Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
A 9.12-es hotfix nem támogatja a HD4xxx-nél "régebbi" GPU-kat ezért (nekem is HD3200 van) azok nem képesek GPGPU-ként viselkedni HD filmek lejátszása alatt hanem az UVD egység dolgozik. Az hogy eddig nem akadtál olyan filmbe ami megfogta volna a HD3200-t az csak a szerencsén múlott. Viszont nekem még nem egyértelmű a 9.12-es hotfix hatásossága a HD4xxx-es és gyorsabb gpu-k esetében ezért kérlek nézd meg nekem ezt a "x264_killa_sample.mkv" amit Ebből a PH! cikkből lehet letölteni.
Továbbiakban pedig javaslom fojtassuk pm-ben vagy a HD filmek lejátszásának topikjában.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- PayPal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest