- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Egyelőre én is a 64 bites verziónak tudom be a hibákat (persze itt lehetne hibáztatni a MS-ot és a szoftvergyártókat egyaránt, fene tudja, melyik programnál épp ki a hibás
, az "inkompatibilitás" legalább olyan homályos fogalom, mint még sok más informatikai dolog, ami ezernyi dologtól függ).
A Notepad++-nak korábban is a legújabb verzióját használtam, DE most amióta újratelepítettem ugyanazt, nem hülyéskedik. Franc se érti ezt.Az a "Próbaüzem" felirat viszont még továbbra is ott van, és igen zavaró...

Amúgy azért az eddigi látszat ellenére örömöt is lelek a Windows 7-ben
: pl. konkrétan ilyen durván gyors bootolási idővel még nem volt dolgom egyik eddigi operációs rendszeremnél sem (na jó, kivéve a DOS-t
), átlagban (!) 40 másodperc körül mozog, úgy, hogy nálam az XP agyonoptimalizálva sem nagyon volt hajlandó 50 másodperc alá menni.
És nálam mondjuk a bootolás sebessége eléggé számít.
(Van, hogy gyorsan kell valami a gépről, meg hát ne kelljen már meginnom egy kávét, mire babrálni tudok a gépemen...
)
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robogó, kismotor
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Arc Raiders
- Óra topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, az "inkompatibilitás" legalább olyan homályos fogalom, mint még sok más informatikai dolog, ami ezernyi dologtól függ).
), átlagban (!) 40 másodperc körül mozog, úgy, hogy nálam az XP agyonoptimalizálva sem nagyon volt hajlandó 50 másodperc alá menni.
(Van, hogy gyorsan kell valami a gépről, meg hát ne kelljen már meginnom egy kávét, mire babrálni tudok a gépemen...