- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
-
Turmoil
senior tag
-
CSorBA
őstag
TN paneles a 2032BW, Azon belül pedig nekem a xIx-xxxx széria van, ami CPT panel, asszem ez ritka eléggé, de én teljesen meg vagyok vele elégedve
(sőt sokan vettek itt samsung 226BW, 2232BW, 225BW monitort, és asszem elég sok ember csak 2. 3. cserére kapott hibátlan pixelhibamentes monitort., nekem szerencsére elsőre az volt) Én ut2004-el játszok elég sokat, de egyáltalán nem lehet észrevenni bármilyen utánhúzást.. Mostani TN panelesek szinte már mind 2 vagy 5ms gtg értékekkel vannak, és egyiknél sem látni már utánhúzást.. Dellről meg én tényleg nem tudok semmitsem
Hátha ír vki majd vmit róla..
szerk: Xfactor-ra reagálva: Hát igen, azért spva és tn panel között jelentős különbségek vannak, ugye vannak előnyök és hátrányok.. reakcióidőben a TN a jobb, betekintésben meg színekben viszont az SPVA...
-
CSorBA
őstag
Sajnos arról a monitorrol én nem tudok nyilatkozni..
A felbontásról viszont, háát, szerintem teljesen olvasható.. (de én ugye a huszonéveimben járok , és jól látok közelre) de érdemes lenne megnéznie (pl Mediamartkban mindig ki van rakva csomo monitor). De akkor ez esetben inkább 22eset ajánlanék, árban alig van különbség általában, de a felbontás ott is 1680*1050..
Esetleg vistánál van olyan, h. a dpi méretét lehet növelni, így minden olvasható, és xp-hez képset nagyobb..szerk.: a pixelméretekről itt van rover táblázata: [link]
-
CSorBA
őstag
Szia!
nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de szerintem mindenre jobb a wide..
Játékra is, filmezésre (pláááne), meg simán netezni is, meg az asztalon is sokkal jobban elférni, szépen segédprogikat is ki lehet pakolni, sokkal kényelmesebb.. és elég gyorsan megszoktam.. nekem ugyan "csak" 20as van, de ez is hihetetlen jó és nagynak tűnik..
Szóval mindenkép érdemesebb wide-t választani..Egy helyen találtam hátrányát:
Mi sokat játszottunk úgy barátnőmmel (sőt játszunk is, pl Tomb Raider, Doom3) h. egyikünk ül a gépnél és tolja, másik az ágyból nézi a TV-t, mert rá volt kötve.
Nah ez sima 4:3nál tök jó volt, mert ment a monitor 1024*768ban, a sima TV-n is lehetett ilyen felbontást választani (ugyebár tudom h. a tv-nek nem ekkora a felbontása, de ennyit ki tud adni a vga, és a tv konvertálja le, nah.. lényegtelen most a folyamat).. szal tök jó volt, ezt wide-nál nem tudom megtenni, mivel nem jeleniti meg a tv az egész képet, csak részletet, így az lenne a jó ha wide monitor mellé wide tv-m lenne, de nekem nincs rá szükségem, meg ugye anyagilag nem kis beruházás..
Szóval ezt az egy hátrányát találtam a widenak.. de ez úgy gondolom elég szélsőséges eset.. -
X Factor
addikt
SZerintem wide-t érdemes venni mindenféleképpen, nekem eleinte fura volt az átállás, de hamar megszoktam és nagyon praktikus meg vhogy "természetesebb". Én előszőr 19es CRT-ről váltorram 19es wide-ra, majd 22 wide, most meg 24 wide. És vmi frenetikus, én csak ajánlani tudom. (Ennek ellenére van aki nem szereti).
Gép állítja automatikusan, bár reggel nem értettem miért mutat mást mint a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged