- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
CSorBA #14565 üzenetére
Üdv!
Igen, az IPS panelből tudomásom szerint majd' 10 féle van, nem mindegy, hogy mivel "szerelnek" egy monitor típust, és főleg számít még az elektronika is!
Ha gondolod, akkor van külön topikja is a Dell U2311h monitornak - olvasgathatod! -
old_artist
addikt
válasz
CSorBA #14563 üzenetére
Üdv!
Hidd el, nagyon jól járnál egy ilyen Dell U2311h-val!
Az U2410 nem csak az általad említettek szempontjából kerül ennyibe, hanem pl. nem eIPS, hanem H-IPS panel lapul benne és 10bit színfeldolgozással, továbbá a csatlakoztatásban is és főleg a 16:10 aránya, nem beszélve az egyéb szolgáltatása miatt is természetesen drágább!
-
gabos
csendes tag
Lg moncsikról tapasztalat?
(ha semmi rémisztő akkor ő lesz az áldozat: http://ipon.hu/?product_id=24123
-
X Factor
addikt
-
Pribi
senior tag
Neked ha jól látom 20-asod van. Milyen panel van abban a monitorban? Amiatt gondoltam a Dell-re, mert abban s-ips panel van. A jelenlegi Samsung 930BF-emet nem szeretem, lehet, hogy csak én vagyok válogatos, de nagyon nem tetszik az RTA funkciója, még a Prohardver honlapján is annyira látszik az utánhúzás, hogy nagyon. Azonkívül még sipol is egy kicsit. De találtam rá vevőt, ezért nézelődöm.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek. Az az igazság, hogy én is a wide-ot gondoltam jobbnak, és most már ti is megerősítettétek a dolgot. Egyébként a Dell 2007WFP-jére gondoltam. Erről mi a vélemény? Bár böngésztem a fórumot, és általában mindenki dicséri.
Azért lenne még egy kérdésem. A 20' widenál, nativ felbontáson, nem túl kicsik a betűk, egy 19'-es TFT után? A nejem nem lát túl jól, ezért kérdzem.
Pribi
-
Furky
őstag
Nyílván azért, mert olcsó. De nem láttam még olyan elvetemült embert, aki csak azért venne TN peneles monitort, mert játékokban "gyorsabb"
Ekkora idióta nem lehet a Földön szerintem. Egyetlen érv szól a TN mellett, és az az ára. Kis hazánkban meg a fizetések csekély mértéke miatt elengedhetetlen tényező az ár.
-
zolynet
veterán
Szintén voltam benn 1-2 hónapja....drágán adják és már ránézésre is gyanús volt h mindre rá volt ragasztva hogy panel, meg egy ilyen gyanús jel: Ø
A hanyagolható boltok közé sorolnám én is.
Mindamellett ha jól emlészem vissza volt ott egy 214T amit 100K-ért árultak.
Tesztelni nem teszteltem le semmit, lcd tv-t kerestem. -
Furky
őstag
CPT panelesről még csak hírből lehetett hallani, lehet azt viszik ukrajnába mondjuk
Fogyasztóvédelem... naja, de a Samsungnak szíve-joga azzal felszerelni a termékeit, amivel akarja, olyan alkatrészekkel, amikhez épp kedve tartja.A CMO a 3. legnagyobb panelgyártó, nem gyárt szart, és a samsung is a nevét adja hozzá. Persze, láthatóan jobb a szürkéje a samsung paneleseknek, meg az "elhúzások" is sokkal jobbak, szebbek, de hát ez van. Ilyenbe sajnos nem tudunk belekötni, a gyártó dönti el, mivel szereli a termékeit.
-
Furky
őstag
Mondjuk nekem 7600GS-em van, és Unreal Tournament 2004-et 1680x1050-ben fullhigh-on tudom játszani akadásmentesen, nem tudom mennyi fps-sel, de nem veszem észre, hogy akadozna, szal 30 körül lehet, vagy inkább felette. GTA San Andreast szintén 1680x1050ben, de csak mediumon, de húzva menne high-on is, de még nem próbáltam high-ra állítani
Húzni már húztam, és elég jól bírja. A 8500GT-vel kb ugyanott van 20-22 colos monitornál is, mint 19-es wide-nál... Így is, úgy is lejjebb kell állítani egy új játéknál a felbontást, akkor meg mindegy, hogy milyen van
Viszont én 2032bw helyett a 223bw-t venném meg, nem azért, mert 2032bw rossz, hanem mert a 223bw mégiscsak majdnem 22 colos
És a 223bw sem rossz monitor...
-
Khaal
őstag
Firefoxhoz a stylish nevü kiegészítőt kell felrakni, és keresni prohardverhez stílust. Az 1440x900-as kész van, kakumix nevű fórumtagnak hála. Én elkezdtem átírni 1680x1050-re, de egy ideje nem foglalkoztam vele, jelenleg félkész állapotban van (fórumok jók, de a hírek és a főoldal szétesik).
A Firefox topicban le van írva hogyan kell megcsinálni a stylish plugin nélkül, a kód ami kell a következő:
@-moz-document domain("prohardver.hu"), domain("mobilarena.hu"){
#fo {width: 1410px !important; background: url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/bcg-forum_1410.gif) !important;}
.menu_foot {width:1410px !important; background: transparent url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/foot-bcg_full_1410.png) no-repeat scroll top !important;}
.mapromo {background: #CAEFBD url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/content-pbox_bcg_ma_1410.png) repeat scroll 0% 50% !important;}
.itpromo {background: #DEEBF5 url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/content-pbox_bcg_it_1410.png) repeat scroll 0% 50% !important;}
.lopromo {background: #E1A6A6 url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/content-pbox_bcg_lo_1410.png) repeat scroll 0% 50% !important;}
#top {width: 1410px !important;}
#top #topcontent {width: 1410px !important;}
#fo #midh {width: 1070px !important;}
.uzik .uzi {width: 950px !important; float: none !important;}
.uzik .uzi p {width: 920px !important;}
.cikkek {width:520px !important;}
.promo {width:348px !important;}
.hirek {width:520px !important;}
.forumok li.arcok {width:100px !important;}
.hirek h1 {width:420px !important;}
.rovat {width:520px !important;}
.mid728 {width:1410px !important;}
.mid468 {width:1046px !important;}
.text620 .hirdetes {width:1046px !important;}
.forumok li.level1 {width:600px !important;}
.forumok ul li {width:60px !important; padding-left:10px !important;}
.msgs .uzik .uzi {width:500px !important;}
.input textarea {width:744px !important;}
.input {width:790px !important;}
.user {width:560px !important;}
.msg {width:560px !important;}
.forum table {width: 1065px !important;}
.uziblokk {width: 1065px !important;}
}Ha valakinek van kedve folytatni, itt az én verzióm:
@-moz-document domain('prohardver.hu'), domain('mobilarena.hu'), domain('logout.hu'){
#fo {width:1657px !important }
#fo #midh {width:1320px !important }
#top {width:1657px !important }
.menu_nw span .menu _sid {width:1657px !important }
.menu_nw .menu_foot {width:1657px !important }
.menu_nw .menu_sp {width:1657px !important }
.mid723 {width:1657px !important}
.menu_sid {width:1657px !important }
.uziblokk {width:1318px !important }
.uzik .uzi {width:1183px !important }
.uzik .uzi p, .uzik .uzi pre {width:1183px !important }
.forum table {width:1318px !important }
}De ha visszakeresel azt hiszem már ebben a topikban is beszéltünk a dologról.
-
Furky
őstag
Például az integrált videókártyák jórésze nem támogatja a wide felbontásokat. Amíg nem tudjuk meg, hogy milyen VGA-ja van, addig bármi lehet...
A kérdése igen, kezdő, de nem baj ez, az már bőven pozitív, hogy egyáltalán vette az erőt magán, és utánakérdez a dolgoknak, minthogy utána reklamáljon itt-ott, hogy ez szar, az szar, mert épp nem ismeri a vga-ja a wide felbontásokat. -
Furky
őstag
2232bw-nél is van ilyen panelmóka, csak az nem lett felfújva
Komolyan! Ahogy észrevettem sokkal többen választják a 226bw-t itt a fórumban, mint a 2232bw-t, ezért is inkább a 226bw panelmókájáról hallani többet. Én is inkább azt vettem. 1. olcsóbb, 2. forgatható, 3. van rajta vesa szabvány szerinti rögzítőhely 4. nem kistévének néz ki, hanem monitornak
De ez az utolsó pont nagyon az én nézőpontom csak
Kb 1 hónapja volt egy 2032bw-ről szó, amiben CMO panel volt, nem samsung, nem AUO, hanem CMOAzért mert valamiről nem beszélünk, az nem jelenti azt, hogy nincs
-
CSorBA
őstag
Meg is találtam, parancsolj, itt a link: Face to Face
-
TeeJay
félisten
ugye hogy zsír a 2032BW?
nekem sincs rajta bevilágítás csak tényleg egy minimális halvány de azt én észre se veszem
(fényerő 40 kontraszt 70 nálam)
annyi hogy hetente 1x végig kell törölni a mellékelt kendővel mert a por megáll a zongoralakkon, de 1-2perc törölgetés és olyan mint újkorában -
TeeJay
félisten
nem ez nem azért van
a 2032BW és 2232BW monitorokat nyár végén jelentette be Samsung (asszem aug közepe talán) és csak most érkeznek nagyobb tételben a hazai nagykerekben
szerintem még elég kevesen vettek ezekből a fajtából azért nincs visszavitt cucc
látod én is 2hetet vártam hogy Ramirisben legyen... -
TeeJay
félisten
elhiszed nekem hogy a 2032BW-vel nem járhatsz rosszul?
ha nem taperolod egésznap a monitort mert nem élsz koszban akkor nem fog rajta meglátszani semmi seamúgy meg tökéletes monitor
nagyon szép a képe és a fekete is nagyon jó
bevilágítást én nem láttam pedig már nem ez az első Samsung moncsi amit vettem
úgyhogy príma cucc nagyon
maximálisan elégedett vagyok -
TeeJay
félisten
persze a dobozban adnak nagyon fasza VGA meg DVI kábelt (nem ám ilyen ócsó kínai vékonymadzagos hanem jó vastag kábellel) plusz hálózati kábel+CD+törlőkendő
meg a szokásos papírok hogy a talpat hogy kell felrakni meg stb...vigyázz a 22"-os verzióval mert ha minden igaz ott nagyobb a kavarás a Samsung vs. nemsamsung panel körül
ja és ez kis érdekesség
ramirisből hoztam egy Samsung TFT monitor katalógust (2007-es év) ahol a 205BW monitornak csak 600:1 kontrasztot írtak illetve nem 5ms hanem 6ms válaszidőt
ugyanez a 226BW-re 700:1 kontrasztot 206BW-re 1000:1 kontraszt2032BW-re szintén 1000:1 kontraszt
van egy tippem hogy a 22"-os modellek azért kapnak 700:1 kontrasztot a leírásban mert azok vannak több gyártó paneljável szerelve főleg míg a 20"-os verziókban főként samsung panel van (kivéve 205BW gondolom a 600:1 kontraszt miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest