Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
syler
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Most így az 5. telepítés után vagy a 6. már nem tudom, nem rakok fel semmi programot. 1 memória van a gépben slotot cseréltem. Bios default. Ezeken túl vagyok már mindent kipróbáltam amit csak lehetett. Egyszerűen ha megy akár 6 órát vagy 3 napot kikapcsolás nélkül akkor jó de újraindítás után kész lesz. Elkezdődik egy kék halállal, majd ha indítok programokat akkor nem indulnak, valamilyen memoria írás hibával kilépnek a progik. Ezért gondoltuk, hogy hibás a modul, de akkor viszont rendszer visszaállítás után sem kéne működnie nem? Most így, hogyan vigyem be a boltba? Á kellett nekem asztali gép
De ez így nem állapot naponta opot cserélni stb.Picturemaker: ÁÁÁ az lesz az buddy. CSX RAM 1333-as. Ugyan ez van nálam amit írtál. Memtest hibátlan Fúú ugyan ez van nálam amit leírtál. De nekem nincs csere RAM-om sajnos.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ez így nem állapot naponta opot cserélni stb.