- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
band1103
üzenetére
Koszonom a linkeket, es ezen eszmecseret megint tanultam sokat, es megoldodtak a dolgaim. Halasan Koszonom. Viszont felkeltette az erdeklodesemet a MPCHC marcsak azert is mert nem kell istallalni, viszont epp alabb olvastam hogy van aki a KMPlayer-t kodek nelkul teszi fel ez erdekes es melle telepiti az xy kodekpack-ot. Lehet kiprobalom minden ujra fogekony vagyok ha az elore visz az igazsag az hogy en nem filmezek hanem sok gepet javitok vagy rakok ossze, - most eppen a laptop a trendi - es addig nem teszek fel semmit masnak amig en magam ki nem probalom. Altalaban meg mindig XP-t akarnak en meg mondom hozzak a lemezt mert az enyemet termeszetesen nem adom. Vannak furcsasagok, de legalabb kiismerem oket es mondom hogy hozzanak masikat

Mar leszedtem a MPCHC-t csak regebben kiprobaltam csak mindig azt irjak hogy Beta ezert indegenkedem tole de a puding probaja hogy kidobjuk a kukaba
Epp ma hoztak egy uj gepet XP-vel, na annak adok majd ugyis ketszer telepitem ha mar nagyon elcseszem igaz ez nem ebbe a topicba tartozik.
Megegyszer Koszi a segitseget.
Aktív témák
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest