- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
ha játszani van kedvem (mondjuk fél éve nem is indítottam a gépen 3D-s alkalmazás sem, nemhogy játékot) akkor átviszem a gépet a másik szobába, és rákötöm az LG 37"os LCD tévémre, azon lehet játszani...amire nekem kell, arra ez tökéletes. előtte egy 26"os thomson LCD tévé volt, vehettem volna most is 26-32"os tévét, 110K-tól vannak elég jók, nekem nem az ár volt fontos, hanem az, hogy egyszerűen felesleges volt többet ráköltenem...
-
katt777
félisten
No, hát 20"-osnál van a felbontás váltás, én azért abban gondolkodom. Meg ennél a méretnél már vannak képjavító technológiák (igaz, az LG-nél már 19"-nál is).
Sajna a tetszés alapján nehéz döntenem, mert az LG, mint írtam, Tesco-s, azt majd holnap megnézem, van-e még, és valójában a hirdetés melyik felének lehet hinni (mert DVI-set akarok), MMarktban meg korlátozott a választék, és ezzel nálunk ki is fújt a "választék".
De mindenkinek köszönök minden jó tanácsot!
Holnap kiderül, jön-e a 3870-es kari, aztán ez még csökkentheti a befektethető pénzt. Ha nem, akkor jöhet az optimális TFT. -
d@minator
addikt
Hát igen. Akinek kis VGA-ja van és wide-ot akar annak nagyon jó a 931BW. De aki nagyobb VGA-t akar majd (8800GT/GTS, HD3870, 2900Pro/XT) venni annak jobban megéri ha rádob 5k-t és vesz egy 22"-est.
Nagy VGA-k csak a játékokhoz kellenek."én azért nem vennék 60ért 22"eset amiért nem veszek 40ért pl 19eset"
Azért nem éppen ekvivalens. -
zolynet
veterán
Miután kicsit hosszabb távú befektetés egy monitor ezért gondolom hogy egy hagyabokányit tegyél még hozzá. Ezt a kettőt többen is ajánlani fogják:
Samsung 206BW ill Samsung 2032BW
Viewsonic-ok ill dell-ek is prímák, csak más árfekvés. -
KEiOS
csendes tag
Nostehát, elnézését kérem miszter Xelo
Szóval árban a két 2032BW az sima ügy, de valójában azért kérdeztem úgy, hogy valójában én két nem "wide" lcd-re gondolok jelenleg, merthogy pl a 20"-os wide az olyan magas mint egy 17"-os hagyományos képarányú cucc, de legalábbis felbontásban +26 pixel az bizony nem az a túl hinnye. Bár pl filnézéshez bizonyára a széles a jobbik, nekem leginkább melóra kellene, ahol a magasság is számít, pláne a dual desktop.
Csak 4:3-as, 20" vagy 21"-os lcd-ket nem igen látok az árlistákban....
Emiatt érdeklődtem, hogy van-e tipp hogy holmerre milyet.Lényeg : jó vételnek tűnik amit ajánlottál, és lehet hogy végül ilyemi lesz, de egyelőre más irányban keresgélek.
Utólag is minden jót !
-
TeeJay
félisten
én múlthéten bótba megnéztem a 20" és 22" wide monitorok közt mi a különbség
és hát rájöttem hogy teljesen jó nekem a 20" mert az pont olyan mint egy 15,4"-os 1280x800-as notikijelző (a pixelméret egyezik)
ami meg szuper
nekem nem ér meg +2" majdnem 20ezret miközben a felbontás nem lesz nagyobbami igazán nagyobb ugrás lenne az a 24" 245B Samsung ami már 1920x1200
de hát az 2x ennyibe kerül -
TeeJay
félisten
Ramirisben 60ezer a Samsung 2032BW monitor (wide 20" 2ms DVI meg minden)
én is erre várok csak alig lehet kapni még valahol
egyik ismerősöm vagon pesti nagykerbe jár vásárolni mondta hogy felhívott sokat és sehol nincs de még a samsung magyarországnál is elfogyott szal várni kell 1-2 hetet
azt meg már kibírom mert én is ilyet fogok venni ha kapható lesz -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest