Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Mai termés:

-
laskr99
addikt
Ez most most melyik? Láda vagy mi? Nekem sose volt 1 milla, csak leárazások meg 10k.
-
Tactical
tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Már volt egymilliós pörgetésem, de akkor volt még mellé 8. Most, mikor nincs ezüstoroszlán, szórakozik velem a nyomorult.

-
sith7
félisten
Napi reward 1 millió kredit !!!!

-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Éppen tegnap morogtam emiatt. az M1 Abrams csövét mindig rojtosra lövik, állandóan javítanom kell. A T64B csöve meg csak piros lesz és lőhetsz vele vidáman.
Tegnap rászaladtam T64B-vel egy RakJPz 2 HOT-ra. Mielőtt feleszmélhettem volna pofán lőtt. Az ágyú vörös lett, de attól még simán lelaktam a szerencsétlent. -
Malibutomi
nagyúr
Erdekes datamine, melyik tank agyucsove mennyire eros Tier 6:
Tank name, Gun name Barrel Thickness, HP Thickness/HP rate(Rounding)
USA
M551 152mm M81 25mm 200hp 1mm=8hp
M60A1(AOS)/RISE 105mm M68 35mm 300hp 1mm=8.57hp
M60A2 152mm M162 35mm 300hp 1mm=8.57hp
T95E1 90mm T208E9 35mm 300hp 1mm=8.57hp
MBT-70 152mm XM150E5 40mm 300hp 1mm=7.5hp
M1 Abrams 105mm M68A1 40mm 300hp 1mm=7.5hpGermany
KPz-70 152mm XM150E5 40mm 300hp 1mm=7.5hp
Leopard A1A1 105mm L7A3 35mm 300hp 1mm=8.57hp
Leopard 2K 120mm L44 25mm 200hp 1mm=8hpUSSR
T-62 115mm U-5TS 30mm 300hp 1mm=10hp
T-55A 100mm D-10T2S 32mm 300hp 1mm=9.38hp
T-10M 122mm M-62-T2S 35mm 300hp 1mm=8.57hp
T-64A 125mm 2A26 35mm 400hp 1mm=11.43hp
T-64B 125mm 2A26M-1 35mm 400hp 1mm=11.43hpUK
Chieftain Mk.3/5/10 120mm L11 35mm 200hp 1mm=5.71hp
Challenger 129mm L11A5 35mm 200hp 1mm=5.71hp -
CHaooSS
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Nekem annyira nem jött be.. lassú töltés nagyon zavart
-
CHaooSS
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Ne örülj annyira mert ki kell fullozni, addig elég tré

-
Francia91
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Nekem 6 ezer RP van belőle hátra, holnap meglesz

-
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS
üzenetére
Királyság...

Akkor mostantól majd tele lesz retardált anime-fan, agyhalott wapanese-ekkel a játék.
Totál reál lesz majd, ha jön a Pz F2-es Gurls und Panzer-es csodamatricával rózsaszínre festve...
Így is túlszaporodtak a WT Live-on az animeb*zik, de ez után el fog szabadulni a pokol...
-
CHaooSS
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
-
Teebee89426
csendes tag
Üdv mindenkinek kedves fórumtársak!
Pár hete kezdtem a játékot konzolon, kicsit béna vagyok a ds4-el, remélem egér bill komboval jobban megy majd! Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalat vagy vélemény milyen eszköz a leghasználhatóbb ? Többnyire RB és a Sim vonz leginkább. -
CHaooSS
őstag
Még egy fasza szimulátor a T-64el: elindulok spawn-ról kb. 20másodperc után 2K kilő, átváltok másikra megyek megint egy keveset már Abrams-ek ott vannak...

-
CHaooSS
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Szar a BR rendszer, de a t54 ezerszer inkább 7.7 mint 7.3 mert 6.7-7.0ban ellenfélnek kb. esélye nincs ellene.. persze így is sokat találkoznak vele, de legalább 6.3 kimarad belőle
mod 47 meg a többi ahhoz képest nagyon jól teljesít 7.7-ben én még mindig szeretem őket.SP4C3:
nem volt velük gond.. lol olyan seal clubbing volt mint a fene, már sokszor nekem is fájt, hogy mennyire nem volt esélyük ellenünk
70% körüli wr volt és a K/D is az egekbe szökött -
maximilian4
addikt
válasz
CHaooSS
üzenetére
Szerintem RB-ben egy leo1 ezerszer jobban használható tank pl., és "csak" 7,3. Minimum pariban vannak a t-54-ek a leo-val, de a páncélt leszámítva (ami szerintem semmit nem jelent már) egy leo mindenben jobb. Én nekem az a tapasztalatom magasabb br-ben, hogy az nyer aki gyorsabb, mobilisabb, gyorsabban tölt, meg persze aki hamarabb észreveszi a másikat. De engem rendre fronton belőnek simán a leok, sokszor egylövéseznek (van hogy lepattan, de akár milyen hihetetlen én is sűrűn pattanok ám leo-ról). Én továbbra is azt mondom hogy nagyon nem indokolt a 7,7, sokkal modernebb tankok vannak már ebben a br-ben.
-
SP4C3
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
A 47'-es T54 volt a legjobb, csak kapott BR emelést... Leg-gyorsabb tornya van. A többi meg csak drágább és nem feltétlenül jobb lőszereket kapott, amit szökőévente használsz és nem sokszor húz ki a sz@rból. Viszont a 47-es javítása a legdrágább, de a gaijin sem tudja miért...
-
Francia91
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Megvan a '49-es is, csak még nem tettem legénységbe
-
sith7
félisten
válasz
maximilian4
üzenetére
ez milyen BR ?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
HEATFS-nek mindegy ha egy falevel van az utjaban akkor is elpukkan.
APHE a mas annak kell X pancelvastagsag hogy aktivizalodjon a gyutacs. -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Eddig nem tapasztaltam ilyet hogy a szoknya miatt nem tudtam volna szétütni ilyen szögből oldalról ezt a tankot. Mondjuk heatfs-sel (sajnos) nem gyakran szoktam játszani, de mondjuk egy APHE lőszerrel egyből pukkan, az a szoknya semmit nem ér. Lánctalpat nem ért egyébként a lövedék.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Har az a szoknya pont ezert van rajta.
A heatFS aktivalodik a szoknyan es el sem eri a lanctalp mogott levo ogazi oldallemezt. -
v!ct0y
veterán
FU ez a leo 1 ez komolyan mondom a legszarabb akármi a játékban. Tanknak nem nevezném. Minden lövés pattan. Tiger E-t nem tud átütni szemből. 40 lőszerből maradt a végére 3-4

-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Amúgy a buff óta milyen? mert azt hallottam, hogy jobb, de még videót nem láttam
-
v!ct0y
veterán
Megvan a javítókészlet. Most meglőnek kigyulladok...Szar kamu fos az egész,
-
CHaooSS
őstag
Leo 2K már 9.0 és 7.1sec a reload mint Chally-nek és T64-nek, de M1-nek még mindig 5 sec

-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Gondolom akadt egy kis hiba és szovjetnek hiszi mert ugye ott van extra hajtóanyag benne.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez csak ilyen elbaszott nemtorodomseg a gazsi reszerol.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Orosz tankokon kívül minden szar. Tudjuk.

-
Malibutomi
nagyúr
Hehe..tok vicces a Challengernek 2 reszes a loszere, A robbano(hajto)anyag alul a kaszniban van a toronyban csak maguk az APFSDS fejek....es ha a toronyba belelonek akkor az APFSDS dartok felrobbannak es a tanaknak annyi. A tomor nehezfem dartok...felrobbannak.
-
v!ct0y
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Amcsi. Ha én lőttem rá akkor nem ez történik

-
milkabrams
őstag
M60 RB 5 kill 15k ezüst és nyertes csata...
-
laskr99
addikt
Na megvan az M56, arra nem jöttem rá,hogy mire jó a HEAT azon kívül,hogy átvisz mindent... 1 lövésből kb csak az adott embert ütöd ki. 20/2 ammo rack ha azt lövöd, de mire lőnél rád fordul bármi könnyen.
-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
De csak amíg nincs javítókészleted

Amióta meglett a javítókészlet, nem lőtték el sem az ágyúmat, sem a závarzatot.... Előtte minden meccsen azzal kezdtem, hogy ellőtték... -
CHaooSS
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Nem izgulok rá, sőt még óvatosabban is játszom mint A verzióval mert tudom, hogy gyengébb 2K meg Abrams ellen.. viszont az a vicc, hogy MBT/KPZ-t is sokszor nehéz megölni mert vagy lepattan vagy nem sebez kicsit vicc..
-
v!ct0y
veterán
t34 első csata egyet lőttek rám egyből gun breach
PERSZEEEE. -
Francia91
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Nem
Túl sok véletlen gyűlik össze Booster alatt
500-as ping miatt nem a lélektani hatás miatt b*sz ki meccsből, miközben az összes többi meccsen fix 60-as pinged, meg 0% PL-ed van...
Booster alatt onnan is pattansz, ahol máskor simán pukkantod az adott tankot
Eleve nem kapok bajnok csapatokat, de legalább 1-2 tankot ki tudnak szedni. Booster alatt az esetek 80%-ában 0 killekkel 2 perc után már csapatod sincs.... -
Urna
tag
válasz
laskr99
üzenetére
Ha sok best squad vagy hasonló wagered van amit csapatban játszanál miért nem keresel egy kánt ? Vagy nem is kell csatlakozni csak nézel fel a publikus ts/ discord szerverükre, a legtöbbnek a játékbeli leírásában ott van hogy mit használ.
Nem kötekedésként címezem ne értsd félre, csak ott gyorsabban találsz majd játékostársakat.
Én pl AB tank és repülőben is szívesen mennék segíteni (vagy akár reálban is ) többször is de mire itt olvasom már rég késő
-
Alg
veterán
Mikor Az M36-al két ARL-44 meg két királytigris oldalába húzódsz be kb. 50m-re, és egyik se veszi észre a nagy spawn-snipe-olásban hogy ott vagy (előtte volt egy RU251 is)... Karélia én így szeretlek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennek ellenére sikerült kikapni, a csapat összes killje: 7db (ebből ugye 5 nálam)

-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
Valakinek van kedve best squadot csinálni?
-
CHaooSS
őstag
Megint érik a 10-es vereség sorozat... komolyab t64b-vel úgy érzem mintha chieftain-el mennék. Hürtgen Foresten mentem az előbb, befoglaltuk a pontunkat és félúton voltunk C felé már a hátunkba jöttek az Abramsnek és gondolom nem kell tovább mondanom mi törtnét...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Viszont a szög ugyan úgy számít overmatch-nél is. Amúgy a sub-caliber lőszereket most akkor mennyinek is számolja?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
75 és 82 fok a front és apfsds meg 77-től 50% 78-tól meg 100%, hogy pattan.. innentől kezdve nincs miről beszélni. Post pen sebzéssel viszont tényleg van valami ezért is lövök nyakra amikor tudok mert ott legalább szinte mindig egyből meghal
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS
üzenetére
Kb tele van vele a hivatalos forum...a papir front pancelja rengetegszer pattintja az APFSDS-t en is tapasztaltam, es hogy direkt vagy bug miatt de a papir pancel miatt szinte semmi post pen sebzest nem mutatnak a lovedekek rajta...ezt is tapasztaltam...szamtalanszor volt hogy oldalrol belelove szinte semmi nem tortent, talan egy emberke megserult es kesz...aztan persze o siman kilott.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Biztosan tipikus példálózó jellegű ez a videó?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Kb. a fele szerencsétlen lövés volt.. Ne reagáld már túl

-
Malibutomi
nagyúr
Na ez tipikus pelda hogy miert OP a 2K es mennyire broken a pancelzata:
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Már a spawn-on beássák magukat úgy hogy se elől, se oldalt, se hátul nincs kint a test, mindenhonnan a torony eleje van veled szemben és onnan lehozzák a meccset. Mozogni sem kell.

-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Látszik, hogy nincs meg neked...

-
Malibutomi
nagyúr
Na kezdenek jonni a jaj de rossz szegeny T64B-k...kidugja a tornyot a domb mogul forgatja jobbra balra, atloni semmi nem tudja o meg szepen kiszedi egyesevel a mieinket.
Mert neki jar az etlohetetlen pancel es a mindent atvivo loszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)