- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
goom
senior tag
válasz
VinoRosso #7229 üzenetére
"Teljesen fekete képernyőnél és sötétebb játék képernyőnél" persze hogy zavaró. Főleg, hogy ugye most arra fókuszálsz, azt nézed; kritikusan. Aztán majd nem arra figelsz, hanem amit csinálsz - azaz az alkalmazásokra - és észre sem veszed. Teljesen fekete képernyőt szerintem amúgy is elég ritkán nézel...
Nekem 2232BW-m van: sokan írták, hogy mennyire nagy a bevilágítás. És tényleg az - csak nem érdekel, mert nem veszem észre.
A másfél wattos hangszórók meg... hja. -
Ronin13
csendes tag
válasz
VinoRosso #6965 üzenetére
Négy napja vettem egyet (Hi221D) szerintem elég elfogatható áron. Szinte csak jókat, olvastam róla és nem is csalódtam benne. 56900Ft volt.( van ennél is olcsóbban de nem akartam a netről rendelni az esetleges pixel hiba miatt) Sok monitort megnéztem kb ebben az árban pl Asus VW222S csak az a bibi nincs rajta DVI csati nem beszélve a HDCP védelemről amit egyetlen márka sem ad csak jóval drágábban
-
metrichye
csendes tag
válasz
VinoRosso #6913 üzenetére
samsung moncsiba ketsegtelenul samsung panel a legjobb, viszont ha nem vagy szerencses, kaphatsz CMO, AUO, stb panelest is. Kivulrol nem tudod megallapitani, hogy milyet tartalmaz, csak ha a szerviz menube lepsz a mar fent tobbszor emlitett modszerel. CMO-t sokan jonak mondjak, de pl. 2232BW-nel igen el vannak cseszve a szinei, viszont a feljebb linkelt icc profillal allitolag kikuszobolheto a blue dominancia. Nekem eddig CMO-s volt, 3/3 pixelhibas es alul-felul-kozepen durva es zavaro bevilagitassal, de ez, ami most van (samsung paneles 2232BW), szerencsere nem szenved ilyen hibaktol.
-
Furky
őstag
válasz
VinoRosso #6900 üzenetére
Hát HannsG... Nekem csak az a bajom vele, tapasztalataim nincsenek vele, és az újdonságoktól az emberek mindig tartanak
Ha választani lehet, inkább 70 körül vegyél 22es wide-ot, pl azt az LG-t... Habár nem tudom arról az LG-ről, hogy milyen, így konkrét véleményt nem tudok írni.
-
Furky
őstag
válasz
VinoRosso #6898 üzenetére
Jók az értékek, de én nem vennék már monitort DVi nélkül. Mindent lehet natívban futtatni, ha megvan hozzá a megfelelő erősségű VGA-d. Ja nem, a régebbi játékok közül van egy csomó, amelyik nem támogatja a wide felbontásokat, illetve van csomó, ami meglepő módon támogatja. Ez tökre játékfüggő. Itt a widescreengamingforum-on fel van sorolva csomó játék, keresd ki azokat, amiket még előveszel, és nézd meg, hogy melyik támogatja.
Én 226bw-t vettem, tudja azokat, mint ez az Asus, kivéve a hangszórók, és 223bw, és 2232bw között volt anno árban. Azóta a 2232bw is lement a 226bw árára. -
Furky
őstag
válasz
VinoRosso #6894 üzenetére
Én wide-ot vennék. 3D modellezésben azért is jó szerintem a wide, mert oldalla elférnek a különböző beállítások menüjei, mint ahogy alapból ott van pl 3ds max-ben, vagy PS-ban... Így is marad elég szélességű kép, ahol a rajz van. Kőkemény grafikai munka alatt azt érti szerintem, hogy sokaknak fontos az, hogy teljes mértékben színhelyes legyen a monitor, és amit a monitoron lát, azt lássa utána a nyomtatványokon is. A TN+film panelekre jellemző, hogy nem teljesen színhelyesek. Persze be lehet kalibrálni őket majdnem tökéletesre 14ezer pénzért, de inkább mindenki maga a szeméhez igazítja őket.
Én ezeket ajánlom 22"-osban
Samsung 223bw - 58-60ezer
Samsung 226bw - 67-70ezer
Samsung 2232bw - 68-71ezer
Persze ennél drágábban is meg lehet találni, csak a normális boltokban kapható ennyiért -
zolynet
veterán
válasz
VinoRosso #6889 üzenetére
Mi csak örülhetünk h ennyiért már TN paneles 22"os moncsit lehet venni. Nem ótvarok, de nem is kőkemény grafikai munkára alkalmasak. De játékra filmezésre modellezésre szerintem kifogástalanok, ár-érték bestbuy-ok. Sztem lassam már tényleg a külső dönti el a vevővel h Asus-t, Samsung-ot .... xy márkát vesz. Ha már veszel DVI minimálisan legyen rajta ha netán natívtól eltérő felbontást használnál. (csík a két szélén azt helló)
1-200hsz-t visszaolvasva ugyan látni fogod h zömében samsung moncsikat vettünk akik ide beírtunk de az tényleg nem jelenti azt h sokkalta jobb lenne mint pl az asus és társai.
Nálam kőkeményen az ár döntött a samsung 223bw felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest