- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
válasz
AdamNorthWes #8593 üzenetére
Nem a kontrasztbeli külömbségröl van szó, hanem a CW nevű samungok színhelyesebbek >> "Wide Color Gamut - 97%"! Szélesebb spektrumban képes visszaadni a szineket.. ez akkor jo, ha esetleg fotokat szekesztesz, vagy hasonlo, és olcsobb, de nagyjábol színhelyes monitort keresel (persze kalibrálás után). szerintem a többi alkalmazásban annyira nem lesz feltűnő.
-
Hooper
őstag
Hello!
Haveromnak 1 20"os LGje van (ha jol tudom LG L204WS-SF - 45ropiba kerül most, és ennyit mindneképpen megér szerintem)
Nyakamat teszem rá, hogy nemnyult a monitor beálliásihoz -nem az az ember akit ienek érdekelnek- (szinek, stb) és nagyon szép képe van, élesek a betűk, szépek a szinek, nincs elmászva a gyári beállitás, és a 20"asnál 1általán nincs bevilágítás se, ami zavarna a filmeknél.
De mondjuk attol függ mennyit szánsz rá. Samuk közül a 223BWt ajánlgatják az olcsobbak közül (21,6"), de most jöttek ki uj samuk 2243,2253,2043,2053 stb.. szerintem ezeket érdemes megnézegetni, én 2243BW-t wettem és nekem nagyon tetszik! >>itt irtam róla [link] -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Megjött a monitorom, samsung 2243BW monitorom [link].
Eddig nagyon tetszik (philips 19" tft-röl váltottam), nagyon szép élénk színei vannak, bár alpbol a kék elég magas, szoval érdemes belenyulni..
Külcsinre- elég massziv forgatható, dönthető, mgasságállítós talpa van (pivot is van), a tappancsok nagyon fixen tapadnak az asztalhoz. Nekem az a keskeny matt fekete káva jobban bejön mint a fényes.
Betekintési szöge jobb sokkal mint a réginek, nekem megfelel..Bevilágítás viszont van sajnos, alul-felül vékony világos csík, csak film alatt látszik, én aztmondom h belefér...kárpótolnak a méretei mozizásnál
A "gombok" monitoron kicsit neccesek > érintésérzékeny, és a feliraton kivül semmi (pl: kidomborodás) nemválasztja szét őket.. sötétben lámpát kell kapcsolni.. vagy saccra nyomkodnide ami kárpotol, hogy minden beállitás a winböl a samu saját driverével lehet állitani, szoval a "gombokat" nemnagyon kell használni.
Ha esetleg van valkinek ien monitora,és bevan kalibrálva megosztá velem a színprofilt, és az RGB,Kontraszt/fényerő, stb beállításait?
köszönöm előre is.
Egyéb kérdés... eddig analog bementes monitorm volt, ezen van DVi is, ezzel kötöttem össze a géppel (ATI 1950pro van), mivel jobb ez a felület, mint a régi analog?
eddig nekem annyi difi van, hogy ez a kábel rövid..a régi monitorom helyére nem ér el..szerezhetek be valami hosszabbat...2m biztos kellen. -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Ezt a monitort néztem ki >> [link]
Megéri az árát? Külföldi oldalakon a tesztek elég pozitivak voltak... vagy esetleg van más gyártotol valami tippetek, hasonlo, vagy olcsobb áron?
Köszi a helpet!
(főleg filmnézésre használnám, és ha lehet minél színhelyesebb monitor érdekelne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest