- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Értsd, ahogyan kell, éppen ki is lehet forgatni
Rendszerint németezek 10.0-ában és ruszkizok 9.7-ben. Olyan csodálatosan pattanok le 90 fokos lövéssel 30-40 mm-es páncélokról, hogy öröm nézni, ők rámköpnek a Mausom-ra vagy bármilyen más nehéztankomra és robbantanak... Ha az amcsi 7.0.-ás presetemmel megyek, amiben van 2 prémium tank, egy M46 "Tiger" és T29, minden meccsen 60 ezreket hozok haza, és pattannak rólam. Érdekes. De az amcsi 7.0ás presettel a 2 prémium tankkal 10-ből 9 meccsen aratni lehet. Ru 251-essel is ez volt, amíg azzal nyomta, T-44-122-essel is.Csak azt nem értem, hogy lehet az, hogy a kínai betűs, prémium járművesek a pályát átlövik hibátlanul eltalálva Téged, mi meg a csapatból 3 tankkal lőve 3 felől miért nem tudunk kivégezni egy ilyen tagot egy ZT 96(P)-ben.... Csupán ennyi a kérdésem. Ahogy átül egy rendes tankba, onnantól vágják ki mint macskát sz-rni.
Malzi videóit szoktam nézni, igaz, prém fiókos, de vannak érdekes dolgok a videóiban, pl hogy és honnan szedik ki ezek a kínai betűs csodajátékosok. És inkább inentől érdekesk számomra, amíg ez a sok kínai nevű játékos nem volt bent, nem volt ennyi kivetnivalóm, de mióta bent vannak, ezek prémium járművel 2 perc alatt hoznak 7-8 killt, te meg megsebezni sem tudod őket. Majd ha nem lesznek ilyen "Terminátor" jellegű userek, akkor nem fogok "panaszkodni". Addig meg módfelett érdekes
Olasz ágat elkezdtem kb 1 éve, de ráhagytam, mire eljutok top tierig free userként, legalább 2 év
-
t.imi
addikt
Azért csak bssza az ember agyát általában. Wot is hasonló volt sok sok éve, talán tömeges anyázások változtattak a rendszeren, most nem tudom milyen.
Aki most kezdené, és itt köt ki információt gyűjteni, valszeg törli is.
"Anomáliák" vannak. 1x 13 kill 18 lövésből, akár t34-54 - fene tudja, II - tierben is, máskor sebzés nélküli vagyok az első "kieső" tízen db ólom pazarlása után.
Mikor indult az egész, t26 osztályban 40-60000-et kaptam egy egy jobb meccs után.
Most kvára meg kell küzdeni, hogy negyven sikerüljön tigrisek között. Általában 15-ből 4-5 fejezi be a játékot, 60% ilyenek közé rak. Ez is bosszantó időnként.
T26 szinten 3-12000 és prémiummal tolom.
Ezzel is lassitják a fejlesztést, vegyél aranyat. -
Francia91
veterán
Igazad van, majd dícsérem a készítőket a sok "jó fejlesztésért"
Tiszta szocializmus, tapsolni kötelező
Amúgy nem nagyon írok a topikba, főleg nem heti 3 alkalommal... Sebaj
De hogy legyen pozitív is:
Eddig úgy néz ki, hogy 6.7 felett talán az USA 7.0 presettel lehet boldogulni a legjobban. Legalábbis nekem ez vált be eddig, utána a német 7.0 preset -
Francia91
veterán
A másik meg, hogy minden frissítésnél vesznek ki a pályákból fasza helyeket, ahova eddig fel lehetett mászni, és jó meccseket kreálni. Csak gondolom sírtak Gaijin-nak a prémiumosok, hogy "hát kiszednek mezei userek, szüntessük meg azt a helyet ezen a pályán, a másik helyet meg a másik pályán"...
Lassan már minden pályában rejlő lehetőségeket kinyírnak, és egyen, sík lesz minden.... Odabasznak egy sziklát a feljáróhoz, máshova vaskerítést, hogy ne tudj érvényesülni..... -
-
-
Laszmen
aktív tag
Én szemtanúja voltam km 10 méteres távolból hogy egy Maus és egy Object 120 lövi egymást, a Maus szembe az oldalt állt Object-el, light tankkal voltam az Object mögött, én voltam a szerelő, 3 lövés a Maustól, és még mindig élt! A Mausnak 3 lövés kellett, és kipurcant, aztán jött egy Ostwint és mindkettőnket szitává lőtt, nem értettem hogy hogy a fenébe volt képes mind a két tank 3 lövést kibírni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest