Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, ha az asztalon, annak is az üres részén a jobb egérrel klikkel egyet, majd az egész ablakkezelő leáll! De ugyan ez van az intéző és annak az üres részeivel is, meg néhány mappa megnyitása után szintén leáll az ablakkezelő.
Találtam egy idevágó külföldi topicot (ill. ajánlották), de nem igazán értem, hogy mit javasolnak.
Vannak HP-s eszközeim, azok drivereit már letöröltem, és ismét újra feltelepítettem, de semmi változás.Van valakinek 5lete?
Más: Tud valaki olyan minialkalmazást ami kiírja a HDD-k hőmérsékletét.
Kifejezetten minialkalmazást keresek, és nem a HD sentinel oldalsávos kiegészítőjét szeretném használni.Thx. Sziasztok.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest