Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, ha az asztalon, annak is az üres részén a jobb egérrel klikkel egyet, majd az egész ablakkezelő leáll! De ugyan ez van az intéző és annak az üres részeivel is, meg néhány mappa megnyitása után szintén leáll az ablakkezelő.
Találtam egy idevágó külföldi topicot (ill. ajánlották), de nem igazán értem, hogy mit javasolnak.
Vannak HP-s eszközeim, azok drivereit már letöröltem, és ismét újra feltelepítettem, de semmi változás.Van valakinek 5lete?
Más: Tud valaki olyan minialkalmazást ami kiírja a HDD-k hőmérsékletét.
Kifejezetten minialkalmazást keresek, és nem a HD sentinel oldalsávos kiegészítőjét szeretném használni.Thx. Sziasztok.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest