- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
d@minator #5045 üzenetére
hát igen 8800GT az isten, de azért nem cserélném rá a kis 2900PROmat
és nem vagyok fanboy. csak érzem hogy van egy JÓ NAGY TÜZES BIKA a gépemben
Te meg ne frapsal mérd, mert én is betudok állni egy fal elé, lesz az 50fps is átlagban, közbe még ugrálni is tudok.
a játék könyvtárában található bin32 mappában van két teszt, azt futtasd. amúgy nem kérdéses hogy 8800GT erősebb mint az ATI.
-
Xelo
addikt
válasz
katt777 #5041 üzenetére
vedd azt amelyik jobban tetszik
amit nem láttam élőben arról véleményt nem tudok nyilvánitani. 931BW-vel a haver teljes mértékben meg van elégedve.ne DCR alapján dönts szerintem.
szerk: és igen, 22"esnek csúnyább a képe, nagyobb a pixeltávolság. én 19" fölött biztos nem vennék TN paneleset, hanem még rááldoznék. csak hát nem megy végtelenségik, jól tudom...
-
Xelo
addikt
válasz
d@minator #5038 üzenetére
itt nem 931BWről van szó, hanem 961BWről
mármint én olyat zsákmányolok.. 2900PROm van XT fölé zúva, de Crysis 1280×1024ben highon CPU test szerint 30, GPU szerint 33FPS-el fut átlagban, ami épphogy elfogadható kategória számomra, ha növelném a felbontást száz hogy 30 alá csökkenne
-
Xelo
addikt
válasz
B-L-A-C-K #5033 üzenetére
nekem DAEWOO 17es szutykon brightness: 45/100 contrast: 40/100 gamme: 11/mittudomén
játékokban így sötét ott fentebb nyomom a fényt, de ahol sok a fehért ott még igy is eléggé folyik a szemem
szerk: amúgy ha bedugom új monitort, akkor installálom driverét és ready to go? most nincs felinstallálva a dévúnak semmi, xp plágendpléjjel megy szépen. ati meghajtót újra kell húzni? -
Xelo
addikt
szerdán vagy csütörtökön megjön a Samsung 961BW
[link]
jól választottam?mondjuk egy 17"-es DAEWOO csoda után..
méret: 19", felbontás: 1440 x 900, fényerő: 300cd, kontraszt: DC 3000:1(Static 1000:1), válaszidő: 2ms (GtG), látószög: 170˚/170˚, bemeneti videojel: analóg RGB, DVI
különlegességek: MagicTune with Asset Management .Safe Mode(Down Scaling in UXGA) .MagicBright³ .MagicColor
-állítható magasság,összecsukható-
S panelre van esély? -
Xelo
addikt
témájában nem méltóztatnak válaszolni, ide is bemásolom, hátha:
milyen wide 19" monitort ajánlotok 50 - 52eFt-ig? DVI alap, 2ms jó lenne, játékokra és filmek nézésére használnám, esetleg a szép kép és kontraszt nem hátrány, amíg bele nem ér a kezem a bilibevan ilyen?
-
Xelo
addikt
nektek van valami programotok vagy müszeretek hogy beállítsátok a monitorotokat? esetleg érzéssel állítgattok?
-
Xelo
addikt
két jelölt:
Samsung Syncmaster 206BW vs Samsung Syncmaster 2032BW
különbségek:
látószög: 160˚/160˚ vs 170˚/170˚
fogyasztás bekapcsolt állapotban: 55W vs 50W
súly: 5.3kg vs 4.76
plussz: falra apklikálható vs nemösszességében engem a 2032BW jobban meggyőzött, összességében modernebbnek tűnik. áruk kb megegyezek. valami negatívuma van a 2032BW-nek 206BW-vel szemben?
-
Xelo
addikt
19esekből 60eFt-ig (najó még 61 is lehet..) mi a menő mostanában?
én ezt néztem ki: [BenQ FP94VW]
adatai tetszetősek, HDMIs azaz XBOX360ammal is tudnám használni. vagy van jobb ötlet?
esetleg most nézem ezt a Samsung 931CW-t, ez is dögös. Pixmania-ban 62, a BenQ 58. hümm.. -
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
csak ilyet találtamwide 22 - sima 19
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
sziasztok! @lien computers-éknél 90eHUF postázással együtt a samu 226BW. nahh olvastam hogy A panel, S panel, stb stb.. na de ezek között mi a különbség?? ha felhívom őket, akkor megtudom-e érdeklődni hogy milyen paneles? ha nem akkor van e olyan különbség hogy az egyik szar másik meg nem?
vagy a BenQ FP222WH-t venném (látom arról nincs véleményetek, én bepróbálkoznék vele) vagy ezt a Samsungot.
remélem tudtok segiteni -
Xelo
addikt
[link]
nahh ilyet fogok valszeg venni
itt találtam pár véleményt: [link]
''Pros: Colors are amazing in Movie and Dynamics modes. plugs in easily and connects to the pc and ps3 through hdmi, vga port is there for second monitor too... plenty of connections. easily wall mountable. controls are easy to get used to. stand is more stable than my old viewsonic. not too heavy. accepts 1080p signal from ps3 and looks gorgeous.''
''Pros: Bright as the sun. Resolution is great, NOT ONE DEAD or LAZY PIXEL!!!! Screen bleed is minimal, you have to look for it.Good settings for different application. HDMI and DVI are awesome. 1080p Scaled, worth watching. Games look EXCELLEnt''
...stb stb stb....
akkor azt jelenti ha beállítom 1080p-ben is szép lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest