- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pribi
senior tag
Hali!
Valaki anno belinkelt egy képet, hogy melyik monitornak mekkora a képe. Keresem de marhára nem találom. Valaki megtenné, hogy újra belinkelné?
Előre s köszi.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Neked ha jól látom 20-asod van. Milyen panel van abban a monitorban? Amiatt gondoltam a Dell-re, mert abban s-ips panel van. A jelenlegi Samsung 930BF-emet nem szeretem, lehet, hogy csak én vagyok válogatos, de nagyon nem tetszik az RTA funkciója, még a Prohardver honlapján is annyira látszik az utánhúzás, hogy nagyon. Azonkívül még sipol is egy kicsit. De találtam rá vevőt, ezért nézelődöm.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek. Az az igazság, hogy én is a wide-ot gondoltam jobbnak, és most már ti is megerősítettétek a dolgot. Egyébként a Dell 2007WFP-jére gondoltam. Erről mi a vélemény? Bár böngésztem a fórumot, és általában mindenki dicséri.
Azért lenne még egy kérdésem. A 20' widenál, nativ felbontáson, nem túl kicsik a betűk, egy 19'-es TFT után? A nejem nem lát túl jól, ezért kérdzem.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Üdv mindenkinek!
Monitor vásárlásra adom a fejem , ugye milyen meglepő
. Van egy két kiszemeltem, de először azzal kéne tisztába lennem, hogy wide monitort szeretnék, vagy hagyományosat. Film nézés nem igazán lenne rajta, játék is alig. Viszont később, majd szeretnék egy blue ray olvasót a gépbe, és esetleg azon egy két filmet megnézni. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik lenne a jó.
A válaszokat előre is köszi.
Pribi
Az órákat ne felejtsétek átállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged