Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Nos egy eléág érdekes dologgal nézek szembe, ami már kezd teljesen kiidegelni
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít
Találkozott valaki már ilyennel?
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- BMW topik
- A Highguard új móddal próbálkozik – befutott az 5v5 raid!
- Építő/felújító topik
- Proxmox VE
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít