemdollár, koccsogvindóz nem biztonságos. És mindez miért? Egyetlen kattintás miatt, amitől szegénynek elsorvad a keze, mert olyan megerőltető.
-
Wasp91
aktív tag
Ezzel a pajzsot levenni nem tudod, hanem quiet módba rakni az UAC-ot így nem cseszeget állandóan.
-
Visormail
addikt
válasz
Ice&Lime #35302 üzenetére
UAC Trust Shortcut 1.0 sajnos a 2.0 több éve készül de még nem jött nekik össze, itt lehet figyelemmel kísérni a projektet Building UAC Trust Shortcut
ElevatedShortcut for Windows 7 and Windows 8
Ezek is úgy működnek hogy a megadott programról csinálnak egy parancsikont, tehát nagyjából ugyanaz mintha a feladatütemezővel készítenénk, csak ezek elvégzik helyettünk.
-
szabonagyur
félisten
Haliho
Van itt köztetek aki Asus F5 szériás géppel használja a Win8at?
-
samgar
őstag
windows rt-s tableten be lehet állítani, hogy a windows store a külső sd-re telepítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Ukrajnai háború
- Láncfűrész topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kés topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!