Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Egyelőre én is a 64 bites verziónak tudom be a hibákat (persze itt lehetne hibáztatni a MS-ot és a szoftvergyártókat egyaránt, fene tudja, melyik programnál épp ki a hibás
, az "inkompatibilitás" legalább olyan homályos fogalom, mint még sok más informatikai dolog, ami ezernyi dologtól függ).
A Notepad++-nak korábban is a legújabb verzióját használtam, DE most amióta újratelepítettem ugyanazt, nem hülyéskedik. Franc se érti ezt.Az a "Próbaüzem" felirat viszont még továbbra is ott van, és igen zavaró...

Amúgy azért az eddigi látszat ellenére örömöt is lelek a Windows 7-ben
: pl. konkrétan ilyen durván gyors bootolási idővel még nem volt dolgom egyik eddigi operációs rendszeremnél sem (na jó, kivéve a DOS-t
), átlagban (!) 40 másodperc körül mozog, úgy, hogy nálam az XP agyonoptimalizálva sem nagyon volt hajlandó 50 másodperc alá menni.
És nálam mondjuk a bootolás sebessége eléggé számít.
(Van, hogy gyorsan kell valami a gépről, meg hát ne kelljen már meginnom egy kávét, mire babrálni tudok a gépemen...
)
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, az "inkompatibilitás" legalább olyan homályos fogalom, mint még sok más informatikai dolog, ami ezernyi dologtól függ).
), átlagban (!) 40 másodperc körül mozog, úgy, hogy nálam az XP agyonoptimalizálva sem nagyon volt hajlandó 50 másodperc alá menni.
(Van, hogy gyorsan kell valami a gépről, meg hát ne kelljen már meginnom egy kávét, mire babrálni tudok a gépemen...