- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Ezt nem hiszem el. Létezik ilyen hogy ahogy lejára pixelgari előjön egy ki*****tt pixelhiba a képernyő kellős közepén??? Ilyenkor mivan? %@#%@
Most meg dühből megnyomogattam és eltűnt
-
Zomb€€
őstag
Üdvözlet.
Mai nappal beléptem a klubba énis egy 2232BW-vel,és az első benyomások nagyon jók. Kicsit drasztikus váltás ez egy 17" (tlátható 16") CRT utánITT egy kép (nagy)hogy milyen szépen beilleszkedett a többi perifériához
Szóval hogy on is legyek egy kis segítséget kérnék a szinhű beállításokhoz,mert ez nekem sose ment,most meg kicsit világosnak tartom a képet. -
Zomb€€
őstag
Üdv.
Mostanában monitorvásárláson törtem a fejem,de a végső lökést az adta meg hogy most halálozott el eddig hű társam,egy 17" LG CRT
Szal ami konstans feltétel hogy 22" legyen és 60 körüli árban. Igazából egy Asus MW221U ba szerettem bele,szal véleményt kérnék róla,vagy esetleg egy hasonló árkategóriában ami ennél jobb lehet. Köszi.
A helyesírási hibákért előre elnézést kérek de most épp tévéről tolom és nem az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Crucial 240GB SSD eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged