- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
boygabi_
üzenetére
A gombot valóban nem lehet áthelyezni bal oldalra, a start menü mellé.
- Ha bejön az XP-s gyorsindítás menü, ott alapértelmezetten megtalálod az asztal megjelenítése és a 3D-s ablakváltás parancsikonját is. Ehhez annyit kell tenned, hogy a tálcán jobb klikk, eszköztárak, új eszköztár, majd elérési útnak megadod ezt: %appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Feloldod a tálca zárolását, majd jobb klikk a quick launch feliratra és a szöveg, valamint a címsor megjelenítése elől a "pipát" leveszed. Áthúzod a bal oldalra, használod.- Ha nem jön be (nekem jobban bejön a superbar), oda is megoldható.
Nyiss egy szövegszerkesztőt (jegyzettömb, notepad++, stb), másold ezt bele, és mentsd el Desktop.scf néven.[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktopKészíts egy parancsikont egy bármilyen exe fájlról (lényegtelen, csak ne szerepeljen a superbaron arra a fájlra hivatkozó parancsikon), a neve legyen "Asztal megjelenítése". Ikoncserénél állítsd be a képet. A %windir%\system32\imageres.dll tartalmazza az alapértelmezett ikon képet, ha betallózod neki, meg fogod találni... Ezt húzd rá a tálcára. Ha megvan, készíts egy másik parancsikont, ahol célnak a Desktop.scf helyét adod meg. A neve ennek is "Aszal megjelenítése" legyen, ikoncserénél beállítod ugyanazt az ikont. Ha elkészült a parancsikon, navigálj el a C:\Users\Felhasználóneved\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar mappába (rejtett, engedélyezni kell a rejtett állományok megjelenítését). Fogd meg a másodjára készített parancsikont és írd vele felül az ott levőt. Ezután használatba veheted a gombot a tálcán.
Mellesleg a 3D-s ablakváltást is könnyedén meg lehet oldani, hogy a superbarra rakva tudjuk azt használni... és kicsit egyszerűbben. Létrehozol egy új parancsikont, célnak ezt adod meg: %windir%\System32\rundll32.exe DwmApi #105
Ikoncserénél szintén a %windir%\system32\imageres.dll a megoldás. Ezt lehúzod a tálcára és máris használhatod.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Svájci jellegű bicska eladó
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest