Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
pincehely
üzenetére
Köszönöm a szándékot de sajnos mikor a képernyőfelbontás---Speciális beállítások---Monitor---A monitor által nem megjeleníthető üzemmódok elrejtése dobozig eljutottam az a kép fogadott hogy nem volt benne pipa de be volt szürkülve tehát nem változtatható opció volt. Tehát ez az út zsákutca volt.
Viszont megtaláltam a megoldást:
1.Asztal jobb egérgomb->nVidia control panel->Display->change resolution->Add resolutions...
Eddig az elöző próbálkozásaimban is eljutottam de nem jutottam semmire mert az előjövő ablak teljesen üres volt! Xp alatt egy csomó felbontást tartalmaz de nem lehetett mit választani. De most nem hagytam annyiban és mélyebbre fúrtam:
2.A fenti helyen van egy Enable resolutions not exposed by the display rublika amibe betettem a pipát de ennek ellenére továbbra sem volt hajlandó megjeleníteni listát amiből választhatok. Így hát megpróbáltam még mélyebbre fúrni!
3. A fenti helyen van még egy Create Custom Resolution gomb. Az előjövő ablakba beírtam a kívánt horizontális és vertikális felbontási adatokat, kiválasztottam a kívánt képfrissítést és színmélységet. Viszont csak 2 gomb volt: Test és a Cancel. Rányomtam a testre és láss csodát a képernyő átváltott végre 1280*960-ba amit le okéztam amire visszaváltott 1280*1024-be.
Oké, a test jó lett. És most mit csináljak hogy úgy is maradjon?4. Visszakerültem a nVidia control panel->Display->change resolution->Add resolutions... ablakba ahol még mindig nem volt választható 1 nyamvadt felbontás sem. A lista teljesen üres volt. Csalódottan kiléptem a change resolution ablakba egy ok gombbal (nem cancel-el).
5. Ekkor jött a meglepi. Abban az ablakban ahol a szabványos felbontásokat lehet megtalálni látszólag semmi nem változott hisz pont ugyan az a kép fogadott mint előtte. Ámde az ablak görgető sávban a csúszka már nem legfelül volt hanem lejjebb mintha lenne még valami a lista felett Hát görgetem a csúszkát és előtűnik az elrejtett opció amit nemrég leteszteltem. Kiválasztom és alkalmazom és láss csodát: A monitorom VÉGRE valódi 1280*960-ban. Pedig az XP-be nem volt problémás a felbontások választása, alkalmazása.
Pár kérdésem lenne így a végére: Mi a szarért ilyen körülményes egy felbontás beállítása? Minden más is ilyen nehézkes és körülményes lesz a w7-ben? Mert akkor cseszhetik!
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest