Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Nos egy eléág érdekes dologgal nézek szembe, ami már kezd teljesen kiidegelni
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít
Találkozott valaki már ilyennel?
Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval 3 nap alatt 4-szer telepítettem win 7 64-bit oprendszert. Feltelepítem, lefrissítem, és ezek után ha nem indítom újra akkor jó. Viszont ha újra indítok, majd elkezdek böngészni, a firefox egyszer csak kilép. Kiírja, hogy összeomlás bejelentő és kilép kis ablakban. Majd amikor megvolt az első ilyen, rá max 10 percre megint, de akkor már nem birom újra inditzani sem az ff-et. Ezután pedig kék halál és pc újraindítás után folyamatos kékhalál. 1 napig tudok használni egy oprendszert
Avirával másik gépen megnéztem a hdd-m nem talált rajta vírus. December 5.-én vettem a gépet és 4 nappal ezelőttig nem volt semmi baj. 4 napja kezdte azóta meg reinstall sem segít