Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Nem igazán értem a problémádat. Az bezzeg nem zavar, hogy az MS odacsomagolja a windows mellé az IE-t? Windows install után azzal kell tökölnöm, hogy kiszedegessem a számomra felesleges dolgokat (pl. media player, media center stb.), mert ugye a telepítés alatt nem lehet választani.
Persze más cég se különb. iTunes mellé például szó nélkül felmegy a quick time. Ez sem zavar senkit? Mert engem igen.
A korlátos nethez pedig csak annyit, (nyilván aki ilyet használ nem skype-zik) hogy engem kifejezetten irritál, hogy bár csak word meg excel van telepítve az office-ből, mégis a windows update rendszeresen tölt le outlook és power point frissítéseket. Miért?
Úgy tűnik a 21. század ügyeletes mumusa a google lett, ahogy a kilencvenes éveké az MS volt (emlékszünk még a kill gates pólókra). Szerintem semmi különbség nincs ezen cégek között. Egyik kutya, másik eb. Mindketten a felhasználókon próbálnak (jól) megélni. Ki így, ki úgy.
Peace
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple asztali gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Futárcégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest