Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mondom, nekem is csinált ilyet az MSDNAA-s iso-ból kiírt telepítő. Sőt, netbookon alapból csak Vistás töltőkép van.
De ennek leírtam az okát lejjebb.Szal, eredeti telepítővel is előfordulhat, hogy első indításkor Vistás töltőképet lát...
Sőt, mondok jobbat, az angol MSDNAA-s telepítőm fel sem ment valamiért netbook-ra, fingom sincs miért, a telepítőben rányomtam, hogy custom, és közölte, hogy nem tudja elérni a file-okat, fingom sincs miért...
Kaptam egy magyar prof. telepítőt, azzal pöccre ment, minden hiba nélkül, tudtam formázni is, aztán meg beaktiváltam a kulcsommal... Jam és ez is Vista töltőképpel tölt be.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Svájci jellegű bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ennek leírtam az okát lejjebb.