Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Az még hagyján.
A T-64B volt az első szovjet harckocsi ami rendes tűzvezető rendszert kapott lézeres táv- és szélsebesség mérővel.
Ez a játékban hol van?

Sehol. Majd bejön a T-72 (gondolom az A meg B változat is), ami nagyjából egy képességű lesz a T-64-el. Holott a valóságban nem lehet őket egy lapon említeni (természetesen a T-64 javára), mert semmi sincs benne a játékban a páncélon meg mozgáson kívül

-
milkabrams
őstag
válasz
CHaooSS
üzenetére
Gondolom apránként kapjuk majd az infót. Azt persze még mindig nem oldották meg, hogy a lövedék nem akadjon el a láthatatlan textúrákban, mint tegnap a szikla fölött elsuhan(ni akaró) lövedékeim. Vagy az hogy, nem látszik valami tereptárgy és csak akkor villan fel, mikor megfogja még a célpont előtt a heat-fs-t.
-
CHaooSS
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Nem tudom mi lesz itt mert Type-90 nagyon magasra rakta a lécet, ez már Leopard 2A4-et és Leclerc-et, szétmodolt T-80at vagy akár T-90et jelent
-
CHaooSS
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Elértünk a 90-es évekhez.. nem semmi
Jókor jöttem vissza játszani"Ha nem nerfelik a páncélját 475mm átütés is kevés lesz" Jönni fognak az új lőszerek a régiekhez is szóval én nem félek
-
milkabrams
őstag
Type 90
Ha nem nerfelik a páncélját 475mm átütés is kevés lesz, én ezt 10.3-ban tudnám elképzelni -
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Mindkettő furcsa jószág, van mikor csak hit, és átmegy rajtuk a lőszerem...
De ez még nem is durva, hanem az, amikor T34-essel pattanok az ASU-85-ről szemből...
-
milkabrams
őstag
Hogy lehet, hogy bármivel lövöm meg a kugelt vagy coeliant, szinte semmi repeszhatás, elmegy a 120mm-es AP lövedék az übermensch feje mellett 15 centire, de semmi hatása. Nemrég 4 APFSDS kellett egy coelian kilövéséhez.
-
milkabrams
őstag
Tényleg jön új japán tank? Valami youtube videó szerint lehet, hogy Type 90, ez nem kicsit op lenne a jelenlegi tankokhoz képest.
-
Tactical
tag
Az is lehet.
mother64russia a név. -
SP4C3
veterán
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Ja de nyilván kell hozzá free xp is. De arra meg ott a prém tank, gondolom azzal mégtöbbet kap, meg prém fiók... Esetleg összerepülôzi azt a free xp-t?
-
milkabrams
őstag
Ezaz b...meg, random leesik az fps 1-2-re.
-
v!ct0y
veterán
Ez a német 7.3 ezt most komolyan gondolják?? Akármit csinálok nem lehet nyerni. 4ből 4 eddig..
-
Dagohun
tag
Üdv!
Két év kihagyás után gondoltam vissza nézek. Annak idején nagyon tetszett. De most PS4-en kezdtem, persze 0-ról. Régen szim. csatákat mentem jórészt, na most PS4-en nem lehet mókolni a grafikai beállításokkal így jó lesz. Erre hallom a Pc és PS4-es játékosok együtt csatáznak. Ez igaz?
-
P.O.W.
tag
válasz
Francia91
üzenetére
Dettó ugyan ez a helyzet angol ágon meg egyébként minden nemzettel, hogy ami nincs kifejlesztve az adott ágon azt kilövik utána meg one shot. Nem is beszélve az új javítási költségekről 10-15K 7.0-ban???
Na ne akkor inkább megyek tier 1-be bohóckodni és még több pénzt is keresek. -
Francia91
veterán
Az a baj, hogy a heti 30-40 meccsből kapok 1x használható csapatot, a többi mind ilyen hulladék, mellé meg folyamatos +1.0...
A stock Caernavon-nal meg minden meccsem 2 féle képpen zajlik:
- Vagy ágyút lőnek a meccs első 20 másodpercében, persze javítóm nincs
- Vagy kigyújtanak, persze poroltóm nincs...De azért legyen kedvem tankot fejleszteni... Tortoise-zal ugyanez volt a helyzet, mióta fullos, ágyút sem lőnek, és nem gyújtanak ki... Csak egylövéseznek a 7.7-es tankok...
-
Tactical
tag
-
P.O.W.
tag
6.7 tankokkal ezt nem is írtam.
-
P.O.W.
tag
Mai angol ráta 30 meccsből 27 vereség az első 5 percben.
-
Francia91
veterán
Meglett a Caernavon (6.7), se javító, se poroltó, de az első meccstől kezdve only 7.7 ellen, instant gyújtanak és ágyút lőnek.....

Hogy fejlesszek én így egy stock tankot, kérdezem én?
Az első szent pillanattól IS-4M, T-54-esek és Maus ellen megyek, egy totál stock tankkal.... -
BoB
veterán
-
bypass|HUN
aktív tag
Ahoj!
Szóval segítséget szeretnék kérni...(tudom, barátom a gugli..). Keresgéltem kifejezetten kezdőknek leírásokat, de ezek már eléggé idejét múltak (a játék korábbi verzióihoz készültek, azóta balansz ide-oda, szóval nem aktuális). Korábban AW-vel viszonylag sokat játszottam, de ahogy ott kihalt a játékosbázis, az oroszra meg nem akartam újra kezdeni, az abbamaradt. WoT-ot kipróbáltam, nem jött be... WT-ben a német vonallal kezdtem (igen, szeretnék egy tigrist..hogy miért?..mert csak), de az itt-ott fellelhető leírások, tapasztalatok alapján, belekezdtem az orosz vonalba is (mert az jó). Na szóval, itt tartok (német tier1 kész, 2db tier2-es van eddig, oroszból még csak tier1 van, az is még fejlesztés alatt), kábé a legeslegelején vagyok az egésznek, és kellene valami átfogó, de aktuális útmutató / útravaló, hogy ne a "csepeli vasművet keljen" végig nyomnom (copás), hanem egy viszonylag élvezetes időtöltéssé avanzsálódjon a fejlődési fázis (már amennyiben ez lehetséges persze, mert ha a játékmechanizmus kifejezetten a "cash the win" típust képviseli, akkor inkább hagyjuk). Amolyan "játék és muzsika tíz percben" típusú tippek trükkök kezdőknek kéne...:-)..ja igen, és engem kifejezetten csak a tankozás rész érdekel, a repcsi nem igazán...
Aki tud segíteni annak köszönöm...

Üdv: bypass
ingame: ThFaceless
-
Tactical
tag
Sziasztok!
Kifejlesztettem a T64B-t, az M1 Abrams-et, a Leopard 2K-t és a Challengert. Az angol tank kivételével mindegyik modifikációja szinte fullos. Az eddigi tapasztalatok alapján az erősorrend:
1. T64B
2. Leopard 2K
3. Challenger
4. M1 AbramsRöhej az amerikai tank. Elindulok, ki idő múlva javítás, ellőtték a csövet. Kész, megyek pár métert, ellövik, leszakad a lánctalp. Javítás, fél perc múlva halott a fél legénység. Legénységcsere, megint leszakad a lánctalp ég a motor, cső megint ellőve. Aztán kivégeznek.
Gondolkoztam rajta, hogy a harmadik helyre teszem holtversenyben az M1-et és a Challenger-t. Végül azért lett negyedik, mert kevesebb ideig lehet vele túlélni. Minden század rád vadászik csapatostul, minden rohadt bomba és rakéta rád hullik, mert tőled tartanak a legjobban, téged kell kilőni először (a Maus-nál éreztem ugyanezt)
110 kört mentem a Leopard 2K-val, ami elvileg "papírtank". Kevesebbet kellett javítani, mint 10 kör alatt az M1-et, többször is pattan el róla a lövés, ami nonszensz. Jobb a gyorsulása, a fékje, sokkal erősebb a lőszere, (ráadásul az ingyenes alaplőszer), légvédelmi ágyúval egybeépített gyilkológép. Élvezetesebb vele a játék. Nem beszélve arról, hogy harmadába kerül, így még vereség esetén is nyereséggel szoktam zárni.
Szóval nekem nagy csalódás az Abrams, nem valószínű hogy játszom még vele.
-
v!ct0y
veterán
Most komolyan árkád csatákat játszok és simán kiszednek úgy, hogy nem látszik. Simán odament a pontra, hogy nem látszódott és simán volt ideje becélozni meg ki is lőni. Ez most mi???? Wot vagy mi a fszom
-
SP4C3
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Neeeeeem

-
milkabrams
őstag
Csatába lépés után tudok aktiválni boostert?
-
SP4C3
veterán
Nana, a két játék ég és föld, (mindkettőt játszottam/játszom).
WoT nagyon árkád, még internal armor "nézegető" sincs, csak külső, gagyi weboldalas, azt meg hagyjuk...
A lövedék átütésértékének számítása is úgy van konfigurálva, mintha minden lövedéket a kínaiak gyártottak volna, otthon, garázsban, minden színtiszta RNG hatalmas eltérésekkel (kitudja, lehet manipulálható prém fiókkal).Dinamikus garázs/hangár, na aaaz qrva fontos ám, az hogy játszhatatlan a játék, mert a csapatod 80%-a nem tölt be, csak a meccs végére, aaaaaaz nem számít, az nem elég dinamikus.
Szerintem/szerinted WoT 5 év mulva sem fog ott tartani, ahol WT. Alapból a játék motorja (1.0) csak arra lett kiélezve, hogy csili vili legyen, közben meg a tankok úgy mozognak, mintha egy Yugo floridával szelném az utakat, mert hát mi az a majdnem 60 tonna, aminek ugye ugyanakkor a lendülete, mint egy mountainbike-nak...
Ez meg: "modok tiltva még a hangokhoz se lehet nyúlni" - HÁLA A JÓ ISTENNEK!
Ennek köszönhetően ezred annyi csalót kaptunk WT-ba, mint a WoT-ba. www.wotcheatmods.com, na de mindegy, nincs is kedvem tovább írni, meg időm sincs.
játsz még kicsit a játékkal, minden tiszteletem.
-
gabro0
őstag
Továbbá: kezdettől fogva el lehet akadni nem látszó dolgokban; 70 tonnás tank nekimegy 40km/h sebességgel egy fának és a fa sértetlen marad; álló tank remeg, mert becsúszik a textúrába (össze-vissza mászkál a löveg, nem lehet pontosan lőni). Ilyen hibák kezdetleges játékokban szoktak lenni

-
gabro0
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
Szerintem egyelőre túl nagy falat nekik. Írta is valaki, hogy még a bent lévő járművek elektronikái sincsenek modellezve, a szuperszonikus vasmadaraknak meg ez az alapja. Később viszont visszatérhetnek rá (3-5 év múlva).
Én úgy látom fejlesztésben most tart ott a War Thunder, ahol a World of Tanks kb 3-4 éve. Nem lehet összehasonlítani, csupán a játék kidolgozottságára gondolok.
Ilyenekre gondolok: WoT most kapott dinamikus garázst, a WT szerintem még évekig nem fog; modok tiltva még a hangokhoz se lehet nyúlni. Animációk, füst nem túl valóságosak stb. Eleve komplexebb program, több idő alatt fejlődik hasonló szintre. -
laskr99
addikt
-
BoB
veterán
Abrams-et szemből ASU-85-el

-
Tactical
tag
Valami gond van a játékkal. Tegnap nem tudtam kilőni T64B-vel és T64A-val egyetlen egy Leopard 2K-t sem. Nem lepattant, olyan mintha eltűnt volna a lövés a semmiben.
Most Leopard 2K-val nyomulok. T64A szemből 2-3 méterről négyszer lőtt belém és semmi, "levettem mellel".
T64B szemből kb. 200 méterről többször is eltalálta a tornyom, de még a legénység sem sérült.Kiegészítés: csak a cső tud megsérülni, de csak piros, ettől függetlenül nyugodtan visszalövöldözök.
-
Francia91
veterán
15 mm-es toronypáncéllal nem szabad mutogatni magadat, kell egy jó fedezék, ahol újra tudsz tölteni, de ha betalál a 72 kilós HESH lőszer, akkor 2 tankot is visz, ahogy láthatod
. 4-5 killig eljutok vele minden meccsen, ami szerintem nem rossz, de csak olyan pályán hozom be, ahol nincsenek 2-3 km-es lőtávok, és vannak épületek, ahol megtudom húzni magam. Tisztában kell vele lenni, hogy nagy célpont a tornya, meg hogy vékony a páncélja. De én szeretem, eddig az IS-6-osok és IS-4M-ek is egylövésesek voltak vele, lepattanástól nem kell félned 
(elvileg a HESH nem is nagyon tud lepattanni - vagyis sokkal kisebb eséllyel -, mert robbanás előtt szétterül a páncéllemezen, majd a lökéshullám roncsolja szilánkokra a páncélzatot) -
gabro0
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Tactical szerintem megválaszolta miért, érdemes átolvasnod.
Egyébként milyen az FV4005, nem lőnek ki gyorsan? Egyelőre német 7.0 körül járok, de a szemből kilőhetetlen T54-ek kikészítenek. Orosz és német 5.3-nál jár, a többibe nem kezdtem. De nagyon megtetszett az a 250mm HESH

-
Tactical
tag
A teljes agyatlanság mintapéldája.
"38. szélességi fok" pálya, egy pontos foglalás. A "C" helyén van az "A".
A nemlétező "B" pont felé vezető út pirossal kijelölve, ott nem lehet lemenni. Hárman mégis átmentek oda. Ő ott szokott lemenni, még ha bele is döglik.
Megmagyarázhatatlan. Talán az első úgy gondolta megpróbálja, a többi meg azt hitte, hogy az elől lévő tud valami okosságot és mentek utána. Remélem... -
Tactical
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Na igen...
Az "Elhagyott gyártelep" küldetésen néha lehidalok, hogy mennyire nincs stratégiai érzékük embereknek. A pálya bármelyik széle üres, feloson az ellenfél az éledési pontig és vége a dalnak, ledarálnak pillanatok alatt.
Általában beírom, hogy könyörgöm, ne mindenki a "C"-re menjen, gyertek az "A"-ra is... 10-ből 2-3 alkalommal természetesen egyedül megyek az 'A" pontra, mindenki más a "C"-n gyűri magát. Ráadásul sokszor hiába a számbeli fölény (mert az ellenfél megosztott, a "B"-re is, az "A"-ra is megy), el sem foglalják. Azt gondolná az ember, ha kilövik a tankjukat, majd átjönnek a másik oldalra próbálkozni, de nem, ott pusztulnak el többször is mind.
-
Tactical
tag
válasz
Francia91
üzenetére
Mert te vagy ott a 100-as szintű "erős ember", neked kell a hátadon vinni a meccset. Itt (5.7) a második helyezett is erősebb, 86-os szintű játékos, ez így már elég volt a győzelemhez. Ha erős csapattársakat akarsz, menj feljebb 8.0, 9.3, 9.7-re. Igaz, hogy az ellenfelek is durvák, úgyhogy az ember ott másért anyázik.

-
Tactical
tag
válasz
Francia91
üzenetére
Érdemes megnézni az okokat is. Az utolsó helyezett 18-as szintű. Minimális pályaismeret, sehol nem tart még a legénység fejlettsége, a tank sem lehet kifejlődve, ez a 8. csatája a Tigris E-vel. Az utolsó előtti helyezett 20-as szintű.
Neked már rég 9.3-ban kellene zúzni. Tapasztaltak a csapattársak és uptier sincs.
-
gabro0
őstag
Jelentem árkádban már 23k a Ferdi javítási költsége
Totál játszhatatlan, a BR emelés óta nem is megyek vele. Coeliannal együtt egy vesztes kör -40k... -
gabro0
őstag
válasz
Tactical
üzenetére
Van ebben valami. Amióta írtad, figyeltem magam és nehéz tankban ülve képes voltam visszatolatni a géppuskázásra. Nem mondanám hogy sokkal előrébb vagyok, de jó tudni.
Egyébként meg 71% volt a csapaton belüli helyezésem pár napja, ami a ranglistán 19-20 ezredik hely. A nyerési arányom meg 49% jelenleg
. Lehet túlságosan csapatjátékos lennék, csak nincs kivel összedolgozni és egyedül hiába vagyok jó, ha körülöttem mindenki elhullik. -
yanpec
senior tag
Tud valaki egy jó leírást, hogy tudok saját álcafestèst csinálni? Amiket eddig találtam nem igazán egyèrtelmű. 🤔
-
yanpec
senior tag
Most már látszanak. Köszi.
-
yanpec
senior tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Ok. Akkor átböngèszem mèg1x a beállításokat. Köszönöm
-
yanpec
senior tag
Sziasztok. Nem règ álltam át Wotról WTre. Max grafikán megy de zavar, hogy nem látom a tankon a lövès helyèt. Van erre valami megoldás vagy ez ilyen? Max grafikán megy.
-
Tactical
tag
válasz
Francia91
üzenetére
Ne hagyd abba a brit ágat. Most már a Chieftain Mk3-al és az Mk5-el tolom és azt kell mondjam megérte a szenvedést. Ritkán dob fel uptierbe, most nagyon nagyokat lehet menni ezzel a két tankkal. Hiába 8.3, a többség többnyire 7.3-as, 7.7-es tankokkal zúz. A T-62, Maus IS-4M, stb... nem ellenfél, egyedül a T-10M-el szemben szívom meg néha, de az ritka mint a fehér holló.
-
Francia91
veterán
Olyan jóó 6.7-ben tankozni, minden egyes meccsen....

1 db kib*szott 6.7-es ellenfelet sem láttam... Csak T-54 és Leopard 1... Ez így van rendjén, fejlesszem a briteket, a tankjaim nagy része stock, de kizárólag +1.0-ás meccsekbe kell beadni, hogy full bukta legyen 10-ből 10 meccs... Ha véééletlen nem 7.7-be b*sz fel, akkor agyhalott csapat... Minő érdekes....

-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
-
Tactical
tag
Nincs is annál szebb, mikor állsz a Chieftain Mk3-al (8.0) egy domb mögött, tanktest gondosan rejtve, csak a torony lóg ki és megjelenik a Tigris 1-es (5.7) a nagy büdös pusztaságban pár száz méterre tőled (mi a fenét keres ez itt?).
Free kill. Meglövöm. Semmi, jön tovább.
Betölt.... megint meglövöm, semmi (403 mm átütés, szevasz!) Vánszorog tovább felém, rendületlenül.
Na jó, ennek fele sem tréfa, becélzom gondosan... BAMM.... Semmi. Se átütés, se elpattanás, csak a nagy büdös semmi. És már oda is ért, kínlódja át magát a dombon, nekem még betölt, gyerünk, gyerünk.... neeeeeeeee...... ez egyszerűen nem lehet igaz, kilőtt!!!
Emlékeztetem magam, hogy új a billentyűzet. most ez nem kellene ismét szétverni....

-
milkabrams
őstag
Az imént nekem volt 5 killem, a csapat maradék 13 tagjának összesen 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Crimson Desert
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jókor jöttem vissza játszani

T64B szemből kb. 200 méterről többször is eltalálta a tornyom, de még a legénység sem sérült.

. Lehet túlságosan csapatjátékos lennék, csak nincs kivel összedolgozni és egyedül hiába vagyok jó, ha körülöttem mindenki elhullik.