Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
néha érdekel h mi van a System volume information mappában és mekkora helyet foglal...olyankor a Biztonságnál engedélyt adok magamnak h megnyithassam. eddig ok
de azon belül is van pár mappa ,amit ismét nem lehet megnyitni. pl van olyan h WindowsImageBackup, erre írta vegyem saját tulajdonba. megtettem. ez nem okozhat gondot a rendszernek ?eddig ha jól látom csak a Systemnek volt engedélye. én csak egyszer akartam megnézni.nem tudom mi hozta létre, mivel ez a C: partíción található és én a Windows képfájl mentést a D-re szoktam menteni. törölhető ez a mappa ? vagy vmi köze lehet a D-re mentett képfájlhoz ? pár file található benne és azok mérete is csak pár KB.
tök vicc h saját magamnak engedély kell ,amikor én vagyok az admin
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Toshiba notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPad topik
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de azon belül is van pár mappa ,amit ismét nem lehet megnyitni. pl van olyan h WindowsImageBackup, erre írta vegyem saját tulajdonba. megtettem. ez nem okozhat gondot a rendszernek ?eddig ha jól látom csak a Systemnek volt engedélye. én csak egyszer akartam megnézni.nem tudom mi hozta létre, mivel ez a C: partíción található és én a Windows képfájl mentést a D-re szoktam menteni. törölhető ez a mappa ? vagy vmi köze lehet a D-re mentett képfájlhoz ? pár file található benne és azok mérete is csak pár KB.