- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ha videojátékban újra lehet éledni, a telefonpiacon is!
- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
pavMat
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan idegesítő problémám van amivel eddig senki se találkozott és bízok benne, hogy itt valaki majd tud segíteni! A probléma a következő: Windows 7 fut a gépemen és az internet jól működik, csak ha filmet nézek és töltök közben ( a letöltés és a feltöltés korlátozva van, mivel wifirouteren még 2 gép kapja a netet) ledob a net, de úgy hogy csak újraindítással tudok újra csatlakozni. Ha filmnézés közben csak a feltöltés megy, akkor sem dob le, ha netezek és úgy töltök nem dob le, ha játszok valamivel és úgy töltök akkor se dob le és ha csak a letöltés megy akkor se. Nem tudom mi lehet a gond:S Kipróbáltam már egy-két lejátszó programot, de mindegyiknél ledob.A router szerintem nincs túlterhelve. 5Mbit/sec-es netem van, a letöltés 300KB/sec-ra, a feltöltés 30KB/sec-re van lekorlátozva.
Ha valaki tud erről valamit, vagy tudna segíteni, megköszönném

Köszi szépen előre is a válaszokat!
Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Diabetes - Cukorbetegség
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ha videojátékban újra lehet éledni, a telefonpiacon is!
- Házimozi haladó szinten
- Ford topik
- iPhone topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest