- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
meg alszok ra egyet, aztan elkuldom nekik, hogy ez igy nem jo. azt is leirtam mar haromszor, hogy a diktalas ikonja marhara nem jo ott, mert allandoan foglalja a helyet az a szurke sav. most ha azt le is veszik onnan, akkor meg mindig ott marad az, hogy egyszer teszek valamit a vagolapra, aztan orokre nezhetem.
-
BobTail
őstag
Ha azt nézzük, hogy Joe egy hónappal ezelőtt ezt mutatta be, teljesen elképzelhető a felvetésed
Amúgy tényleg nem annyira vészes, csak lenne telefonfelhasználóbarátabb... vagy mi... szóval swipe, meg alsó gombok, stb.
-
-
Értem én miről van szó. De Aulon leverni a marketing baklövéseit nagyon ostoba dolog. Én is kíváncsi vagyok, persze. De attól hogy verem az asztalt még nem fognak nyíltabban beszélni a dologról. Épp a napokban írta twitteren, hogy 6 hónap alatt hány preview release volt, míg a 8.0 teljes tesztfázisában csak 3. Ez hatalmas előrelépés, nem lehet egy nap alatt csodát várni.
Egy idő után a töménytelen infó se lenne elég egyébként.
-
-
emvy
félisten
Mondtam a masik topicban, hogy en rainstallaltam a napi hasznalatban levo masfel eves W8->8.1-omra, es megy minden egyelore (amikkel problema lehetne, de nincs: Dota2, Visual Studio, IntelliJ, Hyper-V + alatta Linuxok, iSCSI-n keresztul hasznalt kotetek, Office 2013, TeamViewer, VPN, X Server -- VMWare is ment, de most Hyper-V van helyette).
Ja! A Here Maps crashel.
-
-
vicze
félisten
A moduláris felépítés nyilván sokkal jobb, mert Store-ból egyszerűen tudják frissíteni az alkalmazásokat. Pont ez a helyes út szerintem, ahogy Google is csinálja, így nem kell állandóan kicsi alkalmazás javítások miatt egy OS frissítést kiadni.
A core OS frissítése is egyszerűbbé válik így elvileg.Az hogy valami épp lassú nem jelent semmit azért a végleges szempontjából.
-
-
pzstm
titán
buildek vannak naponta több különböző branchben is, belsősök hetente illetve hetente többször kaphatnak frissítést, OEM-ek (legnagyobbak) szintén hetente, Partnerek kicsit ritkábban, és ennyi visszajelzés és hibajavítás után megy slow ringbe általában majd utána fast ring
-
ZavaBalazs
őstag
tudom, hogy így működik
azt mondom, hogy jobban adnám, ha ez is úgy működne, mint a többi. én spec. nem akarom mindig állítgatni, hogy 1/4/24 óra múlva kapcsoljon be, vagy manuálisan, szóval tök fölöslegesen dobál be folyton a menübe. ha meg mégis akarnám állítani, egy tap helyett hold odavinne a menübe (mint a többi kapcsolónál), és öröm bódottá.
-
ZavaBalazs
őstag
na jó, de ennek így sok értelme nincs, én pl csak ki-be szeretném kapcsolgatni, de erre nincs lehetőségem, mindig a menübe léptet. holott ha ez is meg lenne úgy csinálva, hogy tap-kikapcs, hold-menübe ugrás, akkor a mostani módszert is lehetne tovább alkalmazni, meg működhetne rendes gyorskapcsolóként is (mert jelenleg ennyi erővel kitűzhetnék egy menübe ugrós csodacsempét is, nagyjából ugyanott vagyok...). na meg így legalább beillene a sorba, elég fura, hogy n-1 AC kapcsoló A módon működik, egy meg B módon.
amúgy köszi, a többire ez a tap/hold megoldás király
-
Ha mar ugyis masok valaszolgatnak, bepofatlankodok en is az igenytelensegemmel
En egy metros appot se hasznalok normalisan asztalin, a skype fut laposrol, remote desktop miatt az asztalin az is csak egy ablak, engem zavar a talca hianya, nincs folyamatos visszajelzes, kenyelmetlen az egesz. Lehet, hogy csak a konfig miatt, mert egy erosebb gepen normalisan tudnam hasznalni, de ez van, nekem ez igy alakult
Laposon az i3 meglepoen sok mindenre eleg, ott pdf olvasot, skypeot, skydriveot, meg ugy az alap pakkot hasznalom a metros appokbol, kis kijelzon egesz kenyelmes. -
-
-
-
kutitomi73
aktív tag
Kb a 20% működik szerintem.Legalább is ahhoz képest amit videón láttam.Felraktam én is de a kezdőképernyőre én nem tudtam kirakni hátteret.A névjegyzék összekuszálva ( p alatt a t betűs nevek és így tovább ).Az értesítés művelet lehuzáskor laggolt...és sorolhatnám.
Azt az egyet nem értem hogy míg olyan 90%-an nem működik,akkor minek adják ki!!! -
angelus8925
tag
Egyelőre csak ezt találtam: https://www.youtube.com/watch?v=ckzhX1O6Lto
Ahogy a videókat nézegettem még sok minden nincs benne a próbaverzióban és érdekes az összemixelt felülete az új windows-nak, de remélem, hogy hallgatni fognak a visszajelzésekre és elégedettek leszünk majd a végeredménnyel. Dolgozzanak meg a pénzükért és a felhasználókért. (remélhetőleg értelmes, hasznos visszajelzések lesznek és nem csak fikázás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest