Hirdetés

Aktív témák

• ronTom

csendes tag

Üdv mindenkinek!
    A következő problémám adódott:
    Windows 7 64 bit RC Build 7100-at használok mióta le lehetett tölteni.
    A hangkártya egy Creative X-Fi XtremeGamer, van hozzá 5.1 Genius cucc.
    Valamikor a nyáron letöltöttem a Creative Sound Blaster X-Fi Series Beta Driver 2.18.0013 drivert és működött vele az összes hangcsatorna.
    Úgy két napja észrevettem hogy van végleges driver - Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0013 - és felraktam ezt az utóbbit.
    Nem működnek a Rear hangszórók, úgyértvén hogy a Windows-ból tesztelésnél sem jön rajta hang.Lehet hogy nem mentek már azelőtt hogy lecseréltem volna a drivert de a betaval biztos mentek az elején.
    Visszaraktam a beta drivert, próbáltam azt is ami az 1-es hsz-ben van, ugyancsak nem működnek a hátsó hangszórók. Próbáltam telepiteni a drivereket kompatibilis módokban, semmi eredmény.
    Kipróbáltam az alaplapi (Asus P6T Deluxe V2) hangkártyátyát, a neki megfelelő driverrel és ugyanúgy nem működnek a Rear hangszórók.
    Másik gépen szintén egy Windows 7 64 bit RC Build 7100 van fenn, azon működnek a Rear hangszórók az alaplapi (Asus P5E+SounMax Driver) hangkariról.
    Mintha úgy olvastam volna fennebb hogy másnak, végleges Win 7-en működik a Creative X-Fi XtremeGamer hibátlanul.
    Ha valakinek van ötlete szóljatok.
    Kösz!

Aktív témák