Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kufár81
tag
Sziasztok!
Lenne egy elég komoly problémám a Windows 7-tel.
Ha ez az ő problémája (nem biztos)Adott a C: partíciómon egy Windows XP SP3, D: partíciómra felakartam telepíteni a Win7-et (ez a két partíció egy winchesteren van). Elkezdtem a W7-et telepíteni, egy ideig minden rendben futott. A telepítő utolsó fázisában, ahol újraindítást kér ott már lefagyott. Manuálisan újraindítottam és elkezdte befejezni a telepítést. Legalább 10 percet vártam, de nem történt semmi.
Megpróbáltam úgy is, hogy lehúztam a másik SATA winchesterem, hátha az a gond. Így sem sikerült. Sőt megpróbáltam a másik SATA winchestere föltelepíteni. De avval sem jártam sikerrel.Mi lehet a rejtély megoldása?
Előre is Köszi!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest