- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Aktív témák
-
Jack O'Neill
tag
Igen kábel netem van! Akkor leírom még 1x. Szélessávú Upc kábel netem van. Van egy gyönyörű routerem összedugva a modemmel. Elindul a drága OS... feláll és ilyenkor automatice lennie kéne netnek. XP alatt volt, Vista alatt volt. Itt nem ez történik, hanem ilyenkor áll neki a network azonosításnak...közben felállt már minden progi aminek kéne net...skype, msn...google talk...de net persze nincs mert még mindíg azonosít...eltellik 30másodperc és hoppp sikerül rábrednie hogy az a kapcsolat internet! És voálá van internet! De mi az oka, hogy ezt a műveletet nem végzi el a boot során? Mért kell nekem kivárni ezt? Amikor korábban ezzel nem volt gond. Landriverrel minden ok...Vírusírto nem szól bele, mert ha levan szedve a gépről akkor sem müxik. Router menüjében upnp enabled... de ha nem, akkor is ez van...Megoldási javaslatok? Annyi a bűnöm, hogy nem akarok 30másodpercet várni és 5hiba ablakot (msn/skype, google) véginézni amíg fellép a netre. És lehet nem nagy gond, de zavaró! És ennek nem így kéne működnie. Szóval várom a világmegváltó javaslatokat, hogy hol mit állítsak át, mert tuti valami beállítási gond van. Köszönöm...rem érthető...és azért idegesít mert elszartam 1napot a semmire ezzel.
Egy x58-as core i7 systemem van. Szal még csak a hardver sem elavult...
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest