Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Most nézem hogy a Type 90-nek 5 másodperces újratöltési ideje van autoloader-el. El kellene kezdeni a japán ágat

Egyébként marha nagy f@sság hogy a nem autoloader-es tankok menet közben ugyanolyan gyorsan töltenek

-
v!ct0y
veterán
Ma jött valami peccs. Hangokat megcsinálták végre.
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS
üzenetére
Az 50-60 FPS most is megvan, ahogy eddig, de játszhatatlan így, hogy kb 20 másodpercenként lemegy 10 FPS-re...

Én is levegttem ULQ-ra kíváncsiságképpen, ott 100 FPS mellett is ugyanezt csinálja
S.W.A.T 4 és F1 2012 nem csinálja ezt, tehát Gaijin-ék csesztek el valamit (már megint) -
Francia91
veterán
Gaijin megint alkotott
Eddig volt stabil 50-60 FPS-em, a frissítés óta kb 20 másodpercenként leesik 10 FPS-re, meg kidobál meccsből... Köszönöm a hasznos frissítést.... Legalább ne adnák ki addig, amíg nem stabil....
-
Tactical
tag
Tegnap elővettem a T114-et .... Eddig imádtam a kis röfit, de most teljesen tönkretették. Lecserélték a lőszerét pusztulat HEAT-ra és az újratöltést is teljesen szétcseszték. Röhej.
Leopard 2A4: 15 lövés után a tank használhatatlan lesz, mert onnan kezdve a legénység kávészünetet tart két lövés között. A jó kis 6 másodperces töltési idő 26 másodpercre változik és úgy is marad.
-
CHaooSS
őstag
50 kör megvan amx-40el.. hát alapon kurva szar.. mobilitás elmegy, de a heat.. fú b+ de szar.. kihúzok pár modifikációt még és megveszem aranyból apfsds-t mert ez vicc
-
dokken
tag
Humble Bundle
War Thunder: SdKfz 140/1 Starter Pack -50% €2,99 [link]
-
P.O.W.
tag
Centurion Mk3 zsinórba 15 vereség. Elég idegesítő tud lenni.
-
Tactical
tag
válasz
CHaooSS
üzenetére
"Túlnyertem" magam a németeknél talizmánnal. Így könnyebb volt, hogy minden top tier tankon van. (Tettem is fel képeket róla)
"Okoskodtam" a fejlesztéssel is. A Leopard A1A1 és a RakJPZ 2 HOT utolsó fejlesztési sorait csak addig húztam, hogy épphogy ne legyen meg. Így pár játék alatt sok pontot tudtam összeszedni. -
gabro0
őstag
A Tiger II percenkénti lövési sebességét megemelték 7-ről 8-ra és kapott elsődleges lőszerrekesz mechanizmust. A 105mm-es verzió lőszere tompaszögben erősebb, hegyesszögben picit gyengébb lett. Ezek a módosítások hogyan hatnak a tankokra, próbálta valaki?
CHaooSS: Ja hogy ezentúl a toronyban mindig lesz lőszer?

-
Tactical
tag
Sikerült nagy nehezen kifejleszteni a Leopard 2A4-t.
Még soha nem adott ennyi gáz meccset, mint most. A csapattársak egy része 10-20-as szintű szerencsétlen volt, aki csak behozta a prémium tankját szétlövetni, a másik fele meg szerintem telefonált, filmet nézett, esetleg szexelt játék közben... mert játszani azt nem igazán akart. Zsinórban 22 vereség után 1 győzelem, aztán megint 8 vereség, stb....
Elkeseredős, asztal csapkodós, szánalmas vergődés volt játszani, most valahogy nem is tudok örülni az új tanknak.
-
milkabrams
őstag
A csapat fele azzal a prém fostalicskával megy, úgy megy be nyilacskákat lövöldöző tankok közé, hogy van összesen 300 csatája, kilövök 3 tankot majd azt veszem észre, hogy vagyunk 2-en a csapatból, a többiek megpusztultak. majd 1 hónap múlva ránézek az Abramsre, addig hanyagolom.
-
BoB
veterán
Amúgy most látom hogy nem is a T-62M1 került be a játékba, hanem a T-62M-1. Úgyhogy rakéta is van meg jobb motor is

-
v!ct0y
veterán
Ezekre a hangokra nem hiszem el, hogy valaki azt mondta, hogy húú ez rohadt jó lesz...
-
CHaooSS
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
2A4 pont, hogy lassab mint a 2K, XM-1 gyorsabb nála. meg nem mindig mész 9.7-be
-
SP4C3
veterán
Top tier még mindig játszhatatlan. Az MBT-70 egy vicc, ezzel nem lehet kihúzni az abramst, meg adjanak már guided rocket-et, ha a foshulladék SPAA-k kaptak radart. Egylövés nekik minden. (kivéve ugye a vulcan, mert az egy fos német gané gepardhoz képest).
-
Tactical
tag
Mentem még pár csatát....
A prémium XM-1-ek hullanak mint a legyek. Szerintem most anyázik rendesen, aki egy zsák pénzt adott érte elővételben.
-
hubai38
aktív tag
-
Alg
veterán
válasz
hubai38
üzenetére
Csak arra gondoltam hogy ha a seggét lövöd meg hátulról, akkor legjobb esetben kigyújtod a motort, miközben rád fordul és agyonvág szemből, ez tök mindegy hogy német orosz vagy amcsi, mindig így működik. Ha meg a torony hátulját lövöd meg, akkor max elmenekülni tud, mert jó eséllyel viszed a loader-gunner-cannon breach-turret drive és egyebeket.
Amúgy úgy látom a topic néha kicsit átmegy "mivel lehet mit kilőni szemből célzás nélkül" vitába, pedig ennél sokkal többről szól egy-egy tank képessége és csatában való használhatősága/élvezeti értéke. Legalábbis AB-t kivéve, ahol a spotting miatt tényleg az átütés/péncél tengelyen mozog minden.
-
hubai38
aktív tag
Most sikerült kinyirnom egy szovjet vakarcsot,300-méteröl,pontosabban T-44-100,méghozzá frontálisan.de viszont az 50-kaliberü gépuska hangját el-cseszték.
Biztos igazad van,majd legközeleb ha találokozom egy tigrissel akkor hozom a vazlelint,elnézést kérek mindenkitöl az irotakért csak ez a játék oly sok mindent ki hoz az emberböl.De nem tudom abba hagyni.
-
hubai38
aktív tag
Jó drága lett a T34-T17E1es lőszer,470 PÉNZ LETT.remélem most már ki is tudok lőni egy mocsok-IS-2-1944est.
-
Tactical
tag
Frissítés után 5 perccel első játék (9.7) : csak nekem van "régi" tankom, már mindenki az új tankokkal játszott. Viszont a Leopard A1A1-el simán kilőttem három prémium "mini" Abrams-et.
-
Francia91
veterán
-
CHaooSS
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Full papír, amúgy meg mit számít? 380mm is átvisz mindent 9.3-tól lefelé szóval
annnyira nem gyors és troll mint a 2K szóval.. bár szerintem 9.3 jobb lenne neki -
CHaooSS
őstag
´´DEV-SERVER 1.79
Available from 22:00 Moscow time June 9 to 10:00 Moscow time June 10`` -
CHaooSS
őstag
slope modifier még kérdéses
"bulletName": "120mm_ofl_120_g1",
"armorpower": {
"ArmorPower0m": [550.0,10.0],
"ArmorPower100m": [545.0,100.0],
"ArmorPower500m": [540.0,500.0],
"ArmorPower1000m": [530.0,1000.0],
"ArmorPower2000m": [510.0,2000.0],
"ArmorPower3000m": [490.0,3000.0],
"ArmorPower4000m": [470.0,4000.0] -
CHaooSS
őstag
Leopard 2A4 Receives DM23 shell (stats included) and the DM33 shell is gone from the L44 cannon .blk file
Edit: Apparently DM33 for Japan is still in, it just got renamed to JM33.120mm_DM_APDS_FS": {
"bullet": {
"bulletCount": 25,
"mass": 4.3,
"caliber": 0.12,
"damageCaliber": 0.032,
"ballisticCaliber": 0.026,
"speed": 1650.0,
"Cx": 0.33,
"maxDistance": 10000.0,
"bulletType": "apds_fs_tungsten_l10_l15_tank",
"bulletName": "120mm_dm23",
"hitPowerMult": 800.0,
"onHitChanceMultExplFuel": 0.1,
"relativeVelHitShift": [300.0,1000.0],
"relativeVelArmorShift": [200.0,1000.0],
"groundCollisionEffect": "big_ground_splash",
"groundFxScale": [0.8,1.0],
"ricochetEffect": "cannon_ricochet",
"waterCollisionEffect": "120-203_water_splash",
"waterFxScale": [0.8,1.0],
"explosionPatchRadius": 1.5,
"hitpower": {
"HitPower0m": [1.0,1000.0],
"HitPower10000m": [0.8,10000.0]
},
"armorpower": {
"ArmorPower0m": [433.0,10.0],
"ArmorPower100m": [430.0,100.0],
"ArmorPower500m": [425.0,500.0],
"ArmorPower1000m": [420.0,1000.0],
"ArmorPower2000m": [410.0,2000.0],
"ArmorPower3000m": [390.0,3000.0],
"ArmorPower4000m": [360.0,4000.0],
"ArmorPower10000m": [50.0,10000.0],
"ArmorPower20000m": [0.0,20000.0]
} -
CHaooSS
őstag
BMP-1 - moved to V-rank, in front of Object 906.
Object 906 - moved to VI-rank, after BMP-1. Changed the combat rating in all modes from 7.3 to 8.0 -
CHaooSS
őstag
AMX-30al volt egy ideig nagyon idegesítő, hogy kb 300 lóerősnek érződött a motor mert tolatni kisebb dombon szinte nem is tudott....
-
Tactical
tag
válasz
Tactical
üzenetére
... és ráadásul nem is itt a legidegesítőbb.
Domb mögött vagyok, ellenfél a másik oldalán vár arra, hogy mit lépek. Na, akkor óvatosan kidugom a tornyot, meglövöm, visszahúzódok a fedezékbe.
Finoman megpöccintem a gombot.... semmi.
Kicsit hosszabban nyomom.... semmi.
Ráfekszek a gombra.... kínlódik... kínlódik... aztán egyszer csak kistartol a hasát is kitolva .... szétlőnek.
Ehhh.... -
Tactical
tag
Nem azzal van a bajom, hogy oda tesz le, hanem az, hogy például míg a 57.2 tonnás, 1162 LE-s Chiftain Mk10 simán veszi ugyanazt az akadályt, addig a csak minimálisan nagyobb súlyú, 62 tonnás, de 2290 Le-s motorral rendelkező Challenger meg sem moccan. De tulajdonképpen mondhattam volna más példát is, mert a leglomhább, leggyengébb tank sem pusztul így el egy kis emelkedőn indulástól.
-
Tactical
tag
Sziasztok urak!
Egy kérdés...
Ha a Challenger-t (9.3) domb közepére dobja be az éledési ponton a játék, akkor az istennek sem akar elindulni, kínlódik, vergődik a nyomorult, hiába nyomom neki. Szűrők, motor, váltó ki van fejlesztve. Ilyenkor inkább letolatok és sík terepen veszek lendületet. Emiatt sokszor maradok le a foglalásról. Ennek így kellene működni vagy ez valami programhiba? -
CHaooSS
őstag
az első CIA a 2. meg szovjet becslések alapján. fórumon kell utánanézni hátha van több forrás
-
CHaooSS
őstag
Valójában AMX-40 értékei elég közel állnak a valósághoz. Elmentek leméregették, de amúgy is balansz miatt van nerf buff ezért nem akarták felkeresni a francia mérnököket a papírok miatt

M1 Abramsnek meg közel nem volt a páncélzata 650mm környékén. akkori 125mm-es szovjet lőszerek átvitték, nem is azok ellen lett tervezve
Anno mikor bekerült mutattam a CIA-s dokumentumokat ott 400-450mm környékén volt
-
BoB
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Nem találok semmi ilyet, ha te igen oszd meg mert érdekel.
-
BoB
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
-
BoB
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Kizárt dolognak tartom hogy az első generációs abrams front hullja 650mm KE legyen.
-
BoB
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Ezeket nem ismerem, úgyhogy nem tudok hozzászólni.
-
BoB
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Hát azért nagyjából fedi a valóságot. Például mire gondolsz?
Francia91: a képeket ilyenkor minek teszed be? Semmi érdekes nincs rajtuk.
-
Francia91
veterán
Visszatettem ezt a szemétládát, hogy a napi jutalmakért belépjek....
Na most mondjátok meg, hogy ezen mit dícsérjek? Azt, hogy a full alap 8.0-ás cuccaimmal nem találkozok csak 9.0-ás szemetekkel?Köpni - nyelni nemtudok stockos szarokkal, met ezonnal 9.0-ás szemetek aláznak szarrá. Ezért nem is fogom dícsérni a Gaijin-t, hogy milyen fasza játékkal ajándékoz meg....

-
BoB
veterán
Azt hittem soha nem fog ez megtörténni: [link]
Kéremszépen elgördült az akadály az elől hogy bekerüljön a játékba akár a T-14 Armata. Ugyanis a fejlesztők már bevallottan olyan hk-t raknak be amiről fogalmuk sincs milyen páncélzattal rendelkezik, ezért ők találtak ki neki valamit

Egyre mélyebbre süllyed a játék az árkádos konzol trutyiban

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)