- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
válasz
Laccoss
üzenetére
sajnos már töröltem minden bejegyzést erről (volt 4db), de hidd el ilyenről nincsen szó. De ha mégis akkor Dirt2 alatt miért állt le és miért nem indult el 89fokon? Ha nem vesszük észre elég az egyik kártya (már nem is tudom melyik volt). Magyarázatokat tippeket kaptam, az OS csere oldotta meg a dolgot és mára már szentül hiszem h az OS volt a szar!. Mindig egy bizonyos sorrendben telepítem a gépeket, érdekes módon az OS csere után megoldódott a dolog. Nem az én gépem volt, hanem a netes gépünk.
Mindenki nagyon okos addig még el nem olvassa a 4 bejegyzést, ami már nem lehetséges! Eltörtem a DVD-t!megpiszkáltam, ez jó..... De gyorsan leírtad h belepiszkáltam!

A falrahányt borsó esete úgy mint a betaban lévő képernyőkímélő hiba ami még mindig jelen van, de kinek ugassam?
További szépeket!
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

További szépeket!