Hirdetés

Aktív témák

• Core2duo6600

veterán

válasz Atticus85 #45511 üzenetére

Azt azérrt valljuk be, hogy a legtöbbünk rendszerén warez fut, de ha ez is fut, úgyteszünk ,mintha hivatalos lenne, pl .

A kérdésed lehetett volna egyszerűen annyi,
    Létezik - e a win 7 nek olyan válozata, hogy .......... , Valamint az MS oldalán kint van, hogy milyenek vannak

Úgy szoktuk emlegetni, pl. hogy "vettem" egy windowst, mindenki tudja, hogy miről van szó, mégsem lehet rámondani, hogy warezolok.

(#45519) jozsi84

Lehet az egész profil vagy az eglész C: volt titkosítva, ha más is használta a gépet, akár véletlenül is.

(#45520) biggamer
    Le ment hibernálásba a gép, a bekapcsolóval elindul.

(#45579) atesss
    Próbáld meg egy másik dvd olvasóval / lemezzel esetleg mind 2 ből másikkal.
    Valamint ellenőrízd le, hogy jók e a csatlakozások, sata / ide, szívtam már emiatt.

(#45588) atesss
    Ultra iso-t használj, valamint ne felül írd, hanem egy uj file-ként mentsed le.
    Valamint minek kell a választás, úgy is mindig az ultimate-t teszed fel, ha '"megvetted' :)

(#45596) DaDy0219
    USB hangeszközökkel minden előfordulhat, de én úgy jártam, ahogy a post alján az erre hsz ben leírtam.
    Ott seminek sem volt hangja. se usb s nek semminek sem.

(#45607) hunfatal
    A media center arra lett tervezve, hogy távlövővel piszklálod és a gépen csak ez van, így érthető, hogy így oldották meg, de
    ha kinyitot a hangkeverőt programinként lehet állítani.

A LAptopdon egy vagy egy gombkombinációval, nem a win 7 future, irány a laptop topikja, ha nem jösz rá.

(#45624) pete_21
    Túlmelegedés, gyenge táp ?
    illik rá amiket mondasz

Erre valaki ?

Aktív témák