- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Látod ezt nem tudtam, én azt hittem a szabvány az szabvány, max elállítani lehet a vga driverrel, vagy a monitor osdjben.
Nekem megfelelnek a színek ahogy most vannak a monitoromon, de sajnos sávosodik, pontosabban van egyetlen törés a színátmenetekben, ami ugyan csak ritkán látszik, de akkor elég zavaró. Próbáltam szemre beállítani a monitort a neten található útmutatók és tesztképek alapján, de inkább csöbörből vödörbe estem, mert vagy a fehér vakított, vagy a sötét részeken elvesztek a részletek. CRT-t sokkal könnyebb volt belőni ilyen szempontból (mondjuk azon meg a geometriát nem lehetett normálisan beállítani a képcső miatt).1080-as cuccok lejátszsáshoz általában elegendő a media player classic a CoreAVC-vel karöltve, vagy esetleg ffdshow-t lehet kipróbálni, mondjuk eddig én még csak 720p-s avikat és quicktimeokat néztem mert nagyobb felbontás nem bír se a gépem, se a monitorom.
Bocs azoktól akiknek nem segítünk, de kérdéseikre a válasz már sokszor le lett írva a topikban, használni kell a keresőt és vissza kell olvasni, volt már szó párszor a különböző paneltípusokról, és a 20"-22"-es Samsung / LG monitorok is eléggé ki lettek vesézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged