Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
default.
üzenetére
Fú, már nem is tudom hol állítottam be, a tálca és start menü tulajdonságoknál a testreszabáson belül azt hiszem.
Remek, az ms telefonos aktiválás mondta, hogy nem érzényes a kulcs, lehet, hogy szoftverkalózkodás áldozata lettem
, nagy nehezen élő operátorhoz kerültem, aki átirányított a tisztaszoftverhez, akiktől kaptam, ők meg mondták, hogy a 2009. október 31én igényelt és 2010. januárjában megkapott telepítő kulcsa 2010. március elsején járt le (!!), amit akkor kellett volna meghosszabbítanom, bár én azt hittem, hogy az addig él automatikusan, amíg a hallgatói jogviszonyom fennáll.
Újat már csak március elseje után igényelhetek, mert akkor lesz megint forduló, bár a win már kiírta, hogy 2 napon belül kéne aktiválni.
Nevetséges.Na mindegy, én bajom

Aktív témák
- Két vasat tart a tűzben a Tarkov atyja: jön a Fragmentary Order
- Házimozi haladó szinten
- OTP Bank topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nagy nehezen élő operátorhoz kerültem, aki átirányított a tisztaszoftverhez, akiktől kaptam, ők meg mondták, hogy a 2009. október 31én igényelt és 2010. januárjában megkapott telepítő kulcsa 2010. március elsején járt le (!!), amit akkor kellett volna meghosszabbítanom, bár én azt hittem, hogy az addig él automatikusan, amíg a hallgatói jogviszonyom fennáll.