- Google Pixel topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Aktív témák
-
Tomazzo
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy problémám a win7 telepítésével.
Adott egy win 7 prof 32 bit és Asus p5n32 e-sli plus lap 6750-es procc.+4Gb ram. Beállítom bootolásra a gépet, el is indul szépen, betölt, majd mikor bejön a bootképernyő, ott megreked. Fut a töltéscsík kb 10 percig, majd mintha megfagyna, aztán pár perc mulva újra szalad, de nézhetem akár egy órán keresztül , és semmi változás. Na mondom ez kemény rendszer, de kivárom. 3 óra mulva bejön a telepítési képernyő, (de egér nuku olyan érzésem van mintha lefagyott volna a gép, ám capslook-ra reagál 1-2 perc késéssel )ahol beírom a licenc kódot, és klikk a telepítésre, de semmi sem történik..Mérgembe elvittem a haverhoz a telepítőt, Abit nf7+2500+ barton+ 1Gb ram, és gond nélkül települt kb 1 óra alatt nulla fennakadás, ahol nekem 3 órát bootolt, ott neki 2 szer ment végig a csík.
Arra gondolok, hogy ez a win 7 nem szereti az alaplapomat, vagy nem kompatibilis a chipsettel, vagy sata vezérlővel mert ha lehúzom a winyót pillanatok alatt eljut a telepítési képernyőig, csak ugye nincs merevlemez amire telepítsen. Winyó hibátlan, Vista fut a gépen, próbáltam másik sata winyót, ide winyót mindegyikkel ua. a történet.
Biosfrissítés megoldaná a problémát, vagy vehetek másik alaplapot?Köszi a válaszokat!
Aktív témák
- Suzuki topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Androidos tablet topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- Synology NAS
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Ford topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs