Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tactical
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Oké, akkor megpróbálom másképp elmagyarázni.
Ennyi feladatot kell végrehajtanod, hogy megkapd a jutalmakat:
Első nap (július 21, szombat):
Teljesítettem 4 feladatot. Kettőt kis tierben, kettőt nagy tierben.

Megkaptam a 4 feladat után járó 77%-os boostert:

Második nap (július 22, vasárnap):

Megkaptam a 8 feladat után járó T34E blueprint-et:

Harmadik nap (július 23, hétfő):

Megkaptam a 12 feladat után járó matricát:

Negyedik nap (július 24, kedd, azaz a mai nap):
Ha ezt ma délutántól teljesítem, megkapom az IS7 blueprint-et is:

Az IS7 torony blueprint-et akkor kapod meg majd, ha péntektől összeraktad alkatrészekből a T34E-t.
-
BoB
veterán
-
milkabrams
őstag
És összesen van 16 feladat.
-
Tactical
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Nem gond, csak péntekig legyen meg minimum 14 feladat. (14-től adja majd az alkatrészeket péntektől, de az IS7-hez majd összesen 16 kell).
-
milkabrams
őstag
Nagy gond ha a supporting fire nincs meg? A júl 22-ről amúgyis lecsúsztam
-
braker
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Hát akkor jöhet szopó roller vagy be jön vagy nem.
-
braker
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Igen ezért írtam hogy szeretném ha valaki leírná hogy müködik ez a dolog mert 20mm-es 80 fokos lemezt nem vitte át szemből a lőszer amit poénak tartok mikor a gépfegyver erősebb a tankon.
-
Tactical
tag
A "Támogató tűz" feladathoz szerezzetek társakat (akár innen a fórumról is), úgy egyszerűbb megcsinálni. Ha nem megy, akkor tapadj a zölddel jelzett véletlenszerűen kiosztott csapattársra és lődd meg a vele harcoló szerencsétlent valahol (néha megy az is, ha csak gépágyúval megsorozod), vagy csak szórd meg tüzérségi tűzzel, talán úgy is meglesz.
-
Tactical
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Ha úgy van, ahogy leírtam, akkor nem késő. 4 nap alatt 16 feladatot tudsz megcsinálni. Annyi kell az IS7 tervrajzhoz. Ha mégsem úgy van, akkor is csak 8 nap kell a 16 feladathoz, és még mindig van egy laza heted összeszedni az alkatrészeket.
-
Tactical
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Hogy szerezheted meg a T-34-et?
1. Teljesíts 8 feladatot július 21-től augusztus 5-ig és kapsz egy tervet;
2. Július 27-től augusztus 6-ig - a II-IV rangú csatákban lehet beszerezni az alkatrészeketamiből összerakható a T-34E.Hogy szerezheted meg az IS-7-t?
1. Teljesíts 16 feladatot július 21-től augusztus 5-ig, hogy megkapd az IS-7 tervét;
2. Szereld össze a T-34E-t és a T-34E kupon mellett IS-7 torony tervet is kapsz;
3. Július 27-től augusztus 6-ig a IV-VI rangú csatákban lehet összegyűjteni az IS-7 alkatrészeit.Naponta két feladat van kis tierben a T34E-hez és két feladat nagy tierben az IS7-hez. Nekem az volt a logikus, hogy pl. a T34E-hez 8 kis tierben elvégzett feladat kell. Erre tegnap már meglett a T34E blueprint 4 kis és 4 nagy tieres feladat elvégzése után. Ezek alapján azt gondolom, hogy nem kell minden nap az összes feladatot megcsinálni, csak legyen meg az összesen 8 illetve 16 feladat péntekig.
-
braker
tag
Valaki leírná hogy pontosan hogy is van ez a hull armor turret armor lővedék átütés dolog,mivel hogy hiába választom ki a lővedéket ami a legjobb, sok tanknak ha kisebb az armorja akkor sem viszi át. Egyre jobban kezd zavarni hogy mi lehet a gond mivel olyan dolgok történek hogy nézz az ember hogy ezt mégis hogy pl:M4A3E2-vel megy az ember az M18 GMC-ét volt olyan nem tudtam átlőni vagy olyan szögben találtam el hogy lepattant és pislog az ember hogy ez most mi franc.Vagy a francia M4A4 SA50-et is turretbe bele lő az ember és semmi pedig kisebb az armorja és vinni kéne a lőszernek mint kés a vajat.Értem hogy vannak bizonyos paraméterek hogy 30 fokig ekkora az átütése a lőszernek 60-ig ennyi de néha olyan dolgok történek hogy égnek áll az ember haja kb és nézz hogy ez mégis mi.Érdekelne hogy ez direkt ilyen hogy nem mindig találja el, vagy valami nincs jól megírva esetleg a játékban és ezért van ez a jelenség, vagy esetleg csak szimplán szar a tank.
-
milkabrams
őstag
Az operation summerhez az összes taskot telljesíteni kell?
-
Tactical
tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Jól értelmezed.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Tactical
üzenetére
Köszönöm szépen.Idáig ugy huztam hogy minden eggyes legénységi tagnak egyformán adtam pontokat.A látotávolság volt az elsö,de akkor a rádiosnak adom majd a többet.Azt gondoltam hogy a látotáv határozza meg,hogy látom e az ellent a térképen,de akkor ezek szerint a csapattagok adják le rádion az ellen helyét,és igy jelenik meg nekem is a térképen.Vagy rosszul értelmezem?
-
Tactical
tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Érdemes egyformán húzni a legénységet. Úgyis átlagol, csak az első pár rublika még kevés pontból is megvan..
Ha arcade, akkor szerintem a látótávolságnál fontosabb a "Rádiós lövész / Rádió-összeköttetés" húzása. Minél nagyobb az érték, annál több ellenfelet látsz majd a térképen.
-
Steelheart2
őstag
A legénység képzésnél ti mit ajánlotok fejleszteni?A látotávot az összes legénységnél ki kell fejleszteni vagy elég ha a parancsnoknál maxra van huzva?Köszi szépen.
-
v!ct0y
veterán
Ez a torony forgási sebesség is érdekes
[link] -
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS
üzenetére
Amíg nem volt javítókészletem, a meccs első fél percében ellőtték

Aztán ahogy meglett, csak csövet lőttek ritkán, azt is 5-6 meccsenként egyszer. Poroltóval ugyanígy voltam, a meccs első 100-200 m-én kigyújtottak poroltó nélkül, miután meglett, kb havonta 1x ha kigyújtottak....Leo 1-nek, STB-1-nek meg Object 120-asnak ingyen kill vagyok, csak rámfinganak, és halott vagyok...Saját BR-ben legalább van esélyem 1 találatot túlélni, itt semmi
-
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
"ahogy meglett a javítókészlet, azután sosem lőttek závárzatot, de érdekes"
hatalmas nagy mázlista vagy mert spall shield miatt závárzat elég sokszor sérül T29/T34-nél"Na azóta elő sem vettem a T34-est, 7.7 ellen szart sem ér az a tank"
Elég erős megfogalmazás... én rendszeresen viszem be M103 mellé meg magukban is T29/T34-et és simán lehet gyilkolni az ellenfeleket -
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Amikor meglett a T34, az első 2-3 hétben nagyon jó meccseket mentem vele, leszámítva, hogy amíg nem volt javítókészletem, minden találat a závárzatomat cseszte el (ahogy meglett a javítókészlet, azután sosem lőttek závárzatot, de érdekes... ).
Egy nagyon jó tank volt, szerettem, és 7.0-ig tett fel vele. Aztán mikor már jól ment, only 7.7 ellen mentem vele, onnantól kezdve free kill voltam mindenkinek, a javítását feltolták 11,5k Lion-ra....
Na azóta elő sem vettem a T34-est, 7.7 ellen szart sem ér az a tank -
CHaooSS
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
ugyan ez a neved a játékban??
mert akkor ezek lehet más ember statiztikái: 275/120 AB-ben -
milkabrams
őstag
válasz
CHaooSS
üzenetére
Nem 0.35, most is jó a stat, de korábban 3-8 kill/csata. Majd később 0-3 kill. Először minden pattogott, majd minden kapáslövés szétcseszte a závárzatot. Mikor 1000+ méterről sokadik alkalommal is telibeverik a závárzatot kicsit fura. Első alkalommal közelről adok-kapok csatában szétszedtem egy vadásztigrist.
Régebben az amcsi L/73 90mm-es ágyúhoz tartozó APCR alig tudta bevinni a király/vadásztigris hasát, majd jött egy patch, amiben a T34 is megjelent, akkor az M82 is lazán bement, a 120mm-es AP a fronton is bevitte őket, majd kaptak egy kis buffot így immunissá váltak a T34 AP lövedékére, viszont az M82 most is bemegy a hasán, van hogy csak a váltót szedi szét, van hogy az egész tankot szétkapja. -
CHaooSS
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
vagyis 5.0-ból átmentél 0.35-be? azért ez elég érdekes..
-
BoB
veterán
válasz
Francia91
üzenetére
Gyíkemberek, támadás!

Egyébként akartam még írni, hogy elég sokat játszok egy másik játékkal is. (Wargame Red dragon, 1700 órám van benne)
10 vs 10 csaták vannak (stratégia), nincs MM. mindenki ahoz a csapathoz áll amelyik tetszik (NATO vs Varsói szerződés).
Ki lehet találni mennyi jó csata van ami kiegyenlített. Százból egy. És ismétlem, nincs MM, nincs pontszerzés, előrejutás, prémium, semmi amit szerezni lehet.
-
Tactical
tag
válasz
Tactical
üzenetére
Teljesen meghülyült az MM.
Két napig + 1 BR, minden kör vereség, kínszenvedés bárkit is kilőni, aztán hirtelen váltás és most -1 BR, folyamatos győzelem, 10 feletti tank kilövés. Csak ránézek bárkire és halott.
Miért kell ilyen szélsőséges beállításokkal manipulálni? Ha csak kicsit nyúlnának bele az is elég lenne és nem lenne ennyi frusztrált játékos. -
BoB
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
PC-sekkel együtt megy a játék vagy külön mennek a konzolosok?
-
milkabrams
őstag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Haha. Majd megtapasztalod minvan itt
-
Francia91
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Haha, erről nem fejtem ki a véleményemet inkább....

Bele van szólva keményen, de nem akarom elvenni a kedvedet....
-
-
Steelheart2
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Én Xboxon tolom.Rengeteg dolog volt amit meg kellett szokni az irányitásban,mert elötte WoToztam,de ott fele annyi gombot kellett használni.Az RB ben sokszor vagyok benne az elsö 3 ban.A spotrendszer nem gond,mert itt is el tudsz bujni a házak meg a sziklák mögé.Itt nem fordul az elö,hogy eltünik a heavy a TD elöl,mint Wotban.
Kb 2 napja tolom,de idáig nagyon tetszik.Bár boxra ráfér még pár frissités,mert van mikor beakadok egy keritésbe. 
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91
üzenetére
Próbáltad aksi nélkül terhelni a gépet? Ugyanis egy rossz akumulátor vámpír módjára akar magának még több energiát a töltőtől.
Ha próbáltál már beindítani csontra merült autót bikázva, és rákacsolod a fényt, alig pislákol szerencsétlen, a generátor meg nyög, mint szűzk*rva az első napján.
-
Francia91
veterán
Ha a CPU terhelést maxra nyomom, valamint az Intel VGA-t terhelem, akkor semmi baj, ahogy rákapcsol az nVidia, nem képes max órajelen dolgozni a videokártya, mintha nem kapna elég erőt a tápegységtől.
Ha a GPU lenne hibás, nem ezt produkálná. Tápegység viszont ha kezdi megadni magát, simán csinálhat ilyen jelenséget. KillHates-szal (szervizes, jó pár gépet küldtem már fel hozzá javíttatni, ért hozzá) is beszéltem ez ügyben, Ő is tápegységet mond.A jelenség tesztekkel ez lenne
Ahogy rámegy az nVidia kártya terhelése, olyan, mintha nem lenne elegendő táp a gépnek. És ez WT alatt azt jelenti, hogy random lemegy 5 FPS-re sűrűn -
Francia91
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Nekem fordítva, AB-ben nulla vagyok, RB-ben meg 4-5 kill megvan átlagban, mert lehet campelni, fal és szikla mögött bújkálni, nem jelez ki a spotrendszer. A szemedre és a füledre vagy utalva
Csakmost hanyagolom a WT-t, a laptop tápegysége miatt, meg más okok miatt is
A noti tápegysége nem tud annyi kraftot leadni, mint kéne, amikor az nVidia kártya aktív, nem tudja kellő krafttal ellátni azt...
-
milkabrams
őstag
Lassan és is beteszek valami repcsit, hogy a sz@rt sem csináló kreténeket kinyírjam, Abramsel megyek 1v4-be, mert a pontot befoglalta az ellen a csapatot meg nem érdekli, 3-at kilövök a 4. meg engem, de a gyökerek akkor sem mozdulnak.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Ha szenvedni akarsz mindenképp próbáld ki.
-
BoB
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Ez hülyeség, én a kezdetektől RB-t megyek. Na jó nem igaz, SB-n kezdtem amikor volt még olyan játékmód és nem csak event.
-
BoB
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
AB vagy RB csatákban mész?
Ha kilőnek lehet elég pontod hogy másik járműt is behozz.
Az én leosztásom mindig 5 járműből áll (RB csaták):
1. vadászrepülő
2. támadó / bombázó repülő
3. elsődleges jármű (nehéz harckocsi ág)
4. másodlagos jármű (közepes/könnyű hk / páncéltörő rak. / páncélvad. ág)
5. harmadlagos jármű - AAA (önjárő csöves légvédelem, ennek is külön ága van)Ennyi mindig elég szokott lenni, nem fogyok ki a járművekből egy csata alatt, és nem kell folyamatosan a legénység kiképzéséért fizetni, elég egynek egyszer.
-
BoB
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
-
Steelheart2
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Köszi szépen!Ha pld külömbözö br számu tankot rakok be a slotokra,akkor ugye ott a legnagyobbat számolja?Eléggé meg kell szokni ezt a játékot,mert nem olyan egyszerü a fejlesztési fa.Gondolom ha a 3 slotba rakok egy 1.0,1.3,1.7 es tankokat,akkor ott max 2.7 ig feldob és az 1.0 és 1.3 as nem nagyon rug labdába.Lehet butaságokat kérdek,de érdekel a játék és magyar oldalakat nem nagyon találni,ahol ilyenek le vannak irva.
-
Francia91
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
+/- 1.0 BR a szórás
Tehát 1.3-as tankkal maximum 2.3-as ellenféllel találkozhatsz -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Még uj vagyok a játékban.Az lenne a k3rdésem hogy a batlle rank szerint hogy rak össze más játékosokkal?Pld ha én egy 1.3 as tankot rakok be akkor mi az a max amivel feljebb dobhat?Vagy ez itt hogy müködik?Köszönöm szépen!
-
Tactical
tag
Az új BR változásokat tesztelendő összeraktam egy 9.0-ás konfigot (XM-1, XM-803, M60A1 RISE). Tíz kört mentem ezekkel (AB) , de már nagyon tele volt a hócipőm a masszív uptierrel. Nem sok értelme volt a változtatásnak, valószínűleg nincs annyi játékos, hogy összerakjon hasonszőrűekkel. (Vagy csak simán szopat).
1. 9.0 - 10.0
2. 9.0 - 10.0
3. 9.0 - 9.7
4. 9.0 - 10.0
5. 9.0 - 10.0
6. 9.0 - 10.0
7. 9.0 - 9.7
8. 9.0 - 10.0
9. 9.0 - 10.0
10. 9.0 - 10.0 -
v!ct0y
veterán
Ez hihetetlen. Jön felém egy m103 és konkrétan menekülnöm kell akármivel is vagyok. NEM LEHET Szétszedni. Mindent pattint MINDENT. Ja ha én megyek vele akkor semmit.
-
bazsi83vp
senior tag
Nem érdemes egy tankot több legénységgel húzni. Eleve ha meg akarod tartani, elég ha egy legénységgel eléred az ász képzést.
Apropó... az ilyen lőj ki 10 tankot feladatot hogyan lehet a leggyorsabban teljesíteni? Amcsiknál van 1 szem 4,7-es TD, a következővel meg feljebbdob.
-
Tactical
tag
válasz
CHaooSS
üzenetére
AB: Itt a 8.7 lett egész jól játszható BR. Ritkán van uptier, az is általában csak XM-1 és XM-803. Oroszoknál a T-55A, T-10M, IT-1, az angoloknál a Chieftain Mk5, Chieftain Mk3, Swingfire összeállítás a kategória királya.
Ennyi T-10M-et még sosem láttam egy kupacban, mint most.
Még nem tiltottak ki.
-
CHaooSS
őstag
elég sok mindentől függ, hogy az adott vasat melyik legénységi slotba rakom. van olyan amit több lineup-ban is szerepel ezért is kell, aztán van olyan nemzet ahol nincs elég legénység magas szinten és ott a backup vasat nem fogom a 120-as crew-ra rakni a main tankot meg a 80-asra stb.

-
BoB
veterán
válasz
CHaooSS
üzenetére
De az nem kerül pénzbe.
Nekem a fő tankom mindig ugyanaz a legénység vezeti, most ha kicserélem egy másik tankra az ingyen van.
Van egy másik, az AAA. Az sem kerül pénzbe kicserélni.
Meg még egy tartalék tank van, light, annak is külön legénység, az sem kerül pénzbe cserélni.
Legalábbis nálam.
-
CHaooSS
őstag
BR módosítás eddig nagyon tetszik, 8.3 nagyon élvezetes lett és eszméletlen szoros meccseket megyünk. Nagyon jót tett, hogy A1A1-et alig látni 2K-t meg már nem

-
Tactical
tag
Ma valószínűleg kitiltanak egy időre, de nem érdekel, megérte. Két menetben kibombáztam a csapattársaim zömét. És igen, egy rohadék vagyok, mert nagyon élveztem. Sokadik alkalom, hogy valami megmagyarázhatatlan elmebeteg okból a 38. szélességi fok pályán egy pontos foglalásnál kempelik a nagy büdös semmit az egész meccs alatt (0 foglalás, 0 tank kilövés, 0 assziszt), miközben én egyedül halok a foglalási pontnál.
Kb. ez a helyzet egész csata alatt:
-
Francia91
veterán
Az utóbbi 2 hétben a következőt tapasztaltam:
Mentem jenkikkel (7.0), ruszkikkal (8.0) és németekkel (7.7) Reál tankban. Amcsikat, ruszkikat percek alatt ledarálják a német csapatok, főleg a Leopard-ok, amikor némettel tankozok, akkor is percek alatt kivégezzük a ruszki-brit és amcsi csapatokat. Ekkora buffot kaptak volna a fritz-ek? -
-
v!ct0y
veterán
Dejó hogy 8.3 lett a t62 is.
-
CHaooSS
őstag
-
hubai38
aktív tag
Na harckocsis cimborák van egy Projeckt-x trophy ládám,na most valamiféle kulcsot emleget de el is lehet adni.Mennyit lehet érte kérni?
-
Steelheart2
őstag
Az amcsikkal és az oroszokkal megyek most,de csak tankokkal.Az amcsiknál megvettem valami ezust csillagot a képességeknél.Ott 6 os szinten vannak a legénységek.Gondolom ha van 3 legénységed egy adott nemzetnél,akkor ugy érdemes öket fejleszteni,hogy milysn tipusu gépeket raksz majd be a slotba.Pld az eggyiket lightra,a másikat médiumra és a harmadikat heavyre.Vagy ennek nincs igy jelentösége?
-
BoB
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Először mindig a legkevesebb pontba kerülő dolgokat érdemes fejleszteni hogy minél magasabb szintű legyen a legénység, mert ha elég magas meg lehet venni ezüstért a kiképzést adott járműre.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Most kezdtem játszani a WT el Xboxon.Idáig tetszik a játék.A legénységi skillekkel kapcsolatban kellene segitség.Mit érdemes fejleszteni elösször?Elég sok dolog van,igy el lehet veszni a skillek fejlesztésében.Nem annyira egyszerü mint a Wot.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)