- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Erdekes, ezt en is probaltam egyszer, most vagy a vistan, vagy a win7-en, nem emlekszem mar ra, de nem volt lassabb semmivel sem az indulas. Hozzateszem, hogy nekem a xp-hez kepest nem gyorsabb a win7-en egyik progi indulasa sem.
Superfetch ide vagy oda.Lenne mara is egy kis anomalia. A kmplayert hasznalom es a hd filmektol elkezdve az avikig mindent jatszik, de bizonyos mpeg fileoknal ezt irja ki:

Be is hal a lejatszo, a feladatkezelovel tudom csak kiloni. Az ablakon barmelyikre nyomok, legkozelebb ugyanazt csinalja. A lejatszo 2.9.4.1436, win 7 ultimate 64 bit, nincs fent semmilyen kodek. Ugyanez a lejatszo xp alatt csont nelkul nyomja a szobanforgo fileokat. Ez hogy lehet? Tehat ebbol a szempontbol mi a kulonbseg az xp es a win7 kozott?

Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Superfetch ide vagy oda.