- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
válasz
Foximaxi101 #6500 üzenetére
persze. nekem 226BW-nél driver telepítés után volt 1680*1050.
-
golyani
őstag
válasz
Foximaxi101 #6496 üzenetére
azér nme volt szép képe mert az is a sima 4:3-as képet kapta és szíthúzta. de rendes 16:10-es képpel ugyanolyan képe van. dilmeknél meg ugye cask előny mert kisebb lesz a fekete csík.
-
golyani
őstag
először ki kéne próbálni egy ilyen méretű monitort. 2 monitor minek? játékra filmre bőven elég 1 is.
oké h ti szarják a pénzt(korodból adódóan nem hiszem h saját összegből menne a konfigbocsánat ha tévednék ), de akkor is ésszel egy kicsit.
(hameg olyan nagyba akarod a dolgokat akkor külön szoba az egésznek projektor, 10.2-es hang, egyéb finomságok...)
szóval 1 monitor sztem még mindig elég főleg olyanangy. ha majd később komoly tervezésnél és társainál szükség van 2 monitorra akkor majd lesz 2 monitor de addig felesleges pénzkidobás, addig a technikai is fejlődik, konfigot is váltasz meg ki tudja mit hoz a jövő.
kis reális gondolkodást ha szabad. -
golyani
őstag
miért van az h szemből nézve amikor jön a windows üdvözöljük üzenet, akkor ugye szép kék a kép de nekem akkor a bal alsó sarok(szemből nézve) nem kék hanem inkább lilás-kék??
ott ilyen a kép eredetileg? mert ha használom a monitort( film, net kis játék) akkor az a sarok is totál ugyanolyan, mint a többi, színekben nincs eltérés. -
golyani
őstag
CMO panelhez mutatsz nekem egy linket ami be is van kalibrálva???
-
golyani
őstag
nah nekem már 1 hete van meg a 226BW. és nagyon tecik szépek a szinek ez az alúlról fölfelé sötétedés kicst szokatlan de egyik srátz akinek 19-es wide LG van ő is mutatott képett neki is fenn áll a jelenség, úgyhogy majd megszokom
-
golyani
őstag
vki avasson be vagy nyugtasson meg h eza fölfelé világosodás akkor megszűnik vagy így marad avgy ne foglalkozzak vele vagy micsináljak?? royale Noir sémát használok és ha fenntről leteszem az ablakot akkor az eléggé elüt. de pl játék és film közben nem észrevehető.
és hogy akkor volt másnál is és elmúlt-e vagy változott-e vagy vmi?
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
ez az átmenet télleg el fog tűnni?
mer kicsit furi h a sötétszürke tálca és ablak világosabb sötétebb árnyalatú -
golyani
őstag
rájöttem h télleg sötétedik fölfelé a monitor... na mind1, ha nem figyelem nem tűnik fel.
-
golyani
őstag
a tesztben beszéltek vmi dinamikus kontrasztról h ha lehet azt be se kapcsolnák.
namost ilyet lehet nekem kapcsolgatni? vagy nem? vagy az RTA lenne az? szvsz nem... -
golyani
őstag
hát betöltöttem az tesztes ICC profilt és levettem a fényerőt 43-ra a kontrasztot meg 75-re.
''ICC-profil betöltésére többféle program létezik (pl. Windows Color Control Applet), azonban a legegyszerűbb módszer, ha a Windows asztalon jobbklikk után a Beállítások / speciális / színkezelés fül alatt hozzáadjuk a listához az általunk mellékelt profilt és ezt tesszük alapértelmezetté; a Windows újraindítása után már ez töltődik be.''
ez ha a color tone-ba nézem a Custom-ot pipálja ki, a Magiccolor pedig off-ban van gamma 1-es módban, RTA off. sharpness-t én átraktam 16-ra. -
golyani
őstag
enyém is 2007 sugusztus(34. hét) és enyém is Made in Slovakia.
mondjuk én azért nem szedem szét
nah futtattam egy everest monitor testet és meg avgyok elégedve 43-as fényerő és 75-ös kontraszt mellett a szinek teszt szerint R60/G40/B31
nagyon jók a szinei, képe tökéletes. a bevilágítással meg nme kell foglalkozni az cask totál sötétbe látszik.
azt írja a PDF h ebbe is CCFL-es világítás van. az ne mcsak a CW-be van vagy csak abba vmi újféle?
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
-
golyani
őstag
időközben levettem 60-ra fényerőt, mert kiég a szemem.
-
golyani
őstag
nah megjött a 226BW. nekem nagyon tetszik talán annyi probléma lenne h látszik a bevilágítás totál fekete képnél a szélek közepe felé. és ha nagyon szőrszál hasogatok akkor egy picit középen is. a kép sokkal élesebb CRT-hez képest, a filmek szépek. utánhúzás nulla, óriási asztal terület és a MOHA fut kb 15 FPS-el ha nincs ellenség 1680*1050-ben minimum grafikán
.
én kérdeznék h ki milyen beállításokkal használja?
én betöltöttem a tesztben szereplő ICC profilt.
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
válasz
Interceptor #1958 üzenetére
csakne lenne rajta hangszóró
-
golyani
őstag
vacilálok itt a 225BW, 226BW és a 226CW között.
de írjátok h nme lehet dönteni a moncsikat. 225-öt lehet? -
golyani
őstag
na akkor eddig ot tartok h Samsung 206BW. melyik a legolcsóbb nem TN paneles moncsi? 215TW-t már láttam, de az nagy lenne. max 20 collban gondolkodám
-
golyani
őstag
válasz
andris1986 #937 üzenetére
tervezésre még LEHET h neke mis kellesz mert egyelőre gépész alapszakon vagyok de vagy géptervezőire vgy mechatronikára megyek tovább.
meg hajtani nem tom elég-e a konfigom, van egy 7600GT-m. és az elkövetkező 1-2 évben nem hiszem h fogok cserélni de addigra meg ki is növöm a játékokat. most se játszok sokat. ilyenkor többet kcisit de suli idő alatt eléggé elvétve. -
golyani
őstag
hali emberek vélmeényt kérnék arról h néztem 2 moncsit samsung 931BW és 206BW. namost a kérdés h a 20-as megéri-e azt a +15 ezret?
-
golyani
őstag
emberek samu 940bw-t tudom falra rakni?
hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest