- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Két kérdésem lenne:
1. Van alapból egy monitorom, és DVI csatlakozón van még a gépre kötve egy TV, az mint kiterjesztett asztal működik. Régebben, ha megnyitottam egy videót a WMP-t ugye az 1. képernyőn nyitotta meg az ablakát, s nem volt gond. Egy ideje viszont valamiért a 2. képernyőn nyitja meg, ami a TV ugye. Nekem ekkor be kell kapcsolnom a TV-, át átváltani az HDMI módra majd visszahúzni az első monitorra az ablakot.
Hol tudnám beállítani hogy újból az 1. monitoron nyíljon meg a WMP?2. Letöltöttem a Gears of War játékot. Annyira megtetszett, hogy meg is vettem a játékot. De sajnos rosszul un installáltam a tört verziót és az új telepítője (az eredetié) még mindig úgy érzékeli, hogy fel van telepítve, de valamilyen hibára hivatkozva nem törli le teljesen. Hogyan tudnám kigyomlálni a rendszerből, hogy újra fel tudjam tenni. Regisztrybe nézegettem, találtam is pár bejegyzést, de sajna még nem vagyok akkora tudor, hogy bátran törölgessek onnan.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest