- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Igen-igen, ez így van, de azóta a többféle panel miatt a Samsung jobbnak látta nem feltüntetni a matricájukon ezt az információt. Így két lehetőséged van megtudni a valóságot, a szervízmenűben, vagy ha leszeded a hátsó burkolatot, nem csak azt ami olyan könnyen lejön, amikor be kell dugni az áramot, meg a dvi-t, d-sub-ot
-
Furky
őstag
Szerintem menj csak be a szervízmenűbe, és nézd meg, hogy tényleg samsung paneles-e
A boltokban szeretik mindegyikre ráfogni
kontraszt, fényerő 0-ra, majd a főmenűben a Source gobmbot nyomd 5 másodpercig, amíg be nem jön a szervízmenű. Majd írd le ide a Version sort. Ami abból a sorból fontos, az az utolsó négy szám előtti, hátulról második betű. ;)
-
Furky
őstag
Előszöris firefoxhoz add hozzá a Greasemonkey add-ont
Aztán itt van egy script, amit futtasson a greasemonkey. Ez pl csak az iwiw teljesképernyőssétételére jó, de itt találsz még pár jó dolgot, lehet, hogy van más oldalhoz is, nem kerestem.
De pl van olyan is, amivel látod, hogy ki törölt téged iwiwen
prohardware-est pl nem találtam. -
Furky
őstag
Biztos ki lehet deríteni, nagyon egyszerű, de nem fognak a kedvedért kipróbálni még 10et, amíg nem jön egy Samsung
Nameg nyílván a raktáron lévők egyformák, és az utóbbi időben csak CMO-sról hallani. Nem jársz ezzel sem rosszul, a Samsung nem adná a nevét hozzá, ha szar lenne, másrészt a CMO a 3. legnagyobb panelgyártó. Haverom április környékén vett 226bw-t, neki AUO paneles jutott, aki az utóbbi időben, annak meg CMO-s. Nekem is.
A monitor fizikai állíthatóságában mindenképp visszalépés a 226bw a 225bw-hez képest, designban viszont előrelépés. Én még sohasem gondoltam mondjuk arra, hogy magasabbra kellene állítani a monitort, most kb a panel 2/3-ánál, vagy majdnem 4/5-énél van a szemmagasságom. még alacsonabbra kellene, ha lehet, illetve a székemet inkább feljebb
A panel típusát úgy tudod megnézni, hogy belépsz a szervízmenűbe úgy, hogy leveszed a kontrasztot, és a fényerőt nullára, majd folyamatosan nyomod a Source gombot kb 4-5-6 másodpercig, ekkor bejön, és ott a Version sorban megnézed az egyik betűt, és megtudod.
Itt van egy hozzászólás a panelekről. -
Furky
őstag
A 226bw-nek csak a dinamikus kontrasztja 3000:1-hez. A nemdinamikus 700, vagy 1000. Ez valójában egy rejtély, lehet, hogy attól is függ, hogy samsung, auo, cmo panelest kapsz. Enyém CMO, és 1000:1es a kontrasztaránya (a dinamikus természetesen 3000:1, de ezt nem használja senki sem, mert hülyeség). A magasságát nem lehet állítani, ebben a 225bw jobb, viszont azt tudnod kell, hogy a szemednek egy magasságban kellene lennie a monitor tetejével kb. Így fárasztja legkevésbé a szemet, az okosok szerint, akik ezeket kitalálták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest