Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atka76
tag
Sziasztok!
Még mielőtt neki ugranák megkérdezem!
Win 8 - at akarok újrarakni a gépemen,mert lassú,teljesen le akarom formázni!
Ezek közül melyíkre kell telepítenem?
0: partició: 1: ESP meghajtó
0: partició: 2: Diags meghajtó
0: partició: 3: meghajtó
0: partició: 4: Winretools meghajtó
0: partició: 5: OS meghajtó
0: partició: 6: meghajtó
0: partició: 7: PRB image meghajtóHa bármelyíket választom ki akkor formáznom kellene de gondolom nem mindegy a formátuma sem! / NTFS /
Köszönöm! -
atka76
tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyen járok,de azért megkérdezem!
Van egy Dell laptopom és van rajta gyárilag Win 8,de a gépem már eléggé belassult és elég sok felesleges dolog akad rajta! Adtak hozzá telepítő lemezt,de nem tudom újratelepíteni!
Tud valaki segíteni nekem?
-köszönöm! -
atka76
tag
Ez zsiványabb,mert nincs a listában azon már túl vagyok!
Progi kell rá,de nem jut eszembe a neve -
atka76
tag
Sziasztok!
Tudtok valami progit ami leszedi a ASK Home Page-t,mert valahogy rátelepítődött és nem tudom leszedni!
Köszönöm!
-
atka76
tag
Sziasztok!
Hogy kell kikapcsolni azt,hogy bekapcsoláskor ne kérjen jelszót?
Köszönöm!
-
atka76
tag
Sziasztok!
Honnan lehet letölteni a Malwarebytes / Anti - Malware / magyar progit Win 8-ra?
Köszönöm!
-
atka76
tag
Sziasztok!
Sajnos továbbra is kínlódok a gépemmel,nem igazán sikerült tartósan elhárítani a hibát,még mindig borzalmasan lassú,internetnél nem igazán sikerül mindent betöltenie,ezért arra jutottam,hogy újratelepítem az egészet! Kaptam hozzá Win 8 lemezt a gép pedig ez Dell 7720 i7-3630QM
A Bios neve A16
Na az a problémám,hogy hiába állítom át a Biosban,hogy a lemezről kezde el a telepítést,nem igazán akarja,ő inkább betölti a Win 8 - at ami rajta van! Vagy lehet,hogy amit adtak hozzá win 8 lemezt az nem boot lemez lenne! Akkor,hogy tudom formázni a vinyóját?Le akarom takarítani az egészet!
Hát már nem az első gép amit telepítek,de ez rendesen szivat!
segítsetek!!! -
atka76
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni abban,hogy van egy laptopom Win 8 - al és wifin kapcsolódok otthon hozzá és most kiírja,hogy nem biztonságos a kapcsolat!
Mi lehet a gondja,eddig nem volt ilyen vele!Köszönöm!
-
atka76
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami névnapos készítő naptáras programot?
Fontos lenne hogy névnapos legyen és az,hogy be tudjam illeszteni a saját fényképeket!Köszönöm!
Sziasztok!
-
atka76
tag
válasz
Psychonaut #35333 üzenetére
Firefoxot használok és ha átállítom az alapértelmezett oldalra akkor jó,ha kikapcsolom a gépet és visszalépek akkor már ismét nem jó!
-
atka76
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni abban,hogy mi ez az új kereső program?
Hogy tudom ezt eltávolítani?Frissített a gép és ha megnyitom a keresőt akkor ez jön be!www.delta-search.com/?affID=1215612&tt=040413_9114&babsrc=NT_ss&mntrId=A0016036DDBCD4D8
Köszönöm!
Sziasztok!
-
atka76
tag
Sziasztok!
Megkérdezem itt is hátha segít valaki!
Következő lenne a problémám kérlek segítsetek ebben!
Van egy teló és benne egy mikro sd kártya amin videók vannak,kiveszem a kártyát beteszem a laptopba megnézni,átmásolni a videókat! Kiírja a laptop,hogy nem tudja lejátszani a videót,más formátum!Jó,átállítottam és ment,átmásolom és kész is!
Kártya kivesz visszarak telóba és itt jön a gond nem látja a videókat,zenéket stb!
Na mondom visszaállítom a formátumot biztos nem ismeri fel a teló!Igen ám,csak most már nem látja a kártyát a gép sem,megpróbáltam kártyaolvasóval de így sem jött be!Hogyan tudom ezt visszacsinálni?
Köszönöm!
-
atka76
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Vettem egy laptopot és Win 8 van rajta! Hol tudom azt kikapcsolni,hogy ne kérjen jelszót tőlem mindig?
Csak én használom a gépet,így ez az opció ez nekem felesleges!
Én nem találtam meg sehol sem! Win 7 nél ki tudtam kapcsolni,hogy ne kérjen!Köszönöm!
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc