- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
Én az Extremedigitalban vettem tegnap 226 BW-t 3 év garival,ki lehetett ott helyszinen próbálni,lefuttattak teszteket.
És Samsung panelest kaptam.
Mint megtudtam ez a gyári számsor után lévő S betüből derül ki. 72900ft volt. Talán ez segít.
Bár,mostmár nem kizárt,hogy a 223BW-t venném ugyanott,mert totál ugyanez,csak 0.4 collal kissebb,de 61000ft -
kiszu
senior tag
na,megvettem a monitort.
Végülis 226BW Samsung lett.
Csodálatos képe van.Kérdés. Lehet valamit csinálni,hogy egyes böngásző oldalak a monitor teljes szélességét használják?
Mert pl a ph oldala a mnitor felét használja. A másik fele üres. Ennél még egy nyujtott kép is jobb volna.
Firefoxot használok
-
kiszu
senior tag
A tévédesign tart vissza engem is,kissé. De,élőben azért megnézem.
Viszont a ph tesztben a 226 bw-ről is azt írták,hogy nem állítható,forgatható és ez visszalépés a 225-hez képestEgyszerre irhattuk a hszt és te is leírtad amit én.
Vásárlás elött ki lehet deríteni,hogy milyen paneles? -
kiszu
senior tag
Mondjuk ha van jobb alterntíva 22 colos kategóriában ,max 75000ft ig,3 év garival akkor szívesen venném a tanácsaitokat.
-
kiszu
senior tag
Sziasztok. Szeretnék a napokban váltani 19 es monitorrol 22 colosra.
Eddig 1440x900 ban használtam a wide tft monitoromat,egy nem drága Gigabyte 7300Gs videokarival
Szerintetek ez a vidkari kiszolgálja a nagyobb momitort is,ha soha nincs rajta játék,csak net és filmnzés?
Vagy mindenképp cserélni kell a kártyát is?
Ha igen,akkor mi a minimum elvárás hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest