- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple Watch
- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
ronTom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A következő problémám adódott:
Windows 7 64 bit RC Build 7100-at használok mióta le lehetett tölteni.
A hangkártya egy Creative X-Fi XtremeGamer, van hozzá 5.1 Genius cucc.
Valamikor a nyáron letöltöttem a Creative Sound Blaster X-Fi Series Beta Driver 2.18.0013 drivert és működött vele az összes hangcsatorna.
Úgy két napja észrevettem hogy van végleges driver - Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0013 - és felraktam ezt az utóbbit.
Nem működnek a Rear hangszórók, úgyértvén hogy a Windows-ból tesztelésnél sem jön rajta hang.Lehet hogy nem mentek már azelőtt hogy lecseréltem volna a drivert de a betaval biztos mentek az elején.
Visszaraktam a beta drivert, próbáltam azt is ami az 1-es hsz-ben van, ugyancsak nem működnek a hátsó hangszórók. Próbáltam telepiteni a drivereket kompatibilis módokban, semmi eredmény.
Kipróbáltam az alaplapi (Asus P6T Deluxe V2) hangkártyátyát, a neki megfelelő driverrel és ugyanúgy nem működnek a Rear hangszórók.
Másik gépen szintén egy Windows 7 64 bit RC Build 7100 van fenn, azon működnek a Rear hangszórók az alaplapi (Asus P5E+SounMax Driver) hangkariról.
Mintha úgy olvastam volna fennebb hogy másnak, végleges Win 7-en működik a Creative X-Fi XtremeGamer hibátlanul.
Ha valakinek van ötlete szóljatok.
Kösz!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest