Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudnék Win 7-et telepíteni merevlemezről? Behalt az optikai meghajtóm, sem a Win 7-es lemezt, sem a Vistásat nem olvassa be, és eléggé rákészültem, hogy ma este búcsúzok az XP-től. Az ODD-re nem lehet számítani (amúgyis max olvasni tudná a dvd-t, ha működne rendesen), pendrive-om nincs. A neten olvastam valami olyat, hogy Daemon Tools-szal frissítette az illető a Vistát, mivel újraindítás előtt minden fájlt átmásolt a virtuális lemezről. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy XP -> Vista váltásnál is el lehet-e játszani ugyanezt. Ha igen, akkor inkább gyorsan letöltöm a Vistat, frissítem az XP-t a Daemon Tools-os módszerrel, aztán a Vistát is frissítem ugyanígy. Ha esetleg akad más megoldás is is (valahogy elindítani a telepítőt, telepítőfájlok helyének manuális megadása, stb.), az is jöhet. Köszönöm!

Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs