- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Aktív témák
-
luki88
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten írtam az Aero felület problémám miatt...na most az a helyzet,hogy sok próbálkozás után még mindig ugyanazzal a hibaüzenettel találkozom mint eddig, és sajnos már tényleg nem tudom, hogy meg tudom-e oldani újratelepítés nélkül a dolgot. Szóval úgy néz ki a probléma ,hogy egyik napról a másikra, miközben távolról használtam a gépem a windows átváltott egyszerű színkezelésű módra, és azóta nem tudom visszaállítani. Nvidia 8600GT videokártyám van 3napja tettem fel a legfrissebb drivert,de nem történt változás...
itt egy link a hibaüzenetről, remélem valaki tud segíteni, egyre zavaróbb,hogy csak így tudom használni a gépemet..próbáltam az élményindex újrafuttatását, azt olvastam,hogy az általában helyre tudja tenni, de ez helyett 5,4ről visszaesett 4,3ra a 3D kezelés miatt.Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest