Hirdetés

Aktív témák

• Namelesske

addikt

válasz moonman #41297 üzenetére

Igen, hajalban jöttem rá én is ezekre a dolgokra, nem nagyon volt tiszta mi micsoda, mert nem nagyon volt szükségem erre, de jól feltaláltam magam. Köszönöm a segítséget, de lenne még valami:

A meghajtóm két részre van osztva, és én a másik partícióra másoltam a teljes Users Mappámat a TC-ben NTFS jogok másolásával, hogy a fájljaim védve legyenek a többi esetleges felhasználótól, elsősorban kíváncsi asszonykámra gondolok. Megjött a hivatalos lemezkép msdnre meg volt rengeteg probléma, úgyhogy újra telepítettem a rendszert, gyári msdn w7sp1 re. A jogosultságokat rutinosan átvettem, úgy hogy előtte minden fájlt kiszedegettem az akkori users mappából, alkalmaztam rájuk az új tulajdon jogokat, majd átmásoltam egy új USERS-t ami már az új telepítésű ÉN hez tartozik majd bele irányítottam a felhasználói mappákat, majd az átvett tulajdonú fájlokat szépen mindet bele helyeztem a helyére. Az a probléma hogy azóta kicsit megkergült, és nem hajlandó egyes fájlokat az én tulajdonomba venni, csak ha kézzel kurblizgatom, ez egy 500 fájlt tartalmazó mappánál már igen idegtépő feladat. Kérdés: Nincs valami eszköz ami rendbe teszi a jogokat figyelembe véve a mappát amiben vaj és ahhoz igazodva állítja be a dolgokat?

Aktív témák