Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
band1103
üzenetére
Koszonom a linkeket, es ezen eszmecseret megint tanultam sokat, es megoldodtak a dolgaim. Halasan Koszonom. Viszont felkeltette az erdeklodesemet a MPCHC marcsak azert is mert nem kell istallalni, viszont epp alabb olvastam hogy van aki a KMPlayer-t kodek nelkul teszi fel ez erdekes es melle telepiti az xy kodekpack-ot. Lehet kiprobalom minden ujra fogekony vagyok ha az elore visz az igazsag az hogy en nem filmezek hanem sok gepet javitok vagy rakok ossze, - most eppen a laptop a trendi - es addig nem teszek fel semmit masnak amig en magam ki nem probalom. Altalaban meg mindig XP-t akarnak en meg mondom hozzak a lemezt mert az enyemet termeszetesen nem adom. Vannak furcsasagok, de legalabb kiismerem oket es mondom hogy hozzanak masikat

Mar leszedtem a MPCHC-t csak regebben kiprobaltam csak mindig azt irjak hogy Beta ezert indegenkedem tole de a puding probaja hogy kidobjuk a kukaba
Epp ma hoztak egy uj gepet XP-vel, na annak adok majd ugyis ketszer telepitem ha mar nagyon elcseszem igaz ez nem ebbe a topicba tartozik.
Megegyszer Koszi a segitseget.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest