- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiPistike
tag
válasz
metrichye #4604 üzenetére
Komolyan mondom, már hajszálokon múlt csak hogy meg nem rendeltem én is a 223BW-t. Ezekután újabb kétséget, újjabb olvasgatás és infógyűjtés.
A LG Electronics L226WTQ-SF milyen, meg milyen az a Active Matrix panel technológia, jobb mint a TN panel? Mintha régebben lett volna róla szó, de nem találtam meg hírtelen, bocs.
-
kicsiPistike
tag
Samsung SyncMaster 223BW most akkor 5ms, vagy 2 ms-es? Legtöbb helyen 5 ms-et láttam rá.
Amúgy az 5 ms már elég a normális játékra is?Samsung SyncMaster 223BW elmegy rendesen egy 6600GT videókarival?
-
kicsiPistike
tag
Ok, bár igazából nem nagyon hiszem hogy 22-es wide-okat tudok összehasonlítgatni egymás mellett, bár az lenne a tuti.
Meg számomra az is furcsa lehet, hogy a képszerkesztést elég jó szinten kell megoldanom a monitoron, nem lehet akármilyen házi tákolmányt összehozni. Egy 400-500ezres Eizora meg nincs pénzemMeg aztán ahogy elnézem ,szinte ahány tanácsoló - annyiféle tanács
-
kicsiPistike
tag
Segítséget kérnék milyen monitort érdemes vennem kb 60.000 HUF-ig gondolom.
Egy Eizo 21-es CRT-t szeretnék lecserélni, az új TFT kellene hogy jó legyen játékra is, de a normál használat mellett, még képszerkesztésre is kellene. Tehát jó szín és képhűség is elengedhetetlen feltétel lenne. 22 Wide, vagy inkább hagyományos 19 feletti monitor. (Ez a panelos dolog is jól megkavart engem.)
Kösszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Aoc monitor
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest