Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- One mobilszolgáltatások
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
Aktív témák
-
válasz
Laccoss
üzenetére
sajnos már töröltem minden bejegyzést erről (volt 4db), de hidd el ilyenről nincsen szó. De ha mégis akkor Dirt2 alatt miért állt le és miért nem indult el 89fokon? Ha nem vesszük észre elég az egyik kártya (már nem is tudom melyik volt). Magyarázatokat tippeket kaptam, az OS csere oldotta meg a dolgot és mára már szentül hiszem h az OS volt a szar!. Mindig egy bizonyos sorrendben telepítem a gépeket, érdekes módon az OS csere után megoldódott a dolog. Nem az én gépem volt, hanem a netes gépünk.
Mindenki nagyon okos addig még el nem olvassa a 4 bejegyzést, ami már nem lehetséges! Eltörtem a DVD-t!megpiszkáltam, ez jó..... De gyorsan leírtad h belepiszkáltam!

A falrahányt borsó esete úgy mint a betaban lévő képernyőkímélő hiba ami még mindig jelen van, de kinek ugassam?
További szépeket!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- SkyShowtime
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

További szépeket!