Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
hi megint

226cw-ről van valami infotok?
fontoslenne graf és game miatt, de pár ezer hsz-el arébb valaki azt taglalta hogy csíkos a képe ha közeebb hajol . mármint ha szöveget néz jobbra elhúzza vagy valami iylesmi -
ottkar
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Inkább bakelitszagot, nem? A melegedéstől enyhe formaldehid (Szúrós ) szagot lehet érezni.Amúgy egy TFT nem melegszik annyira mint egy csöves.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én is igy voltam vele netről próbálj leszedni, vagy löd be valamilyenre és egy idő után megszokod...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Na ugye nem gáz a d-sub se?
-
CSorBA
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
75Hzen csak VGA csatival lehet, nem? DVI-vel marad a 60, igaz?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Egészséggel nyüjjed... 
-
zolynet
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ilyen például a World Series of Poker 2005,2007 és a 2008 is. Utóbbinál úgy reménykedtem h vmi emberi febontást be lehet állítani. De olyan ótvar felbontások vannak: 800x600,1024x768 és a legszebb amit nem tudom ki talált ki de megköveztetném.... 1280x768
Be fogom perelni őket, szemetek. Pesze lehet ablak módban is játszani. -
rumkola
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
matt
nincs betekintési probléma, mellesleg úgyis elötte ülsz...
3 év garispixelgarit nem tudom, de nincs rajta, mellesleg kipróbáltam mielött hazahoztam
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ha gondolod vegyél fel msn-en segithetek a választásban...
priviben elküldtem...
-
rumkola
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Semmi. Néhány fanatikus szerint gáz. Szerintem akár előnyös is lehet, mert több beállítási lehetőséged marad...
Egyébként én is az általad linkelt Asus-t használom én is. 2 dolog van vele kapcsolatban:
1. nagy a képponttávolság (mint minden 19-es wide-nál)
2. kurvasokat kell állítgatni mire színhelyes leszVedd meg nyugodtan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Tedd azt...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Szerintem felesleges vagyis én nem vettem észre semmit, most jelenleg egy 19" lg-m van azon sincs dvi és tökéletes...
-
D_r_u
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem is kb ugyanilyen szempontjaim vannak. 50k jmf alatt 3 azaz harom db dvi-os monitort sikerult talalnom.
LG 194WT
Samsung 940BW
meg valamilyen HannsGNalam Hannsg kiesik, a masik 2 kb ugyanannyit tud, en nagyon nagy valoszinuseggel az Lg-t fogom megvenni. Neked ez viszont nem jo, mert ugy tudom csak szurke van belole, es a Samubol is csak szurket lattam meg

-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Leginkábbh, DVI beállítja a geometriát, nem kell vacakolni; illetve a CCC-ben (azt hiszem) csak bizonyos funkciók csak DVI-al érhetők el.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Szerintem nem nagy gáz sött én megmondom öszintén volt 3-4 tft-m eddig abból 2-őn volt dvi de észre sem vettem a kölömbséget pl 226bw-n sem vettem észre mikor átdugtam dvi-ről d-subra...
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nem tom
keresgélni vagy gyűjteni kell; -
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
DVI nélkül nem érdemes TFT-t venni ... csak ha nagyon muszáj

-
rumkola
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Semmi extra, de garantált pixelhiba mentesség - legalábbis mi még nem vettünk vissza pixelhibást, pedig eladtunk nagyon sokat.
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
PH! tesztekben voltak régebb
meg kéne keresni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Furky
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
DVI csati esetén max azért nem lehet elmosódás, mert úgy állítod be a vga-d, hogy a kisebb felbontásokat natívban jelenítse meg, és a széleken fekete csík jelenjen meg, tehát csak annyi pixelt használjon fel, amennyit beállítasz, a többi pixel addig pihen

Aki azt mondta, hogy a wide monitorokra nem jellemző a DVI az egy hülye volt
Vagyis gyanítom, hogy még mindig az
Nem függ ettől, és az előbbi példa miatt jobb, ha van rajta DVI! Én azt mondtam, hogy a 19es wideokra jellemző a dvi hiánya, mert ezek nem túl drága monitorok, és nem mindegyikre raknak, vagyis szerintem túlnyomó többségére nem. Szerintem. A 20asokon általában, vagyis inkább túlnyomórészt már van, 22esekeen is, de a 24eseken már tuti.
Vásárlásnál igen, fontos a DVI, de 40K körül ne számíts hudejókra azért.
A DVDI-D A DVI szabvány egyik "alszabványa". Itt egy rövid leírás a DVI-ről Mindenképp olvassad el
-
Khaal
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
1440x900-ban ajánlott használni 2D-ben.
Játékoknál 1440x900, vagy ha nem bírja a géped, 1280x800.
Ha a játék nem támogatja, akkor keresel hozzá hackot itt. Ha nincs rá semmi megoldás, akkor valószínűleg elég régi játék lehet és ha nincs DVI a monitoron, akkor bizony kapsz egy kissé homályos, széthúzott képet. Persze ha nem támogatja az 1280x1024-et akkor a "normál" 5:4-es tftken is homályos, kissé torz képet kapnál, csak nem lenne annyira ronda. -
Furky
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Egy 8600GT-vel hogy "halna le" mindig? Nekem 7600GS-sel UT2004 1680x1050ben fullhigh-on megy, és a GTA SA is 1680x1050ben mediumon.
-
Furky
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
...,1280x800, 1440x900, 1680x1050, 1920x1200,...
Ez biztos hivatalos, vagyis inkább szabványnak ejtem, az elsőről még nem hallottam, ami nem jelenti azt, hogy nem lenne hivatalos, pusztán ezirányú tudatlanságomat bizonyítaná. De ha már egyszer leírta, akkor valószínű, hogy létezik, és szabványos. De ilyen picit tuti soha nem állít be senki egy 19es wide-on.
Ha 1440x900-as monitoron 1024xmennyit állítanál be? Ha 1024x768-at, akkor valamennyire torzulna a kép, bizony. Persze amennyiben nem DVI-n kötöd össze a monitort, és a VGA-t, valamint nem állítod be ezután azt, hogy hogyan jelenítse meg az ilyeneket, fekete sávokkal a széleken, és alul-felül, vagy nyújtsa szét. A 19es wide-okra jellemző egyelőre a DVI bemenet hiánya szerintem. Nagyon kevesen lehet megtalálni, nameg a 19es wide szerintem túl alacsony is, akkor inkább egy 19-es 5:4-es képarányút vennék, vagy 20as wide-ot. -
Khaal
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
16:10-es arányt kell tartani, akkor nem húzza szét.
960x600, 1280x800, 1440x900, 1680x1050, 1920x1200
Homályosabb lesz a kép, de egy lépést levéve még nem lesz feltűnő valószínűleg.Szerintem a 8ms is bőven jó.
2ms és a dinamikus kontraszt inkább csak parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- YouTube
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egészséggel nyüjjed...
keresgélni vagy gyűjteni kell;
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)