Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Nos egy eléág érdekes dologgal nézek szembe, ami már kezd teljesen kiidegelni
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít
Találkozott valaki már ilyennel?
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít