Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Воланд
titán
Adott egy Windows 7 Enterprise operációs rendszerrel rendelkező gép (sulis, eredeti). Ghostból van visszaállítva, de ettől többet a rendszergazda nem foglalkozott vele, lejárt az aktiválásra szánt idő (viszont tudtommal mennyiségi licences, ezt sem értem, hogy miért sír az aktiválás miatt, hiszen tudtommal ezt a licenctípust nem is kell aktiválni), szóval fekete háttérkép, meg a szokásos figyelmeztetések, hogy szoftverhamisítás áldozata lett, stb. Ez még nem is probléma, viszont usb-s külső eszközökhöz (telefon, pendrive) megtagadja a hozzáférést. Alaplapi driverek telepítve vannak (nincs ismeretlen eszköz az eszközkezelőben), full jogosultság van adva az adott felhasználónak, saját tulajdonba vettem, eszközt látja, felismeri, viszont megnyitni már nem lehet. ráadásul két ilyen gépet is néztem most reggel, mindegyiknél ez van. Ötletek?
Szerk.: Viszont a hardver biztonságos eltávolítása .... menüpont alatt már nem ismeri fel az eszközöket, ott nem jelennek meg.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4916, 100% Akksi
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest