- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
Mit jelent újfent Samsungéknál ez az LW jelölés? A BW, NW, stb-vel tisztába vagyok, de ez új.
-
CséZé
őstag
válasz
PowerBuldog #8695 üzenetére
Nagyon hasonló értékekkel rendelkeznek, tehát tied a döntés, amelyik jobban bejön. Én inkább Samsung párti vagyok, bár ez a te szemszögedből nézve lényegtelen.
-
CséZé
őstag
válasz
Neoteric #8408 üzenetére
innen vettem ilyet, boldog vagyok, bár akkor( ~ 1 hete) még 1.5k-val olcsóbb volt
-
CséZé
őstag
válasz
bencesoldier #8379 üzenetére
fél topic erről szól, szvsz bestbuy
-
-
CséZé
őstag
Na megrendeltem a monitort (Samsung 2043BW) és ha megérkezik mondom a tapasztalatokat.
-
CséZé
őstag
Na hosszas nívódás és gondolkodás után úgy döntöttem Samsung 2043BW lesz a befutó
-
CséZé
őstag
Hi!
Úgy alakult h ~50k-m lesz moncsivásárlásra. Milyet ajánlatok ilyen árban? Fontos h wide legyen, DVI-os, és az sem árt ha 2ms a válaszideje (FPS gamekhez). Első körben a Samsung 931BW-t néztem. Mi erről a vélemény? Másik kiszemeltem pedig a Samsung 2043BW. -
CséZé
őstag
hi all!
Már vagy 3x, 4x megkérdeztem h 2043BW vagy 206BW lenne a jobb választás?
-
CséZé
őstag
-
CséZé
őstag
Hi!
Samsung 2043BW-ről van már info arról h milyen-e? Nem tom h melyikkel járnék jobban, egy ilyennel vagy egy 206BW-vel? Egy árban vannak. Valahol az egyik valahol a másik olcsóbb pár 100 HUF-al. -
CséZé
őstag
Nem tudja vki h itthon mikor lesz kapható a Samsung 2043BW?
-
CséZé
őstag
Hi!
Most nézegetem itt a C*ra-s olyaságotés látok benne egy Samsung 2043 NW nevű moncsit. Mi a vélemény róla? Neten szinte semmi infó róla. Annyit tudok h 1000:1 kontraszt (8000:1dinamikus!) a többia szokásos: 300cd/m, és asszem 5ms. Ez egy kifutó vagy új modell? 20"-os ez is mint a 206BW, egy árban is vannak. 2 közül inkább melyiket?
-
CséZé
őstag
Az X203W-n analóg cucc van?
Én mindenhol úgy láttam h DVI-s. Pl: Acer honlap, különböző webshopok... Akkor nem DVI-s?
Szerk:Ja semmi, akkor látom DVI-s,
Igazából sok hátránya nincs az analógnak. Csak a DVI oda rendezi a pixeleket a különböző felbontásoknál ahova kell. Meg állítólag DVI-jal szebb/élesebb a kép -
CséZé
őstag
Furky látom nagyon aktív vagy
segíthetnél nekem is. Tehát 50k alatt kinéztem egy 20"-os Acer X203W-t. Vélemény róla? Megér 47k-t? Általánosan mi a vélemény az Acerkről? Mert ha nem jönne össze a lé a 206BW-re akkor ez lenne valszeg az a moncsi amit negvennék.
-
CséZé
őstag
-
CséZé
őstag
Közben én is nézegettem a 20"-os moncsikat, h ha neadjisten ne lenne a betervezett 206BW-re elegendő keret. Találtam egy Acer X203W-t, 47k.
Vélemény? ha az imént írt "balszerencse" előfordulna velem, akkor milyen vétel ilyen árban és a Samuhoz viszonytva? -
CséZé
őstag
Hallottam h a Samsung 206BW-t több panel típussal is gyártják.
Ezek között mi az alapvető különbség? Vagy mind1 h melyik van benne? -
CséZé
őstag
Köszi mindenkinek a válaszát. Ugyanott vagyok ahol elindultam, talán az LG kiesett, de az viszont jó árban van, úgyhogy mégiscsak bennmarad 3. alternatívának.
Majd valszeg megnézem őket úgy fogok választani. A 206BW is meg a 2032BW is tetszik
Nehéz a döntés
-
CséZé
őstag
Vagy itt már csak a szubjektív döntés jöhet szóba? -
CséZé
őstag
LG 204WT; Ssmung 206BW. vagy 2032BW?
Tudom már voltak hasonló kérdések, de mégis valami sorrend? -
CséZé
őstag
-
CséZé
őstag
Újra itt vagyok
de addig amíg lehet próbálom az összes szóba jöhető moncsiról a véleményeteket kikérni.
Az új préda LG L204WT-BF. Most úgy gondolkodom h jó nekem a 20-as wide.
Tehát vélemény róla?
Mondjuk a Samu 2032BW jobban tetszik, de az egyelőre még 5k-val drágább.
Kettő közötti különbség? Pro-kontra? -
CséZé
őstag
Megnéztem vagy 4-5 Samu moncsit, de nagyon megtetszett az a 2032BW
A design nagyon jó, és a specifikációt megnézve elég jónak mondható, már csak az a kérdés h fog-e kicsit süllyedni erről a 60k-s árról? -
CséZé
őstag
válasz
Nagy_Matessz #5652 üzenetére
De érted az a gond, azért nem tok dönteni mert midnenki azt favorizálja amilyen neki van. Te a 20"-ost Kasza a 22"-ost, ezét nehéz a döntés
-
CséZé
őstag
válasz
zolynet #5633 üzenetére
Éna 15" arra értettem h nekem most olyan CRT-m van, most 19-22-ig bármi szóba jöhet emberi áron és nagyon gondolkodom h mi legyen. A 22"-os a mérete miatt csábító, de ahho kell ám VGA is
A 19"-osak közül a 932-es szériát néztem ki. Azoknak meg a kinézete fogott meg nagyon, meg gondolom nem lehetnek gagyik mert új széria. Tehát nagy dilemmában vagyok...
-
CséZé
őstag
aha értem, de nekem mindenképpen DVI-os kéne, ha már veszek monitort oylat szeretnék ami kielégíti a nem túl sok igényemet, tehát nem szeretnék átalakítósat játszani, a monitor és a vga között, így se sok helye van a fal és a gép között, nekem olyan moncsi kéne ami DVI-os 19"-os, az h wide vagy nem wide mind1, mert amire használnám, fele dolog wide-ra jó fele meg a sima 4:3-as képméretre, tehát ilyen árkategóriába van valami értelmes moncsi amin DVI csati van?
-
CséZé
őstag
erre vki?
-
CséZé
őstag
Hi!
Erről az ACER X193W moitorról van véleménye vkinek, érdemes ilyet venni? Az ára nem nagy, érdekelne h mit is tud.
Előre s kösz a választ -
CséZé
őstag
válasz
DarkLyrics #2449 üzenetére
Nem, az épp ellentkezőleg rengeteg, játékokra legalább 8 ms-os kell, a legalábbot úgy értem h vagy annyi vagy annál kisebb
pl 2ms, 5ms, 8ms
-
CséZé
őstag
Hi!
Azon gondolkodok egy ideje h wide vagy sima LCD-t érdemesebb-e venni a jövőre nézve?
Az a jövő számomra legalább 3 év lenne. Tehát a kérdésem az h 5:4 vagy 16:10?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest