Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
november
tag
-
november
tag
senki sem tud segíteni?

-
november
tag
mármint amiket legelöször felsoroltam azok mappák voltak és ezek akiterjesztésű fájlok vannak benne..amiket fent írtam: bin, efi stb...
-
november
tag
A Hp Tools mappában ilyen bios cuccok vannak.
Név szerint ezek: BIOS
BIOSUpdate
SystemDiags
Szerintem ezek lényegesek....amugy már én is a törlésen gondolkozom..csak tényleg nem tudom melyiket. Amugy a fene gondolta h az emebr ennyit fog szivni egy particionálással. Hülye HP.
-
november
tag
Helló!
nagy gondom lenne ugy hogy aki tud kérem segítsen!
van egy hp dv6-os laptopom elöre telepített windows 7 premium 64 bites kiadással.
És 4 particiom:
1. System 200 MB NTFS
2. C 445 GB NTFS
3. D: Recovery 20 GB NTFS
4. E. hp_tools 100 MB FAT32amugy a system-et csak a particionáló progik látják. a windows nem írja ki.
Na. És szeretném a C meghajtott felosztani egy 250 gigás és egy 200 gigás. particiora...nyilvánvaló h a nagyobbik lenne a 250..de és itt jön a fekete leves.. a program nem engedi...ugyanis a legujabb easeus partition manager 6.5.2-es Home verziot használom ami ugye müködik win 7 64 biten is. de semmi. mert az van hogy fogom..rákattintok h C/resize/ott leválasztom a 200 gigát..kiírja h unallocated 200 giga..és ezután kellene rákattintani a creatre és nem is elérhető az ikon.egyszerüen nem jövök rá h mi a baja...
megprobáltam felrakni egy másik particionáló progit a Partition Wizard-ot..de azzal se müködik. de az viszont legalább kiírja ezt miután rákattintok a creatre: PartitionWizard cannot create a partiton at here. There are no free MBR slots on the disk.
Utánéztem az MBR-nek. de nem tudom h mit lehetne tenni.
amugy azóta néztem a partition wizardnak a live cd-s változatát és az is ugyanezt írta ki. illetve a gparted live meg azt h nem lehet több elsödleges partició és csináljak kiterjesztetett. azt hogy kell?
Ha valaki tudja h mi a megoldás ne tartsa magában.. Fontos lenne!
És lépésenként írja le majd, legyen szíves!
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest